Kaštánek, Quido a Daxík

Vykouknuli na mě předevčírem večer.

Já vím, vím, že nesmím chodit koukat na to, jací pejsci jsou v nouzi. Ale někdy mě to přepere a pak ………. asi chápete. Jsem si vědoma toho, že teď prostě ještě nemůžu. Nemůžu a nemůžu. Ale co můžu, je to, že o nich tady napíšu a někoho třeba osloví. Min. to aspoň můžu udělat.

Jako první mě dostal právě Kaštánek.

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=87943

Protože, jak víte, mám pro stařečky opravdu slabost. Ale i kdybych 100x mohla, tak tady vím, že s jistotou nemůžu, protože by tuhle křehkou duši Tali převálcovala:

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=87943

https://www.pesweb.cz/img/_/_pes.87943.foto/tn_first/img_5967.jpeg?1706469295

Je to brouček, vím, že by se domů stoprocentně vešel, ale představa, jak kolem něj tančí rozevlátá Tali, se neslučuje s tím, že je to starý pán a do toho našeho cirkusu by prostě nezapadl. Ale…….třeba touhle cestou se někudy podaří najít mu nový pelíšek, kde bude mít klid a budou ho milovat, jako jeho panička. 

Quido

Když ho vidíte

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=85742

je vám zcela jasný, že jsem se nemohla nezamilovat. A taky je vám zcela jasný, jak mi to rumpluje v útrobách. Kdyby byl Domeček už trochu víc hotový a nečekala nás ještě ta nálož, která nás čeká a díky který je občas člověk fakt kantáre,  a přes to, že je někdy doma “přepsíno”, když to ti tři rozbalej do plnejch, tak mě neudržej,  protože přesně vím, prostě vím. Má to tam, má to v sobě, to proč bychom si rozuměli.

No a Daxík

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=85279

Tam je to zase o stáří a o tom  prožitém. A vidím v něm to, co jsem viděla jak u první, tak u druhý Bubinky.  Jojo, staroušci. 

A tak jsem prostě pojala potřebu poinformovat do světa o trošku víc, než je o nich už  poinformováno.  Protože třeba sem k nám nakukuje někdo, nějaký zabukista,  kdo stejně jako já není na fakbůku a jiných místech, ale třeba by zrovna on hledal momentálně nějakou vhodnou psí duši do svého života.

A já tiše těm třem přeju, aby to psí bůh Sirius nějak zařídil.

10 komentářů u „Kaštánek, Quido a Daxík

  1. tak jsem se spolehlivě rozněžnila, protože jsou zlatíčka už od pohledu všichni tři…do kočičí domácnosti už se pejsánek nevejde, ale budu to šířit mezi spřátelenými psími lidmi, ano?

  2. Kdo chce psa mít, pesweb si vždycky najde… Jenom prostě u normálních lidí není kapacita a kreténi furt berou roztomilý ščeňátka od množitelů. A do toho se sem tahaj mraky psů ze zahraničí – kruci až nebudem mít přecpaný svoje útulky, tak můžem zachraňovat ty cizí!
    Jo a psi z Hulic a hygiena nepůjdou úplně dohromady, rozhodně ne hned nebo za měsíc.

  3. ano roztomilí ščenátka – nejlépe modrý, nebo plesnivý od množitelů a pak se diví, že mají doma štěně s parvou a bojí se, zda vůbec přežije. O penězích za veterinu nemluvím.

    1. přesně tak… a mailíka s obrázky ( patří k Šipce) mi pošli, přesně podle varianty b) koukala jsi na moji Nutrii na odkazu? 🙂

  4. Mám příběh s dobrým koncem. Nechtěla jsem to sem psát dřív, než jsem věděla, jak dopadl. Asi před deseti dny se tady poblíž v lukách mezi dvěma vesnicemi objevili dva psi plavé barvy. Usadili se na hromadě hnoje, která zespodu hřála, byli plaší, nedali se nijak odlákat, ani na krmení. Zatím nevím jak, ale nakonec se je podařilo chytit a ujala se jich žena z další blízké vesnice, ukázalo se, že jde o asi půlroční štěnda. Na WhatsApp v mobilu mám fotky, ale neumím je poslat. Z nového domova mají pejsci komentář Bobíšci a pokud vím od známé této adoptivní pánčičky, pejsci se budou mít dobře. Nabídla jsem věci po Koře, pokud by byly vhodné. Toho kreténa, co je vyhodil, bych na týden přikovala na tu hromadu hnoje.

  5. Hááálooo, hááloooo QUIDO MÁ UŽ SVOJE NOVÝ DOMA!! HURÁÁÁ, tak teď ještě prosím někam kamsi pro Kaštánka a pro Daxíka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..