Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 1,972)
  • Autor
    PetraK

Jdu pa.
      Budu si lízat rány.
      Zítra mám dovolenou, budu házet šutry
      Krásný víkend.

Fifi

Brypodvecir vespolek,
        hovna z wc netekly, odpady taky nevybublaly, ale „krkaly“ pekne, to bylo smradu. Pred pulnoci pak este slusla elektrika, asi to jeblo nekde do sloupu o kus dal, zapli to az k ranu po 5. Pojistkama jsem varglovat nemusela (sikovna Kimi), samoseto nahodilo. Jsem zvedava na zejtrek, zase ma neco pritahnout, stacilo. Btw, vcera tu za dve hodiny naprselo skoro 52 mm, to tu nenaprsi bezne ani za tri mesice.

Mirko
        já na to nemám,nemám nervy..
        Žeryk mě nasral,máti mě fascinuje s píči o psy…

Tos napsala bohuzel velmi spravne, tam asi ona zdravi psu ma. 🙁 Chudak fenule a chudak pes (ten ma zase zuby zahnojeny, ze).

Esusova
        Peknou prodlouzenou sutrovatou dovcu a zadny zaniceniny, rychle se zahoj.

Cernej caj
        Je fajn, ze calming pejskum zabira a chrneli jste. P+R si nastesti z hromu, blesku nic nedelaji, vcera byli spis perplex z hukotu, jak dest a kroupy mlatily do strechy a oken. Nocni teploty mi na spani taky moc nevyhovujou, nejaky chlazeni pres namrazeny veci a vetrak by ti nepomohlo? Nebo si nakup chladici podlozky pod psy a spi na tom . 🙂

Kimi

Před chvílí se tu zase přehnala bouřka, kratší a slabší než včera, mohlo by si to dát pauzu,🙄 což se asi nevyplní, na pátek zas hlásí mimořádně silné bouře.😟⛈⛈

kachna

Rumštáájn
            Prolétám, nestíhám, jen vám sem šoupnu dva králíky. Umim to i líp – máme u druhé práce dětského lékaře, tak tam každý týden jeden kralikový nosim.

kachna

a jedna králíkoterapeutická, aneb všichni mají rádi Marka

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci uživatelem kachna.
              cernej caj

kachna
                jeee, vcera sem na tebe myslela ze ani neprolitas a tys hned prolitla:)

krasny kralicky jak namalovany tak teda terapeuticti dost pobavili, ten musi byt v sedmem nebi kdyz ma 3:). sikovna si!

cernej caj

Fifi
                  tak uff, jeste ze tak, ze to nakonec trubky ustaly.
                  podlozku muzu zkusit pod plachtu, jinak by me asi vadilo ze to studi ale je to fajn napad, psi to nechtej, obcas charlie teda, ale nijak moc vyuzivana neni

Petrs01

Koukám, že paní domu nezodpovědně háže šutrama, místo aby vysypala nějakou tu hádanku!

Thielli

No. Jo. Třeba tipovačku:

Petrs01 zítra poplave přes Miladu a zpět. Trasa měří 6 km. O kolik metrů se od této vzdálenosti odchýlí skutečně naplavaná vzdálenost?

Petrs01

To je ale podvod, protože to bude záležet na tobě – vždycky když se odchýlím, tak mě musíš fláknout pádlem 😆
                        edit: zatím místo 3 + 4,8 mám 3,5 + 5,7… ale to druhý je zřejmě i chyba měření, kdy hodinky to moje pomalé plácání ve vlnách úplně nedaly.

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci uživatelem Petrs01.
                        PetraK

Paní domu nehází ještě kamením, paní domu po tom pádu upadla včera do postele a spala celých 14 hodin, ale teď jsem to šla napravit NEBERE MI TO OBRÁZKY!!

PetraK

JE TO TAM, JE TO TAM, HÁDANKA JE TAM

držím palce Petrs ať pokoří Miladu.

cernej caj

PetraK
                              To su zvedava zda moje hadanka co sem poslala v breznu nebo moje hadanky nikdo nechce:D

Petrs01
                              Tyjoo tak to budu drzet palce! A thielli ti nejakndela zachranu na vode ze tam bude taky? Vodice?

Mozna by to chtelo i hodinky co umi gps a z toho jeste porovnat, ale podle me hodne nebo hodne a kus navic je fuk, ja bych nedala ani 500m podle me, no mozna ani 200 ono se to nezda:D

A bude te bavit vubec plavat v tak teply vode??

Thielli

A bude te bavit vubec plavat v tak teply vode??

😂🤣

Thielli bude podpůrné zásobovací a doprovodné plavidlo. Aby tam Petrs nebyla uprostřed toho teplého nekonečna tak sama.

Denny

Brej pááááteeeek roztekleeeej…pomoooct

Thielli

Denny
                                    nefrflej, žiješ v kopcích se zelení. Co chudák Fifi v polích nebo chudák my v Prahe… 😑🥵

Denny

Thielli a to mám nejchladnější kancl…já to prostě nedávám, to není frflání, ale prostě po obědě dycky cítím takovou horkost, no 🙁
                                      Ale dám vám sem něco pro zasmání

Petrs01

hodinky co umi gps

no a z čeho si myslíš, že ty vzdálenosti beru? 😁

Ta teplá voda je nepříjemná, ale většinou stačí se zanořit „co bójka dá“ a ochladit se v nižších vrstvách. Za odměnu je ovšem tahle voda nádherně čistá, jako fakt luxusně. Jsem se toho na Barboře nemohla nabažit a furt jsem se potápěla a čuměla skrz vodu nahoru PROTOŽE TO ŠLO!
                                        V úterý jsem byla v rámci tréninku v Hořejším rybníku v Hrdlořezích a to byl teda hnůj neskutečnej, teplej a hustej. VODA začínala tak metr pod hladinou – chladnější a určitě i čistší. Příště zkusím Kyjský.

Maya

Thielli
                                          tak to doufam bude podrobna reportaz jak machas padlem kolem Petrs, aby plavala rovne 😀
                                          cernejcaj
                                          me ten destnik z auta neprijde nijak velkem a ten co mam od vietnamcu je tak nejak podobnej, tak me nenapadlo na to upozornovat 😀

Petrs01

machas padlem

škoda že neumím kreslit! 🤣

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.