SRAZ jaro 2019

Fóra Ostatní SRAZ jaro 2019

• Toto téma obsahuje celkem 49 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 50)
  • Autor
    cernej caj

Tak se tu muzem domluvit ohledne srazu
      pro me jsou nejlepsi terminy v breznu

sobota 2.3, 9.3, 16.3,

mozna duben 6.4 ale tam netusim a neslibuju

Denny

Ták mně je to egál milé dámy, moc ráda vás uvidím 🙂

PetraK

čajdo – díkec za tohle fórum i za termity. Podumám doma, jak to budeme mít.

Denny

Dumej a taky kam asik tak by se mohlo, je pravda že kolem té Prahé je to asik nejdostupnější pro všechny díky dopravě.

kachna

Ahoj,
              login kredenc v práci je stále invalidní, takže se nemůžu přihlásit 🙂
              2.3. nemůžu
              9.3. můžu
              16.3. můžu

Lenka

PetraK

Já bych za nás asi nejjistějš viděla toho 16.3. I když termita na hory ešče nemáme, tak předpokládám, že v tuhle dobu asi ne.

No a pokud by to čajdovi nevadilo, že start by byl stejnej, mohli bychom vyrazit to těch Unhoštskejch lesů, kde pokud by měla s sebou kachna svůj dětskej oddíl, tak to uťapou fšicí, protože to není náročnej terén, je to v blízkosti hospody, kde nebudeme mít potíž s čoklema, páč zrovna teď v neděli jich tam bylo celkem asi šest, dobře tam vařej a mají tam i nějaký krávovinky pro děti. Trasa se tam dá vymyslet právě různě. A´t už to, co jsme šli podél tý Loděnice, nebo na druhou stranu, kde je to o něco delší, nebo naopak v případě úplně debilního počasí, se dá udělat i velmi krátkej okruh v lese a víc času pak pobýt v tý hospodě.
                Dennyky – bys měla odvoz, nebo bys cestovala vlakem? Že vlakem bude cestovat čajda je jasný a tím pádem by to měla zas s odvozem.

Denny

Tak super 🙂
                  Můžem to tedyk naplánovat na 16.3. čím později tím lépe pro Koníky,
                  nevím kolik je to km, nebo jak dlouho ona procházka trvá, eslivá to uťape
                  i bez podkoviček? 🙂
                  Já nejspíš vlakózem, ale vše se odvíjí od toho, eslivá bude mít Franzesko firemní autí, když jo, mohl by si zajet za kámošem a nás by mohl vzít do Prahé.

PetraK

Dennyky
                    nevím kolik je to km, nebo jak dlouho ona procházka trvá, eslivá to uťape

tam je právě výhoda, že se to dá uzpůsobit ta trasa, počasí i pochodujícím. Od velekrátký trati ,

https://mapy.cz/zakladni?mereni-vzdalenosti&x=14.0952303&y=50.0673843&z=16&rm=9g2o2xXraeff8Np2Nfeqfi1fTdA9fZxKNKngR0fR0GNET8nHe

kdy se pak od hospody stejnou cestou vrátíš k autům, který necháš zaparkovaný u bývalý hospody U Spalů v Nouzově
                    po střední kolem vodičky , kdy vyjdeš od restarurace Lika a zase se tam okruhem vrátíš
                    https://mapy.cz/zakladni?mereni-vzdalenosti&x=14.0952303&y=50.0673843&z=16&rm=9g2o2xXraeff8Np2Nfeqfi1fTdA9fZxKNKngR0fR0GNET8nHe

až různý delší couračky v lese, kdy se zase vrátíš do tý Liky. Variabilita veliká

Denny

Okej super díky 🙂
                      Už se těšíme!

PetraK

No Koniky určitě, páč tam bude mít čóro móro. A ty béš mít vopocený čelo a taky tělo, jak jí nebudeš stíhat 😀

Denny

Stíhat nebudu určitě, nejsem stíhačka, budu dělat že to není moje péf 🙂

PetraK

dobře, tak a já budu křičet chytněte si toho čokla pani, je agresivní na moje pejsci! 😀 😀

To jsem tuhle volala do prostoru na brtnika, kterej na mě před barákem poštval oba čokle, že “Okamžitě si ty bestyje zavolejte, nebo mě zakousnou!” 😀

cernej caj

Takze 16.3?

at muzu zjistit 1) co vero a 2) naplanovat si zbytek brezna

PetraK

černej čaj

já bych řekla, že jo, že 16. asi podle všech může být.

Denny

Okej “značkuju” si taky 16.3.
                                  Řekla bych koníkový, ať si nabrousí zoubky, ale patrně už asik bude mít nový
                                  a nebo bude částečne “štrbavá” 🙂

PetraK

Dennyky
                                    a nebo bude částečne “štrbavá

by mohla jet i Maya a vzít Dorinka, by ši popovídali, aši budou mít tou dobou štejněj počet žubůch 😀

Denny

Takže vemu i Franceska, von má vyndavací 😀

PetraK

Dennyky
                                        Takže vemu i Franceska, von má vyndavací

😀 😀 ty seš takovej kretýno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

Denny

CO CO CO? Není to tajný, von se tím netají, prostě bouračka, pár žubů žahnutej dolů fuč pak paradentóza..
                                          No a když ho koušu já tak mi vyhrožuje, že si vyndá žuby a kousne mě taky 🙂
                                          (neboj von by vám je neukazovaaal )

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 9 měsíci uživatelem Denny.
                                          PetraK

Dennyky

prostě bouračka, pár žubů žahnutej dolů fuč

brr jau-

to já se nebojim, neboj.
                                            ostatně na nový zuby má čék kolikrát ani neví jak. Teda ne že by na mě měl prachy, to zase ne, ale že na ně dojde, ani se nestačí divit.
                                            To jen jaks to napsala

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 50)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.