SRAZ jaro 2019

Fóra Ostatní SRAZ jaro 2019

• Toto téma obsahuje celkem 49 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 5 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 50)
  • Autor
    Denny

Njn každej máme (a nemáme) něco. On má ty nejobyčejnější jako dávat 400tisíc za zuby a pak mít ještě problémy, že ti je tělo nepříjme, nebo že málem vykrvácíš (případ asi měsíc starý). Nenene děkuju a děkuju tam nahoru za to, že já mám zoubky jak perličky.

Denny

Ták huš se nám to blíží, za 14 dní!
        Hlásám že Hryzantéma má ještě fšecky špičáky 😀

PetraK

Dennyky
          Njn každej máme (a nemáme) něco

😀 😀 a ty nemáš vole rozum 😀 😀 😀

Hlásám že Hryzantéma má ještě fšecky špičáky

aha aha, tak já myslím, že to budeme muset z neodkladných důvodů asi o něco posunout 😀 😀 😀 😀

Denny

PetraK
            a ty nemáš vole rozum
            tak to aspoň není vidět 🙂

neodkladných důvodů asi o něco posunout
            bojíííí bojíííí háááá 🙂

dejte pak jako vědit jak si to představujete kdy přijet a kdy vodjet a ták 🙂

cernej caj

sem.tu vcera psala a ononse to neposlalo…

ja bych prijela kolem 18h do prahy a u esusu adekvatne k tomu? v patek.v sobotu pak asi domu…

Denny

no to jsem chtěla vědět jak to jako plánujete?
                Já s tím že mě odveze miláček raději nepočítám, má v práci nějaké
                problémy…no je to tak 50 na 50 zatím…

Ale samo přijela bych vlakem jak se to hodí

• Odpověď byla upravena před 6 roky uživatelem Denny.
                cernej caj

no ja to asi bohuzel driv jak 18:07 na hlavnim nemam sanco z prace stihnout

Denny

Já to mám do Prahé 3hoďky vlakózem, takže PetraK vymysli tooo 🙂
                    Dík

kachna

Hlásim, že mám v suboootu akci pracovní (jako ale extra zajímavou, jen bezepsí bohužel)
                      https://zakrsly-teddy.webnode.cz/news/specialni-vystava-teddy-kraliku-praha-16-3-2019/?fbclid=IwAR2nOkEiKsPPK1XrmexS_WUqQMnC8OfFSYTBfV6wLvqDPtj3BqZdzf_HMKA

Nicméně, mohu přijet v pátek, zajet za váma a tu sobotu po dohodě, nahlásila jsem, že budu jen dopoledne.

cernej caj

musime sraz teds zacit patkem at stihnu kachyyyynkuuu 😀

Denny

Juuuu Tedííci, krásní, ikdyž já mám raději zakrslý beránky…
                          A co ten mop tam na obrázku 😀

PetraK

Ženský – tak já sem tetkon z toho hyn, vůbec nevim, jak to uděláme. Páč když potřebuje čajda odjet, tak tam asi ani nestihneme zajet, páč to nedojede zase Dennyky 😀

• Odpověď byla upravena před 6 roky uživatelem PetraK.
                            cernej caj

denyky musi dojet v patek to je jasny

Denny

Já bych mohla být v Prahe v sobotu nejdříve v 9:10hod.
                                Abych řekla pravdu mám trochen obavy z metra, jestli tam nejsou někde ty dlouhý schody když pojedu k vám? Páč s Koníky by to byl asi trochu problém a mít ho v náručí, nefím 🙁
                                V neděli bych potřebovala jet domů nejdéle v 16:50hod abychom byly kolem 20té doma.

PetraK

ŽENY A DÍFKTY – JÁ SE BOJIM, ŽE V TOM DUBNU UŽ BUDEM MUSET BÝT NA CHALUPĚ. Nejspíš. Teda podle toho, jak se bude moci dostavit soused s traktůrem pro dříví, který Brtnik objednal.

Denny

Nebój 🙂 vono se to nějak….vyvrbákuje

PetraK

AD SRAZ – TAK PROSÍM PLATÍ TOHO 6.-7. DUBNÁÁÁ! DŘEVO I TRAKTOR POSUNUTY!

Denny

Dobře a v Prahé tedyk?

PetraK

Jojo, v Prahé, páč to ještě na chalupě nepůjde. A taky to bude myslím jednodušší s tím dopravováním se.

Denny

Okej takže to bude sobota neděle, nemělo by teda vadit když prijéchám v 10:15hod, navíc budeme mít vo hoďku dýl světlooo 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 50)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.