Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Milena z Prahy

Péťo, jsi skvělá v tom, co děláš pro ty starší pejsky „💞. A Pikslik si to s tebou ještě opravdu užil!

Fifi

Ach ne. 🙁 To neni fer, mela si u vas uzit mnohem vic skvele prozityho casu. Drzte se. :*

kachna

Petrs, seš úžasná, cos pro Piksličku udělala.

MirkaD

Petrs01-je mi to moc,moc líto…..tak málo času jste měly…..:-(),:-(((

Kimi

Měla jsem zajímavý víkend. Sobotu kopíruju ze Zvířetníku:
              Navštívila jsem kamarádku v blízké vesnici, pořádali tam soutěž pro mladé hasiče, od předškolních až po puberťáky, obdobu TFA (Nejtvrdší hasič přežívá), účast veliká ze širokého okolí, mladí hasiči úžasní. Ze své práce pro svazek obcí vím, že není obec, kde by nepůsobili dobrovolní hasiči a je fajn, že i mladí mají zájem. A dodávám, že Goli si to užil. Doma normálně sebou plácne a hned usne, tady pořád šmejdil kolem místa, kde jsme seděli a užíval si muchlování od dětí, které se na něj přišly podívat.
              Dnes byl Den otevřených zahrad. Jedna Kouzelná byla poblíž v obci Lichkov. Velký pozemek za starou chalupou, úžasná úprava (majitel prý všechno vybudoval sám) hlavně keře, sochy, fontánky, jezírka, kamenné chodníčky, v rámci akce různě umístěná posezení, stánky s rukodělnými výrobky z blízkého okolí, skvělé občerstvení. S Golim jsme se prošli po zahradě, skvěle dopadlo i setkání se psím panem domácím – černý pejsek o něco menší než Goli.

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jsem moc smutná z toho, že Piskla, Psikla, Skřitek už musela jít. Byla to bytůstka v psím kožíšku.
                Tak ani nevím co psát, protože tohle byla rána do vazu, rychlá. Přeju sílu, držte se.

Maya

Petrs01
                  to je mi lito 🙁
                  Pikslicka uz je za duhou, to slo rychle, ale mela se u vas skvele alespon kratkou dobu

Thielli

PetraK

taky mi není do psaní… ani do bublin.
                    Tak prosím jen doplň k hádance fotku z vyluštěním, je tam jedna jednoznačná výherkyně. Konec konců ta fotka tak nějak zapadá i do té nálady teď…

PetraK

Provedla jsem. Fotka je to moc pěkná.

Maya

Thielli
                        znas tyhle stranky?
                        https://www.vzjp.cz/verse.htm

Maya

cernejcaj
                          Tak uz mam knihu z tvych fotek

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci uživatelem Maya.
                          PetraK

Maya
                            to je krásný!

Denny

Ahoj vsem, v noci na nedeli na ceste v Madarsku silene bourky, lijavce… jinak cesta fajn, jeli jsme na noc, téměř žádný provoz. posílám par foto pro zahrati… je tu krásně jako vzdy, jen vic apartmanu a lidi…

Denny

Petrs01 je mi to moc lito 😥

Maya

Denny
                                  krasny to tam mate, lidi jsou dneska uz vsude, kdyz si vzpomenu jak jsem davno byla na malem reckem ostruvku a krome mistnich skoro nikde nikdo
                                  PetraK
                                  caj mi udelala krasny fotky, tak ted mam pamatecni knihu
                                  to se proste mobilem takhle nevyfoti

cernej caj

Denny
                                    Tak hlavne ze jste dojeli a uzijte si to:) nadherny more:)

Maya
                                    Tak budes mit parafni vzponibku nq lokinka a vlastni psi s tou fotoknihou flakam:D delala sem nekdy 2011 to uz je … davno:D

Kimi
                                    To zni jako dobre straveny cas:) myslim na tebe, ale dnes budu doma vecer, zitra si dam asi 14h smenu vpraci a ve stredu rehabka takse kdyztak nezlob kduz to jeste nestihnu

Thielli
                                    Ja teda jen hadanku videla hadat swm nemela silu, tak se tesim na vylusteni protoze teda me vubec nenapqdlo co to je

Raven

Petrs01, je mi líto, jak to dopadlo s Piksličkou. Odešla moc rychle 😥

Fifi

Bryvecir vespolek,
                                        Pikslika jsem osobne neznala, ale zdalo se mi vcera o ni. Ze jdeme s Pepinem a ona ho svou zravosti presvedci, ze lepsi je prijit k tete Petrs nez litat nekam v dal. Je mi lito, ze jsem ji nestihla poznat, i kdyz to v planu nekdy v breznu bylo… Taky se mi tezko pise, tyhle ztraty psu u pro me „blizkych“ lidi mě boli, jak kdyby slo o myho vlastniho psa.

Dennyky
                                        Vypada to paradne, uzivejte si dovcu. Jestli jste prejizdeli az vcera, tam se dely veci na Slovensku s bourkama, fuj.

Cernej caj
                                        A jak bylo? Malo si prubezne informovala, tak o to delsi bude pak report asi.

Ja jsem se vcera pripotento v noci, sotva jsem dobehla.Tresne. Puvodne jsem je sla trhat jen pro kamosku, ale nedalo mi to a prubezne jsem pozirala. Chrupky, krupky, nebo co to je, nejvic nejlepsi polobledy tresne, ktery jsou sladky a krupkavy. Rostou naproti na polnacce, behem dvou az tri dni se do nich pusti cervi, kdyz by zaprselo, popraskaji. Dneska velehejno spacku a najezd sousedu, tak jsem si sla jeste natrhat se schudkama a posejrim se asi znovu. 🙂
                                        Jo, a nasla jsem Ruzici blechu na hlave. Hec. 🙁 Venku ryla myse, tak snad to byl ojedinely vyskyt. Klistata tu moc nejsou, to jsem tahala prvne Pepinovi u pindika predevcirem. Jestli najdu dalsi blechu, budu dlouze dumat, co nasadit.

cernej caj

Report je v prubezne vyrobe, uzila sem si to i kdyz su nevychozena:D

Ale nestiham, nestacim, po navratu do prace me ceka fura prescasu takze… a ve ct jedu na vandr tak mozna v nedeli budu pracovat na clanku, ale su ve skluzu uz docela… je to dost znat, ze dojizdim misto hodiny a pul o hodinu dyl.

Jinak teda sis aspon dala tresinky, ja mela vcera jednu prvni letosni od kolegya zrvna nahnilou

A fuj teda blecha na ruzici, snad ojedinela z mysi preskocila

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Taky si tak užíváte tohle počasí? Není vedro, ale je hezky. Jsem zvědavá, kdy Kuskus vyrazí na houby, u nás už rostou

což ale mě je už tak nějak fučík, jíst to nemožu 🙁 , nejde to . zatím to prostě nejde

Dennyky – týý vado, máte tam moc krásně! Vůbec nezávidim, je mi to jednooooo! 🙂 , ešče že vím, že bych tam stejně bez psů byla marná 🙂
                                            Užívejte si to. a fakt se těším na fotky, tohle je naprostý dovolenkový promo 😀

Fifi
                                            ááá koukám, že já brambory, tak Fifi třešně! U vás už máte chrupky? Ty jo! u nás letos nic 🙁 Miluju chrupky.

Taky se mi tezko pise, tyhle ztraty psu u pro me “blizkych” lidi mě boli, jak kdyby slo o myho vlastniho psa.
                                            ano, přesně tak. A Pixie byla opravdu bytůstka, tu prostě nešlo nemít rád. Je to moc nespravedlivý. Já na ni myslim furt.

Fuj blecha, brrr!! no držím palce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.