Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 2 týdny a 1 dnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 899)
  • Autor
    Zlata

Blbců se urodilo🫣🤣🤣🤣
      Ono nejen tam🤦

Thielli

Černá mě ráno probudila, jak v pokoji netrpělivě přešlapuje u dveří pokoje a nozdry jí pracovaly…
        Vzhledem k jejímu citlivému zažívání jsem nečekala a vystřelila s oběma na louku. Pobíhaly, počuchávaly… a nic.

Došlo mi to později – v přízemí v kuchyni opékali slaninu na snídani. 🙈

Attachments:
        Thielli

Ale je tu krásně.

Attachments:
          Kimi

Thielli, opravdu nádhera,👍 to jsou panoramata.😄 A co klíšťata, jsou?

Thielli

Kimi, klíšťata moc nejsou. Naštěstí.
              Holky mají pod obojkem vetknutý protiklíšťový, obojky mají na krku jen venku a zatím bez klíšťěte.

Jsem zvědavá, jestli nakonec budeš mít toho jorka. Rozumím tvým úvahám pro i proti…

Thielli

A dnes už jen portrétní galerie.
                Výlet se povedl. Liduprázdno, koloprázdno, cestou potůčky pro holky, horská naučná stezka přes bývalé, dávno zaniklé osady… Tlamičky byly nadmíru spokojené.

Attachments:
                Thielli

No, nechce se nám zítra z hor do údolí, kde je o deset stupňů vyšší teplota…
                  Dnes prý měla být odpočinková vycházka. Eh, zapomněli jsme, že cesta podle potoka v údolí má jiný sklon než cesta podle potoka v horách.

Attachments:
                  Petrs01

Vy jste ještě v horách? Ááách, tak to vám vůbec, ale vůůůbec nezávidím. Jenom… To jste si mne nemohly přibalit do kufru? Bych nepřekážela, jenom bych DÝCHALA, což tady tento týden asi moc nepůjde.

cernej caj

thielli
                      ooo nadhera prevelika! a taky sem se nasmala, dik! krasne tam mate, krasne:)

Thielli

No jo. Máme tu takovou vlastni olympiádu.
                        Vlajka visi pro černou. Ulovila a zabila myš. Takže mi zkazila zbytek dne. 🙄

Attachments:
                        Fifi

Vidim bedlu a je mi zle. 😀 Z mysiho ulovku by mi tak zle nebylo.
                          Nadherne jste si dovolenou uzily nebo este uzivate? Navrat do rozpaleny Prazice musi byt sakra tezkej, snad se jeste nekona. Podrb kudrlinky, na baliku jim to extra sekne. 🙂

Thielli

Fifi,

už se roztékáme v Prahe.

Myší úlovek – problém byl, že jsme couraly po sjezdovkách při západu slunce, cvrkání pomalu ustávalo, kytky se vlnily ve větříku, nad horami už se dělal opar, holčičky si pobíhaly, počuchávaly…
                            a do toho černá udělala jeden skok, pak zvedla hlavu od země a z huby jí neskutečně pištělo a naříkalo. Řekla jsem „pusť“. Chyba. Pustila a já na zemi viděla prokousnutého rejska, ještě živého, z břicha mu lezly vnitřnosti a na zoubkách v tlamičce krev. Ležel na zádech a umíral a plakal. Asi dvě minuty. A já stála nad ním a bulela jsem. Nikde nic, čím bych mu to trápení zkrátila.

Připomnělo mi to situace z dětství, kde se zpětně zlobím na své rodiče i prarodiče…
                            Děda dával kolem chaty pastičky na myši. A nejednou se do ní chytila sýkorka nebo jiný ptáček. Ta past ho nezabila a já ho tam našla…
                            A naši – naši místo aby nešťastného tvora vzali a ukončili mu trápení, nechali mě ho „ošetřovat“, že jako kdyby se ještě uzdravil. Já jsem mu udělala v košíku postýlku z trávy, dala jsem mu do mističky vodu a seděla u něj a čekala, že se uzdraví… no a pak jsem mu kopala hrobeček. A bulela.

Thielli

Krušné hory – poslední štěky…

Attachments:
                              Fifi

Krasny posledni bubliny dovolenkovy. 🙂
                                Mas z detstvi taky dobry traumata, koukam, ty pasticky jsou fuj :(.
                                Ja jsem v tomhle pravej opak, rejskovi bych zkratila utrpeni treba slapnutim na hlavicku. A kdyz jsem byla mala, jedno leto privezl deda na chatu kralika, pry „at mate mazlika“ (jasny, hlavni zamer byl ho vykrmmit a pak sezrat). Ke konci prazdnin jsem zaslechla, jak se o tomhle planu bavi s babcou, pry jsem pak chodila a ptala se porad dokola „kdy uz ho klofneme?“ 🙂 Otcova cynicka vychova se na me hodne podepsala… 😀

cernej caj

super bublina, hlavne ta prostredni 😀 fackovana 😀

s rejskem i ptackama je mi to lito, kdyz uz, tak to ma byt aspon rychly

Fifi
                                  tak to si asi byla jedno z mala deti, co se tesilo na kralici maso svyho mazlika 😀

ja se vzdy ptala zda to neni hvezdicka a kdyz mi rekli, ze utekla a ze to je jinej tka sem jim bezmezne verila a taky mi chutnalo.

PS a neni to teda Pražnice ta praha ? 😀

Thielli

čajíku, ano. je to pražnice, pražírna, peklo pospolitosti panelů, pupek pražáků… pihele to je vedro…

fifi – prekérní situace. na nohách jsem měla měkké crocsy a louka rozhodně netrpěla nedostatkem vláhy. zvládla bych to maximálně poslepu kamenem, pokud vůbec…

Thielli

NÁVOD NA OCHLAZENÍ VAŠICH PSŮ S MINIMÁLNÍMI NÁKLADY:
                                      jediná podmínka je kousek vlastního pozemku.

1) pozemek zbavíte zbytečných záhonů se zeleninou a květinami
                                      2) vykopete jámu, zalijete vodou a vytvoříte mokřad
                                      3) donesete si odněkud trochu mechu a necháte jej rozrůst
                                      4) spojíte mokřad s mechovým polem tak, aby po došlápnutí na mech prosakovala nahoru chladná voda
                                      5) ukážete místo svým psům (stačí jednou, už nebudou chtít odejít)

DOPORUČUJÍ DVA ZE DVOU PUDLŮ!

Attachments:
                                      Petrs01

Á, dámy pobíraly rašelinné zábaly!

PetraK

Zcela souhlasím, že štěstí, je cesta po vrstevnici 😀 😀 😀

Ale je tam krásně, že jo, že jo. Jen to nikomu nebudeme říkat, nebo to dopadne jako na Šumáku nebo v Jizerkách.¨

Si pomaláá hněědkáááá, Tebe chytim hneedkáá!! 😀 😀 . Jí úplně vidim 😀

PetraK

A já stála nad ním a bulela jsem. Nikde nic, čím bych mu to trápení zkrátila.

rozumím Ti, neumím to, Brtnik je statečnej muž a tak …….. šlápne.

• Odpověď byla upravena před 6 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 899)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.