Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 410 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 10 hodinami a 58 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 301. až 320. (celkem z 411)
  • Autor
    Petrs01

máčet 14 dní každý den v ledové vodě

Ale já jsem žádného psa nikomu nedala! 🤣

Jsme jeli v sobotu ze závodů a nějak jsem v průběhu pokecu prohlásila, že bych chtěla vidět psychologický rozbor zimních plavců, bo přece nejsme normální. No a ze sedadla za mnou se ozvalo „a co přesně bys chtěla vědět?“. Psycholožka. 😆😁🙄

PetraK

Petrs01
        se nepočítáš, Ty tam lezeš dobrovolně.

a co přesně bys chtěla vědět?“. Psycholožka.
        😀 😀 😀 😀 výborný 😀

Thielli

se nepočítáš,

Ano. Ty jsi přesně ten lidský vzorek, který se při statistice škrtá. Bo vůbec není reprezentativní. Prakticky v ničem.
          Zase ale dobrý, že tě tu máme. Jednomu to dá pocit, že není úplně nejvíc mimo. 😘

PetraK

Thielli
            Bo vůbec není reprezentativní.

já za to nemožu, že sem vočklivá a nejsem reprezentativní v těch kynológickejch hadrech 😀

Petrs01

úplně nejvíc mimo

Ale já nejsem mimo, já jsem feťák! Ale zase mám odborně potvrzeno to co už dávno vím (ostatně ona psycholožka je spoluplavkyně), tedy že se tím opravdu řeší veškeré psychické problémy. Bo najednou máš tvrdej boj o přežití a všechno ostatní je nepodstatné.

Kimi

Když jsem u nás na cvičáku vedla psí školku, na závěr hodiny jsme pustili psy na volno pro socializaci. Pokud jsem během hodiny vyhodnotila některého žáčka jako možného problémového, zůstal mezi ostatními na vodítku. S páníčky a paničkami jsme dohlíželi a případné nevhodné chování korigovali. Skvělým socializátorem byl Goliáš – přátelský a hravý, dobrý zejména pro malé pejsky.

Thielli

Kimi,

no, jooo… to byl ale cvičák a bylo tam nějaké vedení, takže to mělo hlavu a patu. 😊
                  Tohle je procházka svolaná na FB, nikomu není zapovězená, nikdo jí nevede, pouze se domluví kdy a kudy se jde a je to na každém účastníkovi, jak se tam chová. Takže dvakrát to bylo super, teď se tam bohužel sešlo pár nepříjemných situací.
                  No, uvidíme příště a pak uvidíme. 😁
                  Já to dělám jen pro ty holky, je to jiné než psí plácek, jde se krajinou, psi mají co objevovat kolem a přitom je to stále smečka, takže kontakt.

PetraK

, nikdo jí nevede, pouze se domluví kdy a kudy se jde a je to na každém účastníkovi, jak se tam chová.
                    🙁

tohle je prostě na tom blbý, no. Jak já rádá vzpomínám, na naše socializační prochajdy po cvičáku, to byla taková paráda! Docvičilo se a že i tam byly cviky samotný na to, aby se pes uměl v běžným městským životě chovat a pak se šlo ješě na společnou procházku Dalejským údolím. To byla jinčí kávička.
                    Nicméně já jsem třeba s dospívajícím Ešátorem na společný ohaří procházky nechodila. vůec. Protože tam právě vždycky bylo pár jedinců, kteří to s tou zvěří měli hozený nějak jinak, než my a já nechtěla, aby se učil od mistrů útěků, když my pracovali na dokonalý poslušnosti.

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem PetraK.
                    Thielli

Holky, vidím to tak, že si tam možná navážu menší skupenství. Svolavatelka má jednu mladou královačku, kdysi cvičila psy jako pomocníky, druhá paní svolavatelka má také královačku a k tomu tu stafí stařenku, včera už na messegeru padlo, že by nám nevadilo jít jen takto. To je celkem 5 psů, resp. fen a to je tak akorát. Všechny jsou vychované.
                      Obě majitelky jsou normální a fajn slušné ženské. Takže jednou za čas…
                      Ale kinder surprajs už asi nechcu.

mmch. taky musíš, Petro, bydlet v takový pérdeli… 🙄, že si musíme hledat náhradníky…

PetraK

Jo, to mi přijde jako ideální. Asi i pro svolavatelky, páč pokud je svolavatel slušnej člověk, tak s těma co slušný nejsou, má pro tu svou svolávací funkci zpravidla vnitřní problém. A když se to takhle pěkně ustálí, tak to asi bude dostačující pro všechny zúčastněný.

aky musíš, Petro, bydlet v takový pérdeli…
                        na ja na. Ale tak vono by se vám určitě nechtělo jezdit do Řep, kdybychom tam bydleli, tam nejni hezky.

Petrs01

jezdit do Řep

ne, mohly byste se srážet v Kyšicích.

PetraK

Petrs01
                            Ajo! No ale my tam bývali přes léto jen ve všední den a pár víkendu v zimních měsících, jak se začlo jezdit na chalupu, vyšlo by to stejně.

Thielli

ne, mohly byste se srážet v Kyšicích.

ále… ta než dostaví barák, pak včelín, pak zahradu…. to budu už dávno u Berounky ležet pokojně a bez starostí s paní hnědáčkovou.

cernej caj

Thielli
                                a neni moznost az se vic seznamite se treba domlouvat jen s nekym?

jinak teda pro cheval to je asi zmena, tolik moznosti pohybu a litani mimo ten svuj prostor, ze beruska tak rychle odpadne a cerna, zvykla bezne, si doma odfrkne 😀

Petrs01
                                tak to se hodi mit po ruce hned psycholozku 😀

PetraK

Thielli
                                  to budu už dávno u Berounky ležet pokojně a bez starostí s paní hnědáčkovou.

tak já řeknu Brtnikovi, že teda musí zrychlit. Ale pak se obávám, že pod tím drnem by byl zanedlouho on.

Petrs01

pod tím drnem

nebo ty, v okamžiku kdy to dořekneš 😀

Thielli

Jo a hlásím, že jsem na FB již opustila skupinu „Pudlíci“. Neunesla jsem, jak mi nafintěná blondýna v brýlích bez obroučky uděluje výsměšné smajlíky na mé názory, že pudl se opravdu nemusí co týden koupat a šampóńovat, že jeho kůže na to opravdu není zvědavá… Vzápětí mě zasypaly další takové ženy s komentáři, že se češe zásadně s bezoplachovým kondicionérem (dobrou chuť, pejsci, pokud si olíznete pak svou srst…) a podobně.

Je mi líto zvířat, které si pořídily dospělé ženy poté, co odrostly věku hraní s Barbie. Teď mají něco, co mohou koupat, česat, stříhat, lakovat a případně vozit v kočárku. 😡

Petrs01

vozit v kočárku

ehmmm!

PetraK

Thielli

jsou blbý, nenaděláš nic.

Je mi líto zvířat, které si pořídily dospělé ženy poté, co odrostly věku hraní s Barbi
                                          blbý to je – stejně blbý, jako jsou ony, ale jsou psi, kteří jsou na tom hůř. Což pochopitelně není argument, ale berlička. vím. Nicméně s těmadle vixlajvantkama neuděláš nic.

A já neudělám nic se svým kolenem, který se včera nevím proč naštvalo a dneska po procházce vyhlásilo stávku. Bolestí, kterou neznám – nemám se tudíž čeho chytit co a jak s tím. Tak jsem sežrala Acylpyrin 😀

PetraK

ehmmm!
                                            😀 😀 😀 si fakt hrozný jelito 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 301. až 320. (celkem z 411)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.