Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,381. až 1,400. (celkem z 1,972)
  • Autor
    MirkaD

může človšk dostat dovolenou o víkendu?

Zlata

PetraK
        Já byla v pátek šťastná jak byl blcha že to bude až v zimě,ty vedra jsou hrozný.Talince budu držet všechny palce co mám.
        Zrzkove jsou dva bráchové včera jim byly 3 měsíce a den, večer je paní přivezla.Jeden je drzejší,druhej se bojí s jak nevidí prvního bečí.Micák s Čertíkem jsou nasraný,ale to se srovná.Až si trochu zvyknou, půjdou se projít po dvoře,pokud se jim nepovede zdrhnout oknem, nemůžu mít ho furt zavřený ,kudy by Micák s Čertíkem chodili ven,že🤣🤣?
        Mirko
        Já si myslím že ano, když o víkendu normálně makáš.

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 1 týdnem uživatelem Zlata.
        PetraK

Zlatkoooo, dva, máš dva??? Prosím , prosím a nechceš o tom něco málo napsat? Myslím, jako malej článek, jak se to seběhlo, kde se vzali, tu se vzali, jak se jmenujou…. poslala bys mi to do emila, aji s fotkama a já bych to mrskla do článku a lidijové by měli co číst jinčího, než ohaře. Nechceš?

Thielli

No… piš, Zlatko…
            fotku už máme k článku připravenou.

Attachments:
            cernej caj

Thielli
              😀

Zlatka
              Jeee!
              Ja ti zabalila ntb do krabice pred tydmem.a harlie tu krabici napul ohlodal:D

MirkaD
              Pokud muzes delat tak smas jo…

Petrs01
              Tu sem si koupila uz jak si to psala a mazu akorat me se to i tak hoji pomalu a svedi jak svina a ted sem nasla lekarmu kde maji 50g tak sem objednala na cesty jeste maly baleni

Petrs01

mazu

To je ale divný. Protože mně se to s tímhle i při 50km denně za dva dny zahojilo. Tudíž z toho usuzuji, že máš asi něco výživnějšího než já.

PetraK

Thielli
                  fotku už máme k článku připravenou.

😀 😀 a titul Stračena dne získává……..THIELÍÍÍÍÍÍ!

Kimi

Petrs01 – psala jsem, že mě napadlo, jestli ta elektrika nestávkuje kvůli řemeslníkům, co mi stavějí pergolu, ale včera ráno to vypadlo, když tu ještě nebyli a zjistila jsem, že výpadek nebyl je u mě. Předtím to několikrát vypadlo při bouřce, to je celkem pochopitelné. Tenhle týden pergolu dostaví, tak snad problémy ustanou. 😟🙄

Zlata

Thiely
                      Portrét super, akorát jsem víc do šířky.🤓
                      PetraK
                      Tady fakt to je přírůstek přes Fb,paní jim hledala společný domov a byla je ochotná přivézt,zajeli předtím se s nimi kouknout jak to vypadá a hlavně nechtěli aby to bylo kocouři jen domácí,ale normální.Taky souhlasili s kastrací,a mě se líbili páč byli co??zrzaví.A včera je přivezli,můžou za nima kdykoliv zajet,já pošlu foto.
                      Já teď byla dole na statku na obědě,syn tam má vnučky.Je to uzavřený dvůr,holky jsou v bazénu(takový větší nafukovací),holky jsou nahatý,syn povídá,jste dívky,měly byste na sobě aspoň něco vzít.Tsk si vzaly klobouk 🤦🤣🤣🤣

Petrs01

Tsk si vzaly klobouk

Správně! Páč pravá dáma bez klobouku nevystrčí nos! 😁
                        A mokrý plavky na suchu jsou nezdravý.

cernej caj

zlatka
                          klobouk:D:D

jako kdyz neter pobihala bez kalhotek v tricku a segra rika je tady navsteva tak se oblec a ona si vzala ponozky 😀

Petrs01
                          sem myslela, ze to je takovy basnicky prehaneni, ze ten krem funguje… ja to mam tak, ze me to svedi i s kremem ale min a dokazu snest ponozky dyl 😀 i s tim kremem se mi to hojilo asi mesic, pak uz sem jen mazala denne pro jistotu a posledni tyden sem nenamazala ani 1x a sup hned to mam zpatky

cernej caj

petraK
                            snad to tali teda vydrzi az ty horka polevi 🙂

Kimi
                            nebo to nekdo muze vyhazovat nejakym spotrebicem

Petrs01

basnicky prehaneni

Fakt ne. Já ten čtvrtý den už byla zoufalá, protože s tím se prostě nedalo jít, sandály vůbec a v botách strašný. Ani nevím jestli jsem se pokusně namazala hned jak mi to muž ukázal nebo jsem to vydržela až do večera po umytí, ale odjížděla jsem sedmý den s nohama zahojenýma. Sem to měla nafotit, ale já netušila že to takhle zabere.

Maya

Zlata
                                To jsou krasni kocicaci
                                Zavidim, ja se k Lokinovi kote bojim. S nim by to ustala jen kocka s pevnymi nervy
                                Pezr01
                                Thielli
                                Obe borkyne teda
                                Dalsi level bude ten la manche? 🙂
                                Fifi
                                By tam ty bourky letos vyzirate, u nas nic, vsechno je furt na jihu a nebo u vas
                                PetraK
                                Co ma Tali s ockem?

cernej caj

Maya
                                  Odle me kote si zvykne, pokud by nebylo nejaky bojacny, je to kote…

Petrs01
                                  Jeste mi dala v lekarne neco podobnyhonod aderma ze by doporucila cica krem na noc a adermu do ponozek.

Tak uvidim.

Napadlo me taky, ze bych to mohpa umyvat desinfejci, od covidu vozim malpu lahvicku a pak se to hodi treba na ruky mastny od kremu.

Umyt vodou – splichnout desinfekci a namazat.

Ponozky budu muset nosit naruby, tak min kousou:D a na noc do hrejivejch jeste bambusovy…

Zlatka
                                  Joo posli esusce clabek

Zlata

Černej čaj
                                    Dyť to neumím a shrnula jsem to do 3vět😳.
                                    Probudilo mě mnaučení.Jeden Zrzek pak spal u mě,teď ráno jsem zjistila, že druhej sedí na skleníku, vyskočil oknem.
                                    Čertík ještě nepřišel,je nas…j,asi se šel najíst dolů za holkama .
                                    .

MirkaD

v pondělí kousek k lípě a zpět,ukázat lavičku,2krát cvik mezi,
                                      a dom
                                      odpo na jednu-takže hurá busem!!
                                      byla jsem číslo 2-takže vybalování/kasa,úklid,+v noci doplnění ledničky,kas,a věrnostní akce-nože,misky,před desátou v noci dom
                                      před půlnocí jít spát a v sedm jít vstát….
                                      včera ráno vycházka kousek k lípě a zpět a jinak doma čtení+cvičení
                                      v práci kasač.1+večer úklid,kolem půl desáté dom…
                                      doma jsem šla spát před půlnocí,od 3 hodin vhůru,2krát jsem byla s Dafi na dvoře,podruhý jsem tam s ní seděla-já za stolem,ona na dvoře na trávě…
                                      po 4 hodině jsem vstala,Martin usmažil omeletu,tak jsem se nasnídala,
                                      dala prát pračku a la ze psama větší vycházku-ke křížku,dozadu mezi polama a zpět ke křížku a dom
                                      bez cvičení/hraní,jen se trošku víc projít brzo ráno,
                                      Žeryk se proběhal,a Dafi cestou zpět taky,takže dobrý
                                      akce kousek větší vycházka,aby se psi proběhli splněna,i když už jsem se závěrem sotva belahala..
                                      doma překartáčovat,ostříhat Dafči srst mezi tlapakama,ouška,
                                      Žeryka překartáčovat+ošmikat zadek,pověsím pračku a du ležet…
                                      upadne mi zápěstí..
                                      v práci jsem nechala kratasy na slušno-dom jsem jela v pracovním..
                                      trochu mě to štve,zase tolik kratasů nemám…
                                      brýle jsem tam nechala a vodítko je fuč…nevím kde,to přepínací..
                                      pochopitelně mám několik kr.vodítek s jedním poutkem+flexiny a +pětimetrovku,a Žeryk má přepínací,ale tak asi koupím přepínací ještě jedno,
                                      to si pak člověk může vzít u 2 psů jen jedno vodítko a netahat 2…
                                      proto jsem si šila 5metrový a Martin s jiným ani už nechodí,na vodění 2 psů je to dostačující
                                      upadne mě zápěstí..

Zlatko-krásný kotátka,a super,že můžou být i venkovní!!

Thielli-no ted bude trochu veget,máti má jet na týden k tetě,a pak trochu dovča……
                                      ani nevím,na ktrý týden se těším víc????

MirkaD

Zlatka-bych se ráda vyjadřovala ve 3 větách…
                                        myslím že i dost lidí by to uvítalo,než ty moje věčný slohovky…
                                        fajn,že operace,bude až v zimě,a že obr vyštření bylo s příjemnýma Mudr

PetraK

RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra byla ohaří koupačka veliká a následně cíply šécky dobrý víly 😀 . Já jim dám! Smradům vohařím! Plakat budou a volat po odpočinku! 😀

Zlatkooooo, to je supr, že to takhle klaplo. Nechceš to opravdu víc rozepsat? Jak jsi je našla a tak jako vůbec? A jak si to doma na sebe zvyká? To by mě třebas i hodně zajímalo, neumím sžívat kočky.

syn povídá,jste dívky,měly byste na sobě aspoň něco vzít.Tsk si vzaly klobouk

jako kdyz neter pobihala bez kalhotek v tricku a segra rika je tady navsteva tak se oblec a ona si vzala ponozky

😀 😀 😀 😀 pomooooct, pomooooct!!! 😀 😀 😀
                                          já tu pláču hlasem!! 😀 😀 😀 😀 dokonalý! Miluju dětský uvažování. (no asi, že to mám tak nějak podobně? 😀 )

Maya
                                          Co ma Tali s ockem?

udělala se jí tam taková bradavice – ohaři to celkem mívají, ale zjistili jsme teď, že míří dovnitř. Zatím to nehoří, podle toho, co říkal pan dochtor, ale ven to musí. Jsem ráda, že to bude operovat on a nemusíme někam k očaři.

Mirka D.
                                          upadne mě zápěstí..

chudero. a na tohle nepomáhá namazat něčím a zabandážovat?

PetraK
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,381. až 1,400. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.