- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
15.7.2024 v 13:45 #174584
Petrs01
Jsem nevěděla prostě předem
Stačilo se zmínit v průběhu plavby, řekla bych ti kouzelné telefonní číslo. Vařič i kafe v autě jsou. Pokud jsi tedy ochotná se smířit s rozpustným.
15.7.2024 v 13:54 #174585Thielli
Petrs01
jasně, že jsem smířená. Piju kafe i bukvice. 😁 Doma si meleme, na chatě zaléváme rozpustné (to jsou po našem ty bukvice).
A opravdu by mě nenapadlo – zatímco já se rozvaluju a ty makáš ve vodě, abych si říkala ještě o kafe – takhle hulvátská tedy nejsem 😂
ale hlavně – celá zmínka o kafi byla jen na dokreslení toho, že zatímco jeden sportoval, jiný měl leháro… tak aby se to konečně odlišilo.15.7.2024 v 14:16 #174586Petrs01
by mě nenapadlo
jo paní, u nás si musíš dávat pozor na slova – to třeba takhle řekneš, že chceš každých dvacet kiláků banán s čokoládou a…
15.7.2024 v 14:19 #174587Thielli
Petrs
…nemůžu najít smajlík s kapajícími slinami..
jako ale „každých 20 kilometrů“…. HA HA HA 😑15.7.2024 v 14:27 #174588Petrs01
né plavání, to jsem šla 180 přes Krušky, akorát jsem oba pokusy musela po cca 140ti km vzdát…
15.7.2024 v 14:32 #174589Thielli
to jsem šla 180 přes Krušky
jako nejsem tak blbé, abych nevěděla, že to šlo o chůzi… a přesto platí mé HA HA HA na KAŽDÝCH 20 kilometrů.
Já jdu jen těch těch (maximálně a už dlouho ne) 20 kilometrů. Tečka. 😄15.7.2024 v 14:36 #174590Petrs01
15.7.2024 v 14:43 #174591cernej caj
Petrs01
rozherivate cokoladu v hrnku aby sla mazat? ale to se zs blbe meje?Thielli
myslim, ze i kafe z bukvic se delavalo 😀aha, ono je fakt ze sem mela muze kosile kdyz jeste vazil asi 80kg tak to je dlouhy teda nema, ale treba Lko nebo XLko by asi uz dlouhy rukavy melo 😀
15.7.2024 v 14:46 #174592Petrs01
rozherivate
nn, to je podvod – nutela
Ale v tom modrým hrnku vpravo je horká čokoláda 😉15.7.2024 v 14:53 #174593Kimi
Čají, babička používala na naše spáleniny silný čaj způsobem, jak uvádí PetraK, pytlíkové čaje snad tenkrát ani nebyly.🙂
Už z toho začínám být na nerf, dneska mi zas dvakrát vypadla elektrika, poprvé to vyřešil přepěťový čudlík, podruhé nezabral, sousedka, která byla zrovna na chodbě mi pomohla, podařilo se jí otevřít skříň s elektroměry na chodbě, ony tam jsou i jističe na celý byt, tak ho našla a nahodila. Napadlo mě, jestli za to nemůžou stavitelé pergoly, ale ti tu při ranním výpadku ještě nebyli.🤦♀️15.7.2024 v 15:44 #174594cernej caj
Kimi
vidis, to me nenapadlo pres platynko nebo kapesnik, jak to nezname my mlady uz vubec 😀Petrs01
aha, vidis, nutela me nenapadla, me vubec nechutna a nechtela bych si s ni kazit banan 😀15.7.2024 v 22:37 #174595Fifi
Zdravicko vespolek,
nejak me stvou ty extremy. Dneska opet uvarena, pritom ze so na ne tu jen zahradnicky prselo 25 mm pres noc a vijola, zase zaplaveny sklepy, baraky, i bez bourek kanalizace a odtoky nestihaji, po krajine zemedelske vsechno vytece do ksaaaa.Petrs, moc gratuluju k vykonu, tyjo, tolika km. Thielli si to, koukam, taky uzila, vono se tomu ted rika paddle board? 😀 Tata si za komancu vyrabel surfy na poctivej windsurfing sam v garazi, sikovnej je. Na vyrobku jsem si pak padlovala ve stoje ci v sedu na Orliku nebo Vltave, plachtu me nebavilo tahat z vody, moc tezky, mnojono, dneska to je vymakanejsi vsecko, kdo chvili stal… 🙂
Cernej caj
Tak dovolena se teprva planuje, tedy ty uz mas jiste rozpisy, ale este nefrcis.
To budeme mit volnicko asi ve stejnou dobu. Neusmaz se. Me ceka zajimava dovolena, jsem zvedava, jak se tam na to bude tvarit netvor pruhatej. A jak se bude tvarit pocasi. Bo kdyby mi sepercela vzala novej stan i novej altan, skocila bych si to rovnou asi do Labe. 😀Ruzice se mi zdala par dni divna, popajdavala, ani jsem radsi nic nepsala. Byla i neprijemna na Pepina. Nevim, asi snad jen taky divny pocasi, tlak, rosnej bod, dneska s nim uz zase radila. Joo, Milo, mlok nema chybu, zis, se tesim do Labicka…
16.7.2024 v 4:18 #174596cernej caj
Fifi
Jedes na tyden nebo 14 dni? At vam to vyjde nejak snesitelne a malo bourek,stejne i me:) a su taky zvedava na pepina, jak se ku bude libit.
Tak kjestli ruzwnce nebylo dobre tak se nwdivim ze nechtela radit, dobre ze uz lepsi:)U nas desne, uz sem.moc nespala, az nad ranem. Mam.vychytavku od zname, hlinikovy foloe z lekarnicky na okno zevnitr, protozr to sou nejslabsi casti domu na prostup tepla a mozna budu nechavat nekdy i v zime:D
Vcera prijdu domu, narty svedi, cely cerveny… na noc sem to namazala a rano jeste horsi:D
Tak to su dost zvedava, jak to pujde… blby je, ze ty merino ponozky sou jakoby kousavy ale tenky ponozky hladky jic neodtlumi a klouzou po podrazxe zas nebo po venkovni tluste ponozce:D pamatuju ze v unoru pro me bylo maximum ujit 12km a dyl sem nohy v ponozkach nedala:(16.7.2024 v 7:06 #174597PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
No vidite, já jsem tady ve svým kalupu, ani Petrs nepogratulovala k výkonu. Tedy opožděně – PETRS GRATULUJU.
A ešče mi řeknite holky jednu věc – na tý fotce – Petr plave do někam… a to prkno na kterým sedí neviditelná Thielli je k ní do pravýho úhla. Jak vy ste to měli s tím směrováním teda? 😀My byli včéra na výroční večeři. Mňa miny mňa. Narvala sem si pupek, ani jsem to nedojedla. Vynikající obří žebra. A pivíčko lehký jako vánek. A pak jsem doma hnedle šla do peří a spala konečně jako dub – celých sedm a půl hodiny!!!!!
16.7.2024 v 7:11 #174599PetraK
Hele Fifajz tu byla – kdy Ty valíš na tu labskou dovču? jsem taky mocinky moc zvědavá, jak bude torpédo ušatý prožívat tábor – neceš napsat deníka? Myslim, že nás tady zvědavejch bude vícero.
Hm půda je teda asi tak nasycená vodou, že už nebere ani zahradní deštík?? Tady teď krápe, když jsme odjížděli z domova ráno, bylo nádherně zataženo a vypadalo to slibně na déšť, tak uvidíme.Ruzice se mi zdala par dni divna, popajdavala,
záda? Nemohli se nějak zrasit při rvaní se? No hlavně, že už je zas v cajku.
Nás čeká operace s Tali – očičko. Jsme domluvený, že to vezme náš pan vet, až nebudou takový vjédra . Vyložéně se těšim.černej čaj
kam razíš na dovču?
to je peklo s těma fuskama!! Tosi radši nepředstvuju.Zlatko – kdy to na Tebe čeká ta operace?
Kuskusi – kdepak jsi?
A koukám, že Kimi už je zdatnej életrikář!! Gratuluju, tohle je fajn, když člověk ví, jak si zprovoznit sám. Vždycky to – teda aspoň mě – potěší, jak je jedna šikovná a poradí si sama, že jo?
16.7.2024 v 7:24 #174600Petrs01
čaji – zkus si sehnat toho Uriáše (mast, odkaz někde v odkazech), na hnusný nohy je fakt výbornej. A hodí se případně i na vlka 😉
do pravýho úhla
No vono jako kdyby to Thielli vyfotila tak jak viděla většinu cesty, tak byste měly krásný záběr na jezero a nekazila by to tam nějaká velryba s plovákem. Tudíž Thielli zastavila, namířila na mne žirafu a vypálila. A pak se zase zařadila na své místo plavcovoda 😉
My se k fotkám zatím nedostali, tady je večer tak hnusně, že ani nezapínáme PC, abychom to nezhoršovali. Dnes ráno přešla krátká intenzivní bouřka, po které se ochladilo na celých 22°. To je šílenost.
16.7.2024 v 7:53 #174601PetraK
Petrs01
Tudíž Thielli zastavila, namířila na mne žirafu a vypálila. A pak se zase zařadila na své místo plavcovod😀 😀 😀 😀 pomoct!
nicméně říkala jsem si, že to tak asi nebylo, že by na tebe najížděla 😀 😀 … leda za účelem -popohnat Tě 😀vy ste měli buřinu? tady spadlo 25,3 kapky
- Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 4 týdny uživatelem PetraK.
16.7.2024 v 8:09 #174603Petrs01
vy ste měli buřinu?
jj, krátká, intenzivní a velmi malá – kolegyně co bydlí pod kopcem o ničem neví, takovej malej rudej flíček na radaru. Ale za tím šel takový větší cár, ten Domeček určitě opláchnul. A pak uhnul na sever.
Zato na Ostravsku je zas nějak veselo – Kimi? Co tvůj jistič? (ale to vypadávání bez bouřky dobře není, zkus popřemýšlet jestli si to něčím nevyhazuješ, i třeba kombinací spotřebičů)16.7.2024 v 8:28 #174604Zlata
Dámy plavecký a pochodovací
SMEKÁM KLOBOUK 🫶🍹👍PetraK
V pátek to bylo obrvysetření,moc milí,příjemný, vůbec mě nezabili že jsem hlušec.
Budou mi dělat vobě voka,v prosinci a v lednu.Dostanu čocky, brejle na dálku mi zůstanou,na blízko budou zrušeny.Jináč mám novej program,asi nejnadsenějsí bude Kuskus.
16.7.2024 v 9:11 #174610PetraK
ZLATKOOOOOOOOOOOOOO
COPA JE TO ZA ZRZÍNKA? ŇUŇŮŮŮŮŮŮŮ chceme detaily!
a gratuluju, že máš za sebou vyšetření už a když je to navíc s milým personálem, je to paráda. A je fajn, že operace proběhne v zimě, kdy se vše líp hojí. Tali taky -pokud se to nějak rapidně nezhorší, půjde, až pominou ty vjédra.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.