- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11.6.2024 v 7:57 #173345
PetraK
A tohle – tohle se moc dobře čte
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-povedlo-se-z-hnizd-moravskeho-krasu-vyletelo-sedm-nove-odchovanych-sokolu-40475656#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz11.6.2024 v 8:42 #173347Maya
PetraK
ty jo takovy obr houby mate, u nas nic, jako obvykle 😀11.6.2024 v 8:50 #173348PetraK
Z tohodle bych si měla asi vzít poučení
11.6.2024 v 9:03 #173349PetraK
Ha a konečně jsem se dočkala. Někdy po příštím pátku – to béme betónovat, takže budem mrkef, ale kterýkoliv pátek poté – budeme mít zvěřinu! Daňka. Celýho takže na to potřebujem prostor a čas, abychom to zpracovali. Konečně bude komplet pokrytý maso tak, že nemusím sahat do komerce!
11.6.2024 v 10:00 #173351Maya
PetraK
to mas kam dat celyho danka?
fotka dobra, spodni regalky stihl vyklidit, takze ve vode jen ten kov, ktery se pak omeje, takze klidek leharko 😀11.6.2024 v 10:07 #173352PetraK
Maya
jojo, pojal to výborně, já bych se zhroutila. On se sice taky zhroutil, ale v pohodičce na lehátko 😀Nojo, nějak se s tím popasujeme, snad nebude nějak obří 🙂
edit – a taky máme psy, že jo. Cena bude, řekla bych, dobrá, takže se s nima ráda podělím.
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
11.6.2024 v 10:20 #173354Kimi
Pro ty, co se obávali, že Golimu nebude chutnat ledvinová dieta, mám dobrou zprávu. Konzervu baští bez problémů, granulky jsem zatím nerozbalila, dokrmuju Fitmin. Masových konzerv mám zásobu, tak to budu s těmi ledvinovými střídat. Říkala jsem si, že už má stejně nakročeno za Duhu, tak proč ho trápit něčím, co nechutná, ať si to, co mu zbývá užije s chutí a v pohodě. Naštěstí se ukázalo, že chutná, tak ještě uvidíme, co ty granule.🥩🥣
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 2 týdny uživatelem Kimi.
11.6.2024 v 10:27 #173356PetraK
Kimi – tak to je ale výborná zpráva!!! Tož ať mu ještě dlouho šmakuje!
11.6.2024 v 12:11 #173357Maya
Kimi
to je dobry, ze mu chutna11.6.2024 v 13:01 #173358PetraK
A další potěšující zpráva:
Pevně doufám, že většina z toho klapne!
11.6.2024 v 13:22 #173359Maya
no tak cekam doted po vejplate az budu mit prachy na novy boty a vono uz moje cislo jako jediny nemaji ty co jsem chtela a nejsou nikde, maj je jen v cernym a jako ted nevim, jestli cerny boty koupit na leto a modry se mi proste libily vic
ja se picnu11.6.2024 v 13:30 #173360PetraK
Maya
černá je dobrá kdykoli 🙂11.6.2024 v 13:32 #173361Maya
PetraK
ale strasne do nich prazi 😀
ted jsem tam volala, letos modry uz nebudou a nejspis uz vubec uaaaa11.6.2024 v 13:52 #173362Maya
no tak najdu jeste jedny podobny boty a nejspis posledni par v republice je v nejaky zdravotni obuvi v Praze jenom k osobnimu vyzvednuti kam kdybych mela jet, tak stravim 2 hodiny na ceste
tak nic no, chtela jsem utratit prachy a zas nic 😀- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 2 týdny uživatelem Maya.
11.6.2024 v 15:34 #173365Milena z Prahy
Mayo,
taky jsem dneska chtěla něco utratit za dvě podprsenky v Triole. A neměli mou oblíbenou supr dupr vyztuženou bílou, jen tělovou 😵💫.11.6.2024 v 19:06 #173366Fifi
Brypodvecir vespolek,
vcera jsem vzala po delsi dobe ven obe psiska najednou, to byl srumec. Povedlo se mi jim 2x lukcus schovat, verila jsem, ze se Pepin bude drzet Zabicky. A taky ze jo, dokonce me on nasel jako prvni. 🙂Esusova
Aaach, krasa, bych tresne rada vymenila za takovou houbovou nadheru, slintam. Z danka uz tolik ne, zverinu nemusim, ale nechte si chutnat. 🙂Kimi
Je fajne, ze Golimu chutna, jen tak dal. Sehnala si ten AminAvast?Cernej caj
Ty jdes z vyletu do vyletu, toz at od ct klapne pocasi.11.6.2024 v 19:49 #173368MirkaD
v sobotu rodinný výlet-ráno vyvenčit všechny psy-Žeryk po mě vystartoval,tak jsem mu urychleně švihla jednu vodítkem a seřvala…fakt je čím dál víc fajn…:-(
takže ven s Betty a mou 2 a pak Betty s Mxsem ještě do dědiny,pak jsme ve čtvrt na dest-já+Martin a jeho máti a můj táta +mí psi jely do BK,
vycházka v arboretu ve Křtinách,kde se Dafi strašně táhla,protože kopec a teplo a nuda..
pak oběd v hotelu Broušek u Blacarky,pak vycházka po centru města,kašna s labutěmi,hříbátka…-sochy…,kafe/horká čokoláda se šlehačkou ve městě,
no a pak rodina odjela dom,zůstala jsem já+Dafi s tátem a já šla chvilku hajat,před odjezdem na oslavu kamarádky ze čtyřlístku-bylo to v BK na Myslivně-chvíli jsme seděli venku-já sklenku bezové sodovky,pak půllitru bezové sodovky,pak martini,a 2 čaje,a kuřecí medailonky s colleslawem…
do půl jedenácté jsme poseděli podebatily-co děti kam na dovolenou,vysvědčení a tak….
po odjezdu dom jsem ještě vyvenčila Dafi a šly jsme hajat,
v neděli jen odpočinek-ráno vycházka podél řeky a přes město,dopo jsme šly s tatkem koupit mámě dom rajčata,tak vycházka do města-máme to kousíček,
a pak jen hajání,čtení,tv,trošku úklid,
odpo nás Martin dovezl dom,trošku jsme poseděli na terase,já vyvenčila večer psiska a neděle za náma-pro mě nečekaně odpočinková,bez lítání po kamoškách:-))
v pondělí ranní-pečení+kasa,vybalování a po přesčasu,vlastně kromě mezisměn jsou tam přesčasy furt..:-(
tak pak za lijáku dom
doma donutit pséky se jít aspon vyčurat,po nahánění Žeryka z terasy-má 2 vchody,takže vždy zmizl jedním a druhým se vrátil,tak jsem je dala ven před vrata,tak se vyvenčily a hurá dom a ležet,
večer pak kousek projít,pocvičit,trošku doma uklidt
dnes ranní-pečení+kasa,zase skoro hodinu přesčas,
dojela jsem dom po nákupu,doma po jídle ven ze třema psama,trošku pocvičit,
pak si namatlat xicht,olíct se za ddámu trošku a jí na koncert Vzpomínkový na otce Martina,šla jsem tam ze švagrama,a mým tatkem,
ředitelka měla proslov a pak byl hodinu a půl dlouhý koncert žáků,učitelů a absolventů hudenky,nejhečí byla Kristýna Mrázková-zpívala písničku Kříž od Davida Stypky+svou vlastní-kterou naposled slyšel otec Martina..
ale hezký to měly všichni
moc se mi to líbilo,
klavír,housle,bicí,kytary,sbory i solově….
moc hezký,
tatka jel pak dom,švagři šli na pivko…
pěknej koncert,bylo by fajn občas vypadnout jinam než ze psama,práce,knihovna,BK-prostě občas kultura nezaškodí….11.6.2024 v 19:51 #173369MirkaD
Petrs01-moc mě to u tebe s bígličkou mrzí,moc..
tak málo času jste měly…
tohle je to co lidi odrazuje od adopce starších/starých pejskůPetraK krásný hříbky!!!
11.6.2024 v 21:03 #173373Kimi
Fifi, AminAvast zatím nemám, lísteček nosím v peněžence, ale ještě bych to chtěla probrat s veterinářkou, ta je teď na dovolené.
12.6.2024 v 4:34 #173374MirkaD
Fifi-gratuluji k úspěchu s Pepinem!!
Kimi-to je fajn,že Golimu chutná,si pamatuju,jaký to bylo když byla Dafi v jvětnu marod a nechtěla jíst…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.