- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
8.1.2024 v 7:30 #163977
PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro, než vás budu mít čas dočíst, tak se musím „pochlubit“ . měli jsme fčéra večír, nebo spíš v hodně pozdní odpoledne – v pět – Zpívání v kostele. Ženský pěvecký sbor a pak taky dětský pěvecký sbor. TO BYLA ALE TAKOVÁ KRÁSA!!! Kostel má skvělou akustiku a oni tak nádherně zpívali všicí! Nejdří zpívaly ty dámy a bylo to úžasný – fascinuje mě, jak prostě hlasy postačí, nemusí být hudba, ale hlasy to dokážou obstarat celý. Já závidím, že někdo umí zpívat, taky bych chtěla, zpívání dodává energii, vím to. Enemže to neumím. A pak přišly zpívat ty děti a to byla taky nádhera všech nádher. Při první písničce měl husinu Brtnik a já pak při tý druhý, tjofka, to byla síla. A pak zpívali fšicí společně a bylo to úúúúžasný. Říkala jsem si, jak ten kostel musí bejt pyšnej, jak se v něm krásně zpívá.
No a teď vás půjdu dočíst. Doufám, že jste prozatím neumrzli 🙂 tedy Y, páč chlapi tu nejsou.
8.1.2024 v 9:25 #163990Maya
PetraK
tak mate i kulturu ve vesnici, to uz se moc nevidi
Thielli
ty jo, takovejch praci, ja bych byla uplne vyrizena z hledani prace, jsem to zkousela akorat parkrat jen tak a je to peklo
takze radsi sedim celej zivot na jedny zidli, i kdyz prakticky delam uz ve ctvrty firme 😀
Petrs01
tak tos byla ty kdo zahajil serku se zubama!, asi te zahlusim, me o svatcich odpadlo kus zubu a za par dni z druheho, oba mi delali pred lety ve stejny den, tak se taky poroucej stejne
fakt si myslim ze je pravda, ze ty bily plomby min vydrzej nez amalgam
tak cekam az mi zavolaj, ale neboli to, tak to asi hned tak nebude
a to jsem v prosinci nechala u zubaka peknou palku
a tohle jsou uz dostavovany stolicky a jestli mi s tim uz nic nepujde, tak budu dole bez stolicek, tak alespon nebudu moct jist a treba konecne zhubnu 😀8.1.2024 v 10:28 #163994PetraK
Tak ty jo, koukám, že to asi nestihnu pročíst úplně poctivě, kolik jste toho nakrafaly.
ALE TOHLE VYPÍCHNU, TO SE ČAJI ZASE PO DLOUHÉ DOBĚ OPRAVDU POVEDLO:
loki nesere, co nezna:
😀 😀 pomooooooooooooooct!!Mílo,
ta fotka okna JE KRÁSNÁ! úplně moc. taky jsem měla ráda tuhle uličku. Já jsem ráda chodila na Hrad, když tam skorem nikdo nebyl, leč ty časy už jsou pryč. je pořád ulička zpoplatněná?Maya
Autoimunitní protokol (AIP) – co, jak a proč
to je hodně zajímavý článek. A hodně mi to připomíná, co jsem tehdy udělala v podstatě já, na základě jiného článku-resp. webovek
https://uzkost-deprese.webnode.cz/zkusenost-a-reseni/
já jsem tam šla kvůli lepku, protože jsem si říkala, že mi nedělá dobře a našla jsem tam dvě zajímavý informace – jednak to, co se mě netýkalo – že lepek podporuje deprese (a je to i logický, protože zasyflí střevo a nedovolí potřebným látkám vstřebávat se a ty pak v těle de facto chybí, ), ale taky je tam tabulka- kyselé/zásadité potraviny a tou jsem se řídila. Hlavně jsem vyrazila ze života právě ten lepek, kafe, čaj, cukr, mléko-kravské, alkohol. A jedla maso, šunku, kozí sýry, zeleninu, ovoce, jablečný ocet, olivový olej a tak. A hodně, hodně jablek. Tělo tehdy neskutečně šlapalo. to už jsem tu psala x-krát. takže prostě funguje to, jen se člověk musí trošku snažit.Zlatka
.Zarazilo mě teda vyřazení brambor a rajčat
Brambory a rajčata jsem já ve svým režimu měla -nevadily, možná je vyhazujou proto, že jsou lilkovité? Nevím.černej čaj
krásný fotky z výletu! Mně se nejvíc líbí ta „jakoby“ černobílá fotka kachen, která tu není – jak je málo světla, působí ta fotka opravdu jako klasická černobílá, jen sem tam vykoukne barva, nenápadně- jako u zobáku kačera třeba. Ale šécky fotky jsou krásný. A ten páv bez hlavy!! 😀a nic se nestalo
mně to tehdy udělalo hrozně moc dobře, a jsem na sebe naštvaná, že jsem u toho nezůstala.a 2x zaumyvala podlahu,
to je pitomec! 🙁) mi prijde, ze su nekdy vnimava az moc a potreby jinych beru hodne pred tema svyma, coz pak nekdy hodne zhorsuje ten stav, protoze me vycerpava co si sama urcim, misto abych uprednostnila sebe. mela bych se to taky nejak naucit.
ANO, ANO, ANO, černej čaji, to je velká pravda!nahoda? ze jsem zrzavce vytvorila fakt jen par mesicu pred koncem fora s vic nez desetiletou historii?
🙂 . ne plán osudu!Fifi
A nejhorsi jsou třecí Pruhy!třeme-li Pruhy ebonitovou tyčí, vzniká výrzaný életrický výboj viditelný i z vesmíru 😀
. Kdybych nehledala pro Ruzenku partaka a nemyslela si, ze to stene cerny pudlovaty je k zadani,
jéé Fifi, Tys uvažovala o půdleti?Thielli
Alavis Calming Extra Strong, expirace 11/24
kdyby byl ten Alavis pro Mirku nebo černýho čaje – resp. jejich pesany, moc silný, tak já po něm klidně sáhnu. Ale to jen opravdu, kdyby to pro jejich psy bylo moc. Pro Tali je to akorát.
A klidně dám i adresu – stejně někdy třeba přijedeš na venčení? …aha.. čtu dál, takže nic 🙂 , mučit Tě rozhodně nechcu a koukám, že alavis už je zadaný.A možná nejedny oči, které to tu četly, se více otevřely.
ano v to pevně doufám taky vždycky, když něco vážnýho nakousneme.dobře to Fifi napsala
ses tady, a jsem za to tuze rada
já taky jsem totiž ráda.
jůůů, vy bydlíte v pohádce! Kokořínkso je totiž pohádka. Vždycky bylsouhlasím, jako dítě jsem tam trávila spoustu času od narození, až tak do patnácti let. Je tam všude velmi krásně. Měli jsme tam chatu, tu si pak nechal otec a já jezdila na prázdniny na farmu k jedněm známým, bylo tam nádherně. Měla jsem tam svýho prvního psího kámoše.
Pak jsem to hodila na váhu s tím, co jsem naučila holky já za sedm let a Bubi mi strhla váhu.
v klidu. Porovnej si Bubi a Tali, jo? 😀 😀 😀 😀 ta to strhne do úplně jinejch hodnot. 😀
A zrovna že jo
no jistě, že jo. Ono je to totiž baví. Včera jsme ukazovali s Tali páníkovi, jak jsme konečně vypilníkovali „domeček“ luxusně mi proběhla mezi nohama, vzala to zpátky a profesijounálně, jako malina se mi zaparkovala s ÍPO pohledem do gezichtu zpět mezi nohy. parád. a byla pyšná. o tom to je, že se tomu psu zvedá sebevědomí.Petrs01
Tak v listopadu mi vypadla plomba.
ty bláho, a máš už teda termita?”. Přivolání, no, když není poblíž PetraK a její pověstná plná ledvinka
😀 😀 😀 😀 no, já už se polepším a budu dělat jen případnej rušivej élement. Ve smečce už je zapadlá, tak není co řešit, tetkonc budu nerudná tetka lakomá 😀a navíc ta koza radostí nejdřív přejede mě, pak přeorá celý byt a pak mi věnuje asi tak pikosekundu pozornosti
tomu se řiká………..FENA! Min. ty feny, co jsem měla já, to tak měly/mají.Zlatka
až náš zubař skončí,má už důchodový věk.
ani mi neříkej, doufám, že bude fungovat ještě nějakou dobu moje paní zubařská víla. Chodím k ní už stopadesát let a …….. je o něco starší než já, takže….tak a už zatím víc nestíhám, musím zase makat.
8.1.2024 v 10:43 #163995cernej caj
Petrak
Musela to byt nadhera!Ps: ja si zpivam casto a ze su falesna mi neva… a ted vtip, posilala sem.zname kousek pisnicky zpivane v jizdarne svetce pro akustiku
A ona ze umim pekne zpivat a ja ji na to, ze me desne rozesmala, ze urcite lip varim nez zpivam 😀 (a ja rozhodne varit neumim:D
A ona mi odepsala ze ted se desne smeje ona, pac si to pustila znova a prisel zrovna jeji a rika kdo to tam tak falesne peje:DTakze vlastne muzeme my neumetelove zpivat mezi dalsima hudebne hluchyma pac nas to navzajem nijak nerozhazi:D
Jinak si zkus najit na YT „a capela“ tomu rikaj v US
Thieli
Tintinova dobrodruzstvi byvaly v nejakym komiksovym casaku to sem nevidela tak 30 let:D8.1.2024 v 10:47 #163996Petrs01
Týýý, Petro a nebyla by ta tvoje víla ochotná ujmout se jednoho nešťastníka navíc? Sestra si asi hodila mašli, nemůžu se tam vůbec dovolat. Maj trvale -2 doktory, nestíhaj úplně šíleně a já mám navíc každé ošetření jako celodenní výlet.
FENA!
Já to věděla, já to podvědomě tušila, že tenhle prvek je vysokej level! 😀
8.1.2024 v 10:50 #163997PetraK
Kimi
. No budu doufat, že za ty dva týdny mrazy zas poleví, hlavně aby neklouzalo.
já myslím, že to tak dlouho trvat nebude.
a pak taky se dá objednat doprava – nemyslím taxi nebo tak, ale vím, že jsem s mámou takhle jela s nějakou službou – jedna byla úplně zdarma, ta druhá měla rozumnou částku – je to přeprava nemocných, nebo tak něja, třeba něco taky máte?ČERNEJ ČAJ
protoze esuska miluje ruzovou a my sme VSECHNY meli neco ruzovyho :D:D ale jestli
ty smrade!! aby tě růžová po poli honila! 😀 😀
Thielli
není div, že je tak otylá.ani ne tak otylá,
jako hlavně střelená
😀sluha
😀 😀 nebožák 😀Petrs01
je vypuštěné Prokopské jezírko, dělají tam úpravu vtoku a odtoku, takže kdo chce vidět co ještě neviděl…
týý jo, tak to je hodně divný!! Dík za fotos.POZOR! Zavřela oči! … Tak nic, to byl asi omyl… čert nikdy nespí 😉
jistě, čert a důchodkyně nikdy nespí, to je naše heslo 😀Asteris
to je booooží fotos! 🙂8.1.2024 v 10:58 #163998cernej caj
Maya
Tata ma plomvy co mu jeste delala v 80 mama… 40 let.Ja co mam.bily tak zatim vse OK ale nejstarsi mam asi 13 let zatim…
Nicemene tam je problem, ze lidi maj ruzny slinya aph a tak a proste nekomu vic drzi a bila a nekomu amalgan… a kdyz se pod ji udela kaz tak je jedno jaka byla…
PetraK
S nebo Z dyt je to samy jen otoceny… hma takze zere a sere je taky to samy, jen otoceny:DKruci mi v brise.
8.1.2024 v 10:59 #163999PetraK
Maya
tak mate i kulturu ve vesnici, to uz se moc nevidihele bylo to boží, fakt. Oni tu pořádají i snad ples – hasičskej , myslím? Ale tak to není moje parketa :D, Mikulášskou, rozsvěcíme stromek, chodí se o Velikonočkách, den Dětí se dělá, čarodějnice, čistí se bazén a tak. Jsem za to ráda. moc.
Thielli,
tak koukám, že jsme byly tak trochu kolegyně. Hodně dlouho jsem dělala v zahraničním obchodě. Nejdřív v Ligně – , pak pro francouze chvilku – to stejný, když padnul komundíra, a pak jsem roky dělala ve svý milovaný práci – Interdean – stěhování pro ambasády a nadnárodní společnosti. To byla supr práce, kdy člověk za sebou viděl výsledky. Bezva banda jsme byli -nejen tady u nás, ale obecně – měli jsme pobočky po celým světě. Jooo, to bylo!černej čaj
Musela to byt nadhera!Opravdu krása, moc jsem si to užila.
No já taky si zpívám, ale tím, že vím, že to není úplně to vono, tak tam tolik tý čistý energie prostě není, chtěla bych prostě umět zpívat – nějak hezky, vyjádřit tím ty pocity.
Jinak si zkus najit na YT “a capela” tomu rikaj v US
dík, třeba někdy zkusím, ale ono prostě – není už čas, bych se musela rozkrájet jak do nudlí 😀PETRS
AD ZUBAŘ – PRONÁSLEDUJ MĚ A STÍHEJ – JDU TAM 17. 1 . TAKŽE JEŠTĚ TEN DEN SE MI PŘIPOMEŇ, JÁ NEMŮŽU SLÍBIT ALE NIC, ŽE JAKO NEZAPOMENU, JÁ SE VŽDYCKY OPRAVDU HROZNĚ MOC BOJÍM, BOJÍM A MÁM MOZEK ÚPLNĚ ČERNEJ , NENÍ TAM NIC NEŽ STRACH. TAKŽE BUDU SE SNAŽIT SE ZEPTAT, jo? Ale nechci být slibotechna.e tenhle prvek je vysokej level! 😀
no voni mě přijdou prostě hrozně přetáčivý. Třeba jsem jen měla špatnej vzorek – třeba řekne víc Thielli- nebo Fifi vlastně, páč Thielli nemá srovnání se psem.JÁÁÁÁ MÁM HLAD!
8.1.2024 v 11:02 #164000PetraK
Černej čaj
S nebo Z dyt je to samy jen otoceny… hma takze zere a sere je taky to samy, jen otoceny:Dbožsky otočený 😀
Kruci mi v brise.
sem neopisovala. 🙂8.1.2024 v 11:04 #164001PetraK
Jo a ten pán, c otady má na starosti klimačku/topení by si měl dát mokrej hadr na hlavu. Zatímco ráno tu kupodivu!! a překvapivě bylo teplo (po víkendu, kdy se topení logicky stahuje a on bohužel neumí vychytat čas, kdy to nastavit, aby se barák vytopil, to asi je nereálný pro něj ), tak teď je tu zima? Už mám druhý fusekle na sobě. To bě mě zajímalo za co ho tady platěj.
8.1.2024 v 11:22 #164002Thielli
třeba řekne víc Thielli- nebo Fifi vlastně, páč Thielli nemá srovnání se psem.
a ono to neplatí stejně u všech živočišných druhů? 🙄🤭
8.1.2024 v 11:33 #164003cernej caj
Petrak
My tu mame 20, vymenim… usmazena na zdechnuti, vymrnim za vohe oojozky8.1.2024 v 11:38 #164005PetraK
černej čaj
My tu mame 20, vymenim… usmazena na zdechnuti, vymrnim za vohe oojozkyvšak taky musíš škytat, jak na Tebe myslím 😀
Petrs01
a ono to neplatí stejně u všech živočišných druhů?
jako nevim zase ale, já se třeba nepřetáčím kvůli pičkůtu 😀
Připomeneš se mi s tou zubařkou?8.1.2024 v 11:42 #164006Petrs01
Připomeneš se mi s tou zubařkou?
jo, pokusím se
tu mame 20
Jenomže většina lidí při sezení ve 20 rozhodně nezdechá vedrem.
8.1.2024 v 11:43 #164007Zlata
Před asi 35lety mi zubař dělal plombou,říká 2 hodiny nepít,nekousat.Slezla jsem z 2.patra a ve vestibulu pozdravila kamarádku.Plomba vypadla.aŠla jsem zpátky nahoru,zaklepu a ríkám pane doktore,vy jste neřekl že taky nemám zdravit.A musela jsem se objednat.
Ráno jsem výjimečně jela s pečovatelkou nakoupit,vyběhla mi Trixa a zkousla jí ruku.Budou to muset mladý řešit.Mě neposlechne vůbec,Čertíka mi nechce pustit domu, musí ji začít trochu cepovat.8.1.2024 v 11:45 #164008MirkaD
uštřila jsem dnes ráno 300-400,nebo i víc-vostříhala jsem si vlasy-ted už na mikádo…..
a ohluchl mě fena!
nebo jak si jinak vysvětlit,že volání ode dveří+zvuky mýho oblíkání a oblíkání Žeryka neslyšela?dokonce neslyšela z postele z dálky-30cm!!!!!volání-pod musíš na vycházku,piškote,pod se projít!!!
jen ležel a čučela…
tak jsem jí oblíkla v posteli….
šly jsme kousek po dědině-vichr jak svina
a cestou zpět táhla a povely typu-čekej a pomalu neslyšela!!!!!
no-ledničku a psí skřinku slyší dobře,……
a pak taky jsme chviličku pidi cvičily-panáčka s Žerykem,otočky,packy,pokllony,obíbačky noh
a to taky slyšela…
pak vteřinku cvičila ona
jo a ukradla mě pár kousků vánočky z talíř-co jsem debil nesklidila….
njn-je hluchá a krade…….peklo,tohle zvíře!!!PetraK-kulturu v kostele závidím,tu zimu tam ne
mě stačila zima v Křtinským kostele na Silvestra a pak včera v zámku na té výstavě…..
a dnes v práci zmrznu…
od těch dveří táhne jak prase+ten větr….8.1.2024 v 11:52 #164009Petrs01
ohluchl mě fena!
ne, podívala se na teploměr a zahájila stávku
8.1.2024 v 12:17 #164010Thielli
vy jste neřekl že taky nemám zdravit.
🤣🤣🤣🤣🤣
8.1.2024 v 12:19 #164012PetraK
Zlatka
.Plomba vypadla.aŠla jsem zpátky nahoru,zaklepu a ríkám pane doktore,vy jste neřekl že taky nemám zdravit.A😀 to asi nebyl ten stejnej, co máš dneska a bojíš se, že skončí, že ne?
8.1.2024 v 12:35 #164013Zlata
PetraK
Byl a je to furt stejnej.Tenkrát byl hned nějak po škole, no a jak jsem to teď pocítala tak to je spíš těch let 40.🤣🤣 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.