Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 466 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel EvaC a poslední změna proběhla před 1 dnem a 17 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 321. až 340. (celkem z 467)
  • Autor
    Thielli

čajíku

ano, už to k tomu směřuje, jít jen s těmi, co prošli sítem 🙂
      a pokud si dáš na zimu vanu ven a platí, co řekla Petrs, už nebudeš muset žádného psychologa hledat… (teď jse si tě – jak to píšu – úplně představila v té zamrzlé vaně, jak ti kouká smějící se zamrzlá hlava… 🤣🙈)

Petrs
      …no a ty abys do toho zase nešlápla 😂🤣😅 ty paničko s kočárkem…

Thielli

Neuplynul ani měsíc demo verze nazvané „VYJUKANÝ KONÍK“ a vystřídala jí fáze „ROZJÍVENÁ KOBYLA“.

Mimo jiné pochopila, že autem bez ní nikam neodjedeme.
        Přikládám fotodokumentaci, na které je zobrazeno splnění povelu:
        JEDEME, NASTUPUJEME!

(přibližte si strom)

Attachments:
        Thielli

Máme doma koně,
          hlídá na balkóně.

Attachments:
          Petrs01

přibližte si strom

To jsi měla nechat jako hádanku!

cernej caj

Thielli
              Tak ta posledni fotka me rozsekala:) pekny

PetraK

řikládám fotodokumentaci, na které je zobrazeno splnění povelu:
                JEDEME, NASTUPUJEME!

(přibližte si strom)

😀 😀 😀 některý fotky by měly být vkládány s varováním 😀 😀 😀 já teda měla štěstí, jinak hrozí, že se člověk silně znečistí 😀 😀 😀

Ty vado! to je kravěna! Chytrá, moc chytrá kravěna 😀 😀 😀 😀 😀 . myslím, že moc nebudu přehánět – já si myslím, že nepřeháním vůbec, že tohle je min. za poslední dobu, pokud ne vůbec nejftipnější fotka, jakou jsem s čoklema viděla 😀 😀 😀

PetraK

Petrs01
                  To jsi měla nechat jako hádanku!

přesně! enemže to bychom se zase tak nezasmáli 😀

Thielli

Jakmile je kůň puštěný z ohrady, lítá jak splašený. 🙈

Attachments:
                    Petrs01

Když ty ji chudinku určitě nenecháš pořádně vyvenčit, furt ji jenom odvoláváš a vodítkuješ a… a chtěla jsem napsat, že jestli bude mít zase někdy kecy, tak si ji půjčím na dogtrek, ale to její zadní kopyto to nedovolí 🙁

Kimi

To je tedy pohled 😁😜

Thielli

Mayo,

a pamatuješ, jak jsi mi dala tip, že mám koupit takovou tu pichlavou rohož, aby černá neblokovala vchod do psích dvířek na lodžii? 🙈

Attachments:
                          Thielli

Petrs,
                            ty zase tančíš na tenkém ledě, což? 😂
                            Včera si Cheval opět udělala výlet. S desetimetrovou stopovačkou. Skoro na konci vycházky. Držela jsem stopku v ruce, neměla jsem biothan, ale lano. Pěkně se nacucalo, od bahna na cestě bylo černé, já byla jak prase, madam vypadala, že už konečně drží směr, konec konců k autu už to bylo co by kamenem dohodil… tak jsem to lano pustila na zem.
                            A najednou skok, levá, stopovačka jen zašustila a už se míhal strakatý flek v dálce… až nebyl vidět. 😡 Ani ne za dvě minuty byla zpátky, možná i za minutu to bylo… stopovačka krásně vymytá sněhem. Pes hubu od ucha k uchu, tvářičky červené… (já taky 🤬)

Když je na provaze (na stopce), poslouchá jak hodinky. By mě zajímalo, jak ta, co jí dneska tolik let (takže hoodně štěěěěstí, zdráááávíííí…) poznala, že jí Tali poslechne i bez provazu… a tak jí může pustit. Cheval taky tak vypadá. Ůplně vzorně.
                            Jenže blafuje.

Petrs01

Hele, hledala jsi už někdy psa co utekl se stopovačkou a zamotal se s ní pár kiláků od tebe? Věř tomu, že to nechceš, NECHCEŠ, FAKT NECHCEŠ.

Thielli

Petrs,
                                tohle na mě nemusíš křičet, to mi řekl ten pes už ve chvíli, kdy předstírala klidnou chůzi unaveného psa na konci výletu, já tam měla několik metrů pod nohama na zašlápnutí, a přesto mě dostala.

Maya

Thielli
                                  a tak koukam ze z rohozky si udelala asi masanzni podlozku 😀 😀
                                  na tu stopovacku existuje trik, das ji DVE stopovacky a jednu pustis
                                  na nektery psy to funguje i vickrat 😀

Petrs01

Na konci uzel aby neprojel pod botou. A hlídat si ne konec stopovačky, ale nějaký rozumný kus (klidně další uzel jako značka) abys měla nějaký čas na reakci. Ta stopovačka by měla fungovat tak, aby pes nepoznal jestli ten konec neseš nebo je zahozenej = měla by ji furt z velké části táhnout po zemi.

A aby sis nemyslela jak seš strašně marná, tak já právě toho zamotanýho psa hledala. Naštěstí štěkal.

Thielli

Petrs

no, na konci uzel zase někdo říká v žádném případě, že se to pak spíš někde zachytí…
                                      …nic. Mám další zkušenost.
                                      Začneme podle článku Lovím, lovíš, lovíme s holuby v Praze, protože nemáme možnost tak často chodit tam, kde je zvěř. Občas nějaký zajíc tu je, toho jsem tuhle viděla dřív, takže strakatá na provaze měla „povel“ jen čučíme… a černá na povel zůstala a nerozběhla se. Ta dřív stíhala taky. Odrážedla, kola, ptáky, zvěř… ale tam už máme téměř sto procent poslušnosti. Občas nějaký pták ji tedy vyhecuje, když ho vidí dřív než já a já nestihnu povelovat, ale když ji stopnu, stojí. A pak dostane mega pochvalu.

Fifi

Usmivam se. 🙂 Hele, mas tu stracenu flekatou jen chvili. Od 11. ledna, jsem si to schvalne nahledala tady. Takze mesic a pul baj voko? To je takova ta souzivna a rozkoukavajici se doba, kdy si vsichni zvykate na sebe, ucite se novym vecem, pravidlum. Predstav si, ze mas doma stene mesic a pul.
                                        Budes jasat nad tim, ze te dneska nehlodnulo do krve, ze si s nim stihla vybehnout ven a ono to kakalooo a curalooo, edititiii, pasulky. 🙂 A mozna to i uchem hnulo, kdyz si na to venku zavolala.
                                        Never, never ji, drz snuru v ruce. Stanovuj ji jasny pravidla, nenechavej ji takhle odlitavat. To je blby. S Pepinem by to bylo jen jednou a byli bysme zase nekde na uplne pitomym zacatku. S nim jsem furt v pohotovosti, biothan v ruce a nepoustim. Teda pokud nelita za Zabickou, to pak kabel vlaci. Delas to fajn, jen zkus bejt duslednejsi, ted jsou takovy ty rozhodovaci okamziky, nesmi zdrhnout. Zdrhat. Klidne rok prace vas ceka? Nebo vic. Pepina mam doma vlastne rok a neco, pokud nejdu s obema pesanama, vzdycky drzim kabl v ruce. Kdyz na Ruzici poznam, ze citi zver, privolani, Ruzice hracku do huby, Pepin buzer povel u nohy a tadaaa, porad tak dokola…

Thielli

Tak ja vim, ze se porad ve vsem opakuju…
                                          Takze reklama na pudle po padesate ctvrte.
                                          Tyhle nozicky mame ted doma denne. A ne jednou denne… takze sprcha, rucnik, a za dve hodiny cesat. A pak zase. A zase.

Attachments:
                                          Petrs01

jj, nudíte se? Žádnej medvídek mýval, půdle si pořiďte! Už se nikdá nudit nebudete! Bo budete věčně jen koupat a česat 😱

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 321. až 340. (celkem z 467)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.