Sraz BREZEN 2020 – sobota 7.3

Fóra Ostatní Sraz BREZEN 2020 – sobota 7.3

• Toto téma obsahuje celkem 80 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 81)
  • Autor
    Denny

Já bych se s Koníčkovou taky zúčastnila, pokud by nás někdo někam přiblížil
      a teda pokud madame nebude hárat…

PetraK

S Unhoští jsem srozuměna, takže zbývá dohodnout jen čas, kdy jsme schopný se sejít a počet lidí pro který mám objednat stůl. Případně se rozmyslet zda se stavíme na žřádle u Netopýra a nebo v Lice jako minule. Netopejr je taková normoš trempská hospůdka.

Petrs01

S ubytkem počítám. Jestli mě vzbudíš v 5, strčím ti psy, vyženu vás ven a obrátím se na druhý bůček.
          Hospoda je mi jedno, jen někdo určete kdy a kde máme být (my budem nejspíš oba).
          Čajdo, nechcete zůstat do neděle?

cernej caj

Tak denyky s konikama muze jet s kachynkou jak minule? By bylo super kdyby to klaplo 🙂

cernej caj

Petrs01
              No to nevim, jeste s nedeli. Napadla me i varianta s vandrikem jako loni, neco takovyho…

Petrs01

Mi umrzne Vašek. A chlap.
                Hmm, ty to potřebuješ vědět předem? Že bychom to jaksi vzali podle počasí?

cernej caj

Hm nevim jeste… uvidime. Nechvi nic slibovat.

Denny

Omluvuju se to mělo být v diskuzi

• Odpověď byla upravena před 5 roky uživatelem Denny.
                    Attachments:
                    Denny

Tak jak děcka? Budeme se srážet?
                      Kachno mohla bys nás tedyk prosímtě nabrat v Kralupech? Mohly bychom tam být 8:38

cernej caj

Pocitam s tim.

V kolik sraz v unhosti? V kolik tam budou kachna s dennyky a jak tam petre jede vlak/spoj?

Muze si to petrak nejak casove postelovat?

PetraK

Petra Ká doufá, že bude mít řidiče, ešče to potvrdí. Taky musím upřesnit místo srazu – to doufám denska šécko doladím.

PetraK

Takže dámy pro zjednodušení situace se opět sejdeme u penzionu Lika, kde už to fšicí známe, jen se vydáme na druhou stranu směr bývalá hospoda u Spalů, odkud navrhoval vyjít Brtnik, ale jsem mu to rozmluvila, že bude lepší se pak po jídle už jen nasádlit do aut a neřešit ešče přesun kilák k autům, že je lepčí si to natáhnout na začátku.

TAKŽE 7.3 U PENZIONU LIKA MALÉ KYŠICE – tetkon jen musí Dennyky ve spolupráci s Kachnou říct v kolik tam můžou být, páč my ostatní se tomu přizpůsobíme.

Denny

PetraK
                              písnu Kachně emila 🙂

hele aaaaaaa budou Knoblauchové pommes?

PetraK

Dennyky

Knoblauch pommes asi nebudou – páč jdeme kapek jinam, ale můžem Tě tam poté hodit a dáš si tam ešče něco na zub 😀 😀 my klidně počkáme a dáme si tam kafe, páč za to nám to stojí 😀 😀 😀 😀

Denny

nevadí no, tak uděláme vostudu zas jinde 😀

Denny

Hlásám, že Kachna počítá s tím, že v 8:38 nabere v Kralupech ty dvě blbky
                                    a bude pokračovat dále, cesta zhruba hoďku takže cíl bude dosažen cca 9:30

PetraK

FAJN, TAKŽE !

V CCA 9:30 U PENZIONU LIKA V MALÝCH KYŠICÍCH. PŘÍŠTÍ SOBOTU TEDA, ABY NĚKDO NEVYRAZIL UŽ TETKON 😀

kachna

Takže jaké je resume?
                                        My se přizpůsobíme

PetraK

Rézumé jest, že to poposunem. Neb Dennyky nemože a čajda je cíplotina po svém muži a já se přiznám, že v současný době si nemůžu lajsnout něco chytit. páč to příští týden až 14 dní bude takový náročnější.

kachna

OK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 81)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.