Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fóra Ostatní Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

• Toto téma obsahuje celkem 263 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 264)
  • Autor
    PetraK

“kurva” nahlas na ulici?

Pak máme ještě variantu:
      Do…p…e, ty mě ku…a neslyšíš? nes…r měuž! Tam je tolik výraznejch písmen, že to už pes radši nepřeslechne 😀
      a to by člověk na tý ulici celou dobu jen pípal 😀

Milena z Prahy

Thielli
        Nejen „kurva“. Jednou se mě v tramvaji pokusila okrást skupina kapsářů. Když se jim to nepovedlo, začali na mě řvát „ty pí.o jedna!“, tak to jsem jim hned vrátila a jejich jazykem na ně vyječela, co si o nich myslim. V tramvaji několik dalších zastávek už nikdo nepromluvil 🙄😁.
        Omlouvám se Fifi, že jí tady plevelim v jejím pokojíku.

Zlata

No tak jste mě měli slyšet před chvílí,Trixa schytala x jmen,muž rovněž,páč byla zavřená,muž tu měl pedikérku,odjela,on jí pustil,i když ví že mají přivezt oběd!!!

PetraK

,Trixa schytala x jmen

určitě to bylo Trixinko, Trixí, holčičko moje šikovná, broučku… a tak podobně a
            muž byl zajisté osloven nějak jako zlato moje, můj drahý, …….

nemýlím se že? 😀 😀 😀

Zlata

PetraK
              🤣🤣🤣🤣

kachna

Pedro mu sedne lip

Pedro je super, to byla přezdívka prvního manžela. Budu vzpomínat pokaždé, když o něm budeš psát 🙂 (to je super)
                A můžeš mu pouštět Wohnouty!

Fifi

Esusova
                  a to by člověk na tý ulici celou dobu jen pípal
                  Uz chapu, proc mas e-mail takovej, jakej mas. 😀

Kachna
                  Jsem nevedela… Ale fajny, kdyz to mam od tebe schvaleny, budu to pouzivat. Zatim mi to nak nejde, tohleto preucovani osloveni je peklo.

Zlatko
                  Byl sezran dorucovatel obedu nebo obed?

Jo, Pedros nema plne prezubeno, blbe jsem koukala. Vcera v noci jsme se chvilicku tahali, vykulil voci a flusnul stolicku nebo co to bylo. 😀

Zlata

Fifi
                    Se neodvážila do dvora.Nejdřív jsem odvolala Trixu dovnitř,šla páč ví že si zblajzne kočičí žrádlo,pak jsem přivolala muže,kterej mezi mým nadáváním pochopil že má slézt s kastrůlkama ze schodů,no a pak teda Alice se odvážila vejít,já se omlouvala, muž teprve pak pochopil že psa neměl pouštět.Jsem byla tak nasr…á,že jsem mu slíbila, že příště nebude mít pedikérku,ale podkováře co dělá kozám paznehty.Jenže von to do zejtra zapomene🫣
                    Fotka Pepina a Růžice by nebyla?

Fifi

Obou ne, ale povedlo se mi cvaknout ted aspon Pepina. Teda Pedra. 🙂 Zirafatko pruhate, nevinne.
                      Edit – a pod nim Trolitko pacholitko, podoba ciste nahodna.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Fifi.
                      Zlata

Ježiš ten roste jak z vody.Teď je to takový puberťácký mehlo samá,, ruka „samá noha .A jak kouká.Je božíí.Pedropepin uňafanej.
                        Fakt jsou si podobný.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Zlata.
                        Fifi

Jj, roste slusne, i ty jeho hnaty obr se mu povytazenim trochu rovnaji, rypacek se prodluzuje. A cumet on umi, kdyz se na chvilku soustredi. 🙂

Zlata

Fakt má štěstí, že potkal tebe.Ani pomyslet kdyby ho dali někomu ,kdo o psí výchově nemá ani ponětí.

Thielli

Týjo. Stejný pytlík a pokaždé jiný bonbon… 😳

Fifi

Vyhoda krizencu, kinder/puppy jajco. 😀 Se nemusis stresit, ze je jedinec mimo ramec plemenny povahy.

Zlata

Fifi
                                  Snad je sežrání a odchod střepu bez následků.To člověku fakt zatrne.

Thielli

Fifi,

a jak Pedro funguje s jinými psy kromě Růženky? Je to zatím to štěně, co letí se s každým pozdravit nebo se nechá od starší ségry směrovat?
                                    Černá totiž od mala čeká, až co hnědá… i kdyby se stokrát chtěla kamarádit (a taky kdy jdeme samy, tak se třeba kamarádí…) s jiným psem a hnědá zvedne pysk, tak černá srazí paty a taky se nehne…

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Thielli.
                                    • Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Thielli.
                                    kachna

Jo, mimochodem, kdyby koleme vás šel NO (ideálně kastrovaná fenka), ideálně „oblečená“ jako ČSV, tak Netopýři hledají. Povaha vhodná k třem (pěti) rozumným dětem, menšímu bílému pejskovi, dvěma kočkám, rozumné mamince a jednomu nerozumnému tatínkovi do městského RD, věk cca do dvou/tří let.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem kachna.
                                      Fifi

Thielli
                                        a jak Pedro funguje s jinými psy kromě Růženky? Je to zatím to štěně, co letí se s každým pozdravit
                                        Nijak s cizakama nefunguje. Jelikoz nema privolani, nemuzu ho poustet k nikomu se zdravit. Pracujeme na ignoraci cizaku a ovladatelnosti. Navic on je takovej spesl matros, ze bych ho nakrasne ani s cizima psama/stenatama hrat nenechala – nevaha jit hodne natvrdo ve stylu rtw hry, kdyz ho neco zaboli, ohradi se veeelmi drsne. To neni pes na parkovy potkavani narozdil od pudlo slecen. 🙂

Kachna
                                        Mrknu. Achjo, Netopejri teda jednopsi. 🙁

Zlata

Kachna,Fifi
                                          V útulku Tábor je Quity,štěně NO.

cernej caj

Fifi
                                            Neuveritelna podoba

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 264)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.