Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Maya

Denny
      tak tulipan, ja tam ruzi nevidela a nevidim tam teda ani tulipan, ale to je jedno, i tak je to hezka fotka 😀

Thielli

Já bych tu měla jen jednu veřejnou otázku na všechny, kdo nemají nelínající plemeno jako já…

Prosím vás, jak to děláte, že nejste neustále celí olezlí a netrčí vám ze všeho chlupy? Já jsem za dva dny spotřebovala tři čistá trička, mazlila se se dvěma kusy línajícího plemena a po příjezdu jsem spotřebovala celý lepící váleček… 😮 Jako tedy můj problém, že trička velikosti 5XL na sebe naberou víc srsti než tílka, ve kterých chodily majitelky těch línajících kusů…

Petrs01

jak to děláte

Oblečení v barvě psa. Máš-li trojbarevného, tak prostě chlupy ignoruj.
          Samozřejmě, že na některých materiálech se drží chlupy méně. Samozřejmě, že často pereš a vysáváš a dáváš si fakt bacha co kam doma položíš (bo jak na to jednou pes lehne, už to nezachráníš). Ale… no prostě máme psy, tak máme chlupy. Až budem mít kanárka, budeme mít peří.
          (Tip pro trapně nechlupaté majitele pudlů – pořiď si kočku, kočičí chlupy jsou jemnější, líp na oblečení držej)

Thielli

Petrs01

Ty nezklameš nikdy, ty cyniku 😁
            Mně právě všichni připadají upravení na to, že většina lidí má línací zvířata… To jen já jsem si přišla strašně olezlá 🙂

Dennyky kočičky jsou ta nejkrásnější zvířata, která jsem kdy viděla. Já pro ně prostě nemám slov. A v životě jsem nehladila nic hebčího…
            Kvůli nim bych klidně byla olezlá až do konce svých dní.

Petrs01

Dennyky kočičky

Vymazlený zlatíčka. Nechaly se od tebe obdivovat a hladit? Všechny 3?

Thielli

Petrs01

černá jen vykukovala zpod gauče. Ty dvě to doháněly za ní. Ale já tam byla jen dvakrát na chvilku, z toho jednou tam byl i Rumík, takže černý netopýrek neměl dost času si ověřit, že mu nemusí bít srdéčko na poplach. 🙂

Maya

Thielli
                  no ja to mam tak, ze obleceni do prace a vubec mezi lidi jde z pracky rovnou do skrine a ze skrine rovnou na me a ja rovnou z baraku, takze chlupy to nema moc kde nachytat
                  no a ten zbytek normalka chlupy vsude, ale tak si proste poridis lepsi veci naz lepici valecky, protoze ty by te staly vejplatu, na gauc poradnej prehoz a na podlahy robovysavac a smiris se s tim, ze i tak chlupy jsou vsude 😀

Denny

Jo Čert jak jí roztomile říkáme je bojínek…nedávno u nás byla kamarádka s manželem, Čertík pod gaučem, pak vylezl a odeběhl do vedlejší místnosti.
                    Já jí odlapila, oni se jen na ní chvíli dívali a ona se mi počůrala v náručí, tak jsem jí nechtěla stresovat..
                    Bohužel holky byly u nás jen chvilku, kdyby byly déle, bylo by to v pohodě.
                    Ale už i ona začíná být po kastraci přítulnější.
                    Nicméně Bláňa je pejsek a Balbínka je taky mazlík.

Co se týče oblečení, no však si to viděla u nás, všecku chlupatý….ty chlupy se nelepí třeba na rifle a na funkční oblečení

PetraK

tak hele! Růže co se převlíkla za tulipán!
                      Mi bylo jasný, že to je koláž. krásná koláž.

pohrávám když TO příjde
                      jo! TO přijde, to je přesnej popis

Thielli
                      taky mám pracovní a domácí oblečení. Ani to spolu neperu. Ale ono u Rumouška to třeba v tom vlaku bylo zatra extrémní, protože ze stresu pouští pes chlupy. Nicméně jo, když si mi sedne u stolu na klín, tak nejen že hrozí, že kafe zmizí pod závějí chlupů, když ho budu moc intenzivně mudlat, ale po jeho odchodu mám oranžovou hruď, jako ona zmiňovaná orangutanova žena 😀

Denny

Tákhle to vypadalo když jste odjeli.
                        Hérečka Bláňa se vyhřívala na stole a Caira s mamčou na sedačce

PetraK

Caira s mamčou na sedačce

my to s Thielli měly taky tak, jen ta sedačka byla ve vlaku 😀

Denny

A hlásám, sežrala zatím všechno maso, co jsem nakoupila.
                            Navíc při podávání tančí a štěkaá 😀

PetraK

Dennyky
                              Bohužel holky byly u nás jen chvilku, kdyby byly déle, bylo by to v pohodě.

no právě, ona za tím Rumouškem několikrát vylezla.bylo to fajn mezidruhový setkání.

Thielli

my to s Thielli měly taky tak, jen ta sedačka byla ve vlaku

Tak vám oběma Denny – i Petro DĚKUJU.

Já napíšu, že mi není příjemné, když se mě někdo dotýká.
                                Denny ráno napíše, že vůbec nejsem taková, jak o sobě píšu a Petra rovnou plácne, že jsme se po sobě ve vlaku válely jako kočky na kanapi.
                                Takže tady někdo lže, jako když tiskne… řekla bych. 🤬

PetraK

Co na sedačce! Ta tlačenice v autě!!!!! To bylo! 😀 a já furt zapomínala, na ten nápis na tričku, kterým Thielli jasně hlásala, co jako nemá ráda. Příště si musim vzít zavařovačkovou gumičku – takovou tu klustou a tim si svážu ruce a přivážu si je ke kalhotám a bude jistota, že na Tebe nebudu furt sahat!

Denny

jo a ještě jste se dotýkaly s Vlaďkou v autě :-DDD

Denny

PetraK
                                      koukám, že jsme to psaly současně..Theilli měla myslím víkendovou terapii 😀

Thielli

Fajn, holky. Vrátím se k cestám na Šumavu. Prostě zase na jih. Dycky na jih. 😑
                                        A ať se někdo opováží se přiblížit k Berounce. 😑😑

PetraK

On ji zachraňoval Rumoušek.

PetraK

POzdě Thielli, pozdě, už jsme se přece domluvily, že se tam zasejc vydáme 😀 A první slovo platí, druhý leze z gatí!
                                            co je na šumáku? prt! jak na severním pólu. Zato tady! Tady zažiješ nevočekávaný! 😀 😀 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.