Řešení pátečních hádanek

Fóra Ostatní Řešení pátečních hádanek

• Toto téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    Fifi

Aby paní domácí neviděla předem řešení, aby se autor hádanky mohl rozhodnout, kdy vyřešení dá, aby šlo přidat fotos, dovoluji si založit nové vlákno. 🙂

Fifi

Takze zde foto nejen zadku, dil 186. Baseta jste uhodly.

Attachments:
        Petrs01

tvl tak huskyho bych fakt netipla. Můžeš sem napsat i názvy plemen?

Fifi

Muzu. 🙂 Kdo chce hadat nejen zadky, ale i cely psiska, tak:

Shi-tzu, sibirsky husky, italsky chrtik, anglicky buldok a sarplaninec. 🙂

PetraK

ty jo, tak haskoun by mě fakt nenapadl. Stejně jako ta šicka, takhle, když to člověk vidí, je to jiný, než když vidí jen kousek. Hehehe bernadetýn vs. haskoun! To je trefa zcela mimo terč 😀 😀 . A ten buldog to mě taky nenapadlo – neznám vlastně žíhanou variantu, jen flekouny. Díky moc za supr hádání a doufám, že další zase bude někdy???

Petrs01

Tady máte ptícu v celé kráse

Attachments:
                Petrs01

Tak já jsem sice vyluštění poslala paní šéfové do mejlíka, ale…
                  Tady ho máte, i s kamarádama.

Attachments:
                  Thielli

To je ale čunče, takhle se zamazat 😑

Zlata

Je z jedný strany připálenej??

Petrs01

Pokud mohu posoudit, je to černoch ze všech stran. Podobně, i když víc došediva, vypadá jejich zimní srst. Tomuhle ovšem někdo ukradnul i puntíky, které jsou u těch běžných vidět i v tom zimním zbarvení. Má i tmavší lopaty, což je krásně vidět na té poslední fotce. Navíc tohle bylo opravdu foceno v červenci.
                        Tyhle černé verze se občas vyskytují… a to je asi tak všechno co jsem k tomu vypátrala.
                        Narazila jsem ovšem na zajímavé fotky daňka napůl přesrstěného – kdyby ho neměl vyfoceného z více úhlů, neuvěřila bych, že to není fotomontáž. Přední půlka zvířete tmavě šedivá, zadní půlka normální hnědá flekatá.

PetraK

Ty vado! No jo, však jsi o něm jednou psala v diskuzi! Sem zapomněla a vůbec mě to nenapadlo! Velká zvláštnost. Stejně jako ta bílá srna v podstatě. Jde o melanismus?

Thielli

Tak tady je vyluštění ocásku.

Attachments:
                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.