Toto téma obsahuje celkem 49 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 5 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 50)
Njn každej máme (a nemáme) něco. On má ty nejobyčejnější jako dávat 400tisíc za zuby a pak mít ještě problémy, že ti je tělo nepříjme, nebo že málem vykrvácíš (případ asi měsíc starý). Nenene děkuju a děkuju tam nahoru za to, že já mám zoubky jak perličky.
Ženský – tak já sem tetkon z toho hyn, vůbec nevim, jak to uděláme. Páč když potřebuje čajda odjet, tak tam asi ani nestihneme zajet, páč to nedojede zase Dennyky 😀
Odpověď byla upravena před 6 roky uživatelem PetraK.
Já bych mohla být v Prahe v sobotu nejdříve v 9:10hod.
Abych řekla pravdu mám trochen obavy z metra, jestli tam nejsou někde ty dlouhý schody když pojedu k vám? Páč s Koníky by to byl asi trochu problém a mít ho v náručí, nefím 🙁
V neděli bych potřebovala jet domů nejdéle v 16:50hod abychom byly kolem 20té doma.
ŽENY A DÍFKTY – JÁ SE BOJIM, ŽE V TOM DUBNU UŽ BUDEM MUSET BÝT NA CHALUPĚ. Nejspíš. Teda podle toho, jak se bude moci dostavit soused s traktůrem pro dříví, který Brtnik objednal.