Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,821. až 1,840. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Maya

zuby ani nechtějte vědět, jak se mi minule rejpala v nervu, hned druhej den mě začal bolet zub kousek vedle, tak se na něj dneska koukla a taky nerv v pr…i, takže dneska čištění a výplň kanálků prvního zubu a vytažení nervu u druhého bolavého a kanálky přijdou na řadu v lednu, naštěstí, protože velkej zub, tak to budou velký prachy, tak lepší po vánocích
      no a teď mě opět bolí samo první zub bo než si sedne ta výplň, to mi vždycky tak tejden trvá, alespoň nemůžu moc žrát bo kousat jen jednou stranou jde blbě 😀
      MirkaD
      tak to přeju všechno nejlepší a hodný všechny pséky!

cernej caj

Napsala sem.z mobilu dlouhej prispevek a uz se ja to.kuzi vytento

Petrak
        U me v brne = 45 minut autem nebo pres.hodinu autobusem. V sobotu zbytecna zajizdka kdyz jedeme uplne jinym.smerem treba

Muceni oblikanindo ruzovych saticek jak panenku:D

Fifi
        A to sem.zapomela.na endo sem.tam.mela.jit v zari ale roky chodim v prosinci ze…

Maya
        Aspon se ten zub nasel.vcas

PetraK

RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem dneska šla „pozdějš“ do práce, ono to pozdějš nejni, páč máme klouzavku, že jo, ale před kurvavirem jsem chodila normálně na standard dobu tedy od 7:45, ale teď jezdíme s Brtnikem spolu a tak mám vela hodin přesčasu – ne, tolik jako čajda, to ne, to nemám, ale mám čtyři. Tak jsem šla na normálno a půjdu domů dřiv. A užili jsme si po delší době s Rumíčkem ranní venčení. S Tali ne, ta si to rozhodně neužívala, protože jí byl včera opět nastaven vojenský režim. Takže ta jede v nízkonákladovým módu 😀 .

a právě jsem objevila supr recept – FIFIJOVÁÁÁÁ TO JE NĚCO PRO NÁS! ale třeba možná i čajda ocení:

https://www.prozeny.cz/clanek/nahe-plnene-zeli-68297#dop_ab_variant=0&dop_req_id=PrU6hZ3WTdU-202011240731&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Gde je Dennyky??

Fifi
          co ten Troldík blbne takhle?? To je pech tohleto, to si díky Ešátorovým vosám dovedu docela představit 🙁 .

to jsem nepsala coby stiznost, ockovani fakt poceka, svet se nezbori, maji toho tam plny brejle.
          jojo, to jsem pochápla, že si nestěžuješ, ale právě jsem si říkala, že když mají frmol, tak jednoduchý očkování by se dalo sfouknout i jinde třeba.Jsou šikovný, jak to zařídili, aby zůstali v provozu.

Petrs01
          Uvážu ti Spratečíčka u dveří a nevezmu ho zpátky dokud neprozradíš!
          to nejni mučení, to čajda to vymyslela horší teda 😀

černej čaj
          U me v brne = 45 minut autem
          jo hele jasný, byl to jen nápad, Ty vlastně jsi stejně říkala, že se Ti bez psa výletuje líp.

Muceni oblikanindo ruzovych saticek jak panenku
          vydržím šécko, i tudle hrůzu!

Maya
          uby ani nechtějte vědět, jak se mi minule rejpala v nervu, hned druhej den mě začal bolet zub kousek vedle

ty jo to nejni možný, jakej ty máš pech s těma zubama!! žes taky antibiotický dítě, co? 🙁 Tož hlavně, ať si to brzo sedne a zub přestane vyvádět.

Maya

Fifi
            u nas teda maj veteriny normalne otevreno, ale pravda nejsou to kliniky 24\7
            doufam, ze to tak zustane, jinak by to bylo blby kdyby neco, ockovani nastesti letos uz je za nama
            tak snad ti to podari nejak zaridit
            PetraK
            ja vubec nejsem atb dite, to byl bracha
            spis mam dojem, ze mam ty zuby nejaky propojeny bo co a jak se hrabne do jednoho, uz to jede
            jako dneska me neboli uz ani jeden zub co mi vcera delali, ale boli me dost na skus zub vedle toho kde mi zacementovala kanalky
            toz musim vyderzat to prejdee 😀

Maya

PetraK
              takze az se prestehujete, tak si koupis vlastni auto?
              nebo vam tam dobre jezdej vlaky, busy? bejt takhle porad zavisla na Brtnikovi je asi blby
              za sebe muzu rict, ze novy auto a hlavne automat! byla moje nejlepsi investice vsech dob, ty prachy za to rozhodne staly

cernej caj

Pwtrak
                Uzij si kratsi pracovni den 🙂

PetraK

Maya
                  jako dneska me neboli uz ani jeden zub co mi vcera delali, ale boli me dost na skus zub vedle toho kde mi zacementovala kanalky

neee, to je debilní todle to, to nemůže takhle fungovat, to ne-ne a nenenenene. To je trest nějakej nebo co? Fuj a ble. Chudero. Jako asi nemožný to není – teoreticky, že by spolu takhle souvisely, protože co píšeš, tak to máš nějak fakt často, ale jestli jo, tak to je teda fakt humus.

No my budeme jezdit s Brtnikem stejně. S tím, že to zapíchneme na kraji prahé a po svý ose pojedem do práce. Já mám klouzačku, on taky, takže to vychází dobře. Ale jezdit budu muset, musím začít trénovat, uvažuju, zaplatit si hodiny, ale na druhou stranu, kde na to vzít čas, ž ejo.
                  Hele, já ti nevím, ešivá by mi ta šaltpáka ale nechyběla?

Petrs01

nechyběla?

Jela jsem v pátek bráchovým automatem a jako jo, zvykneš si. Blbý je přeskakovat mezi dvěma rozdílnýma autama, to by ses lehce mohla zapomenout a udělat nějakou pitomost. Takže šikovnej automat určitě nezatracuju, obzvlášť Praha či kolony se tak jedou mnohem líp a šaltpáku to má, i když trochu jinou a nešeháš na ni rozhodně tak často (a vo tom to je).

PetraK

Hele znáte to někdo? nějaký Twisto?
                      něco teď objednávám a u platby je v nabídce i tohleto a paradoxně – přes to že tam u toho Twista je odložená platba 14 dníá – což nepotřebuju, tak je to zdarma a platba při dobírce je za 40 káčé. V čem je háček u toho Twista, nevíte někdo?

Denny

Čauky děcka,
                        doufám, že jste všici f pořádku.
                        Já spoléhám na to, že letos ani nenavštívím po třech letech žádné z nemocničních zařízení….
                        uááááuuu dneska je nádherně ! Přes okno f kolbence.
                        Nějak je toho moc a ani nevím co psát,užíváme si s Koníkovou, je tu kámoška z Ústí s Maxem tak chodíme ven, jsou krásné slunečné dny, pozoruju akvárko jak rostou rostlinky (zítra přijedou šnečkové :-))
                        Dohazuju práci do tiskáren a dalším že jo Fifino?
                        A taky votravuju Mayu, páč bych nutně potřebovala pár věcí z Ali do kravetárka.
                        A tayk čajdu, páč mi kámoška posílala nějaký odkazy na foťák a objektiv, prý jestli si má něco takového koupit a já na to, jestli chce jako vážně poradit odemně?! A vona nooo ty máš krásný fotky, takže máš určo slušnou drahou výbavu? tak jsem jí vyvedla z omylu, že jako mám mobiil a pá aplikací k temu.

Mirko dodatečně vše nej, hlavně ať tě si zdravá a splní se ti aspoň pár přání…
                        Jste se viděly s Čajdou? Čajdo máš už teda kalender?

Denny

A už za měsíc příjde Ježíšeeeeek těším

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Denny.
                          Attachments:
                          Maya

PetraK
                            tak tak, saltpaka tam je, ale jen nastavujes jizda, couvani, parkovani, pak ten muj ma jeste nejakou sportovni jizdu a neutral, ale to nepouzivam
                            ale kdyz jedes, zastavujes nekde na semaforu, rozjizdis se, tak ti staci brzda plyn a na saltpaku nemusis ani sahnout, pro me fakt ideal

Petrs01

čajdo??? Genny … na dožití!

Maya

Denny
                                u nas teda pocasi nic moc, kosa a mlha
                                PetraK
                                vim ze lidi na ali pozivaji cashback jako plnapenezenka a tak, ale to pak korun a ten vopruz mi nestoji za to a nebo virtualni kartu revolut, ale s tou byly nejaky problemy obcas, ale jinak prej funguje OK
                                tohle jestli dobre chapu platis mesicne tarif 50 Kc a vyhody v tom zadny nevidim, snad pro nekoho, kdo nema ucet v bance a normalni kartu a potrebuje platit na netu a to uz je snad lepsi zalozit se nekde v bance extra ucet bez poplatku a platit z toho

Maya

Petrs01
                                  no to je Dorinuv polobracha a je jen o 2 mesice mladsi
                                  myslim, ze caj nechce tyhle maly psi a navic toto je fakt starousek

Maya

uz sem si ho nasdilala na fb, ale koukam ze ve spicech v nouzi uz probehl, tak snad se nekdo najde, kdo by si ho vzal

PetraK

Genny

tvl, psovi je 14 let, a do tý doby to původní majitelce nevadilo? že pes má problém s manipulací?? Problém bude mít spíš majitelka, čůza jedna, takhle zradit starýho psa, ruce bych sekala.

Maya
                                      no jo je sice malej a stařík, ale zase podle toho co psala čajda, tak odpovídá tomu, že pesan by se měl šmrdolit tak jako doma, ne?

já si to s tím placením myslela, že tam bude nějakej háček,přijde mi divný, že to má být zdarma, když dobírka je za 40

Petrs01 a Maya

tak tak, saltpaka tam je, ale jen nastavujes jizda, couvani, parkovani, pak ten muj ma
                                      a nemáš jako cukání prostě řadit, když máš řadit?? 😮

Helee, Dennyky! To je dobře, žes v pořádku, já už měla strach, když se neozýváš a říkala jsem si, že dneska cinku, zda jsi o.káčko.

cernej caj

Caj by si mozna psa na doziti vzala ale nesmela by mit doma ferinku protoze je asi potreba mit na to prostor a hadam starousek s vybusnoy feri neni idealni

Denny jj mam.kalendar uz mesic, uz sem.ti ho chvalila:)

Petrak
                                        Zas muzes sizaplatit jen par hodin a zajet si v ramci toho neco vyzvednout nebo tak by neslo? Nebo ridit pod brtjiko dozorem vic

PetraK

Nebo ridit pod brtjiko dozorem vic

takhne nějak to bude, ale myslím, že ideálnější by byl ten instruktor, jenže… teď opravdu prostě není čas, takže smolikof.

Maya

PetraK
                                            je tam cenik poplatku za tarify a co mas za to v kterym tarifu za sluzby
                                            nejlevnejsi tarif stoji 49 Kc a ty sluzby jsou podle me naprt
                                            abys dostala tu virtualni kartu, musis mit ten tarif
                                            ale jinak co vim, virtualni karty maj i nektery banky
                                            ja teda zadny cukani radit nikdy nemela a ani se mi razeni za ty dva roky nijak nezaumatizovalo, sem musela furt na to myslet, takze pro me akorat uleva
                                            jediny, na co si musis zvyknout je, ze kdyz zaradis jizda, tak to jede i bez plynu, pomalu,a le jede, takhle si tukla kolegyne novej automat o sloupek hned prvni den 😀
                                            pes tipuju bude uz mit starecky problemy jako ucuravani, kdyz zminujou ten hadr a pani misto aby koupila proticuraci pas jako ja Dorinovi, tak se ho holt radsi zbavila
                                            cernejcaj
                                            tak Dorin taky dava Lokina, holt se naucil jit mu z cesty a jak je rad, ze mu Loki hlasi, ze ma bezet stekat k plotu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,821. až 1,840. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.