Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 2,167)
  • Autor
    PetraK

takže kotě opuštěnec

no kdyby jen kotě, dámy.
      Právě jsem odchytla ….štěně.

Petrs01

Štěně se určitě jen někomu zaběhlo. Doufám.

PetraK

těžko, lítal tady tři dny, pořád si kontroloval silnici

Maya

nastava doba vyhazovu stenat a kotat
            na stene staci v Praze zavolat mestaky, ale jak s kotetem to nevim, ty asi neberou

PetraK

Maya
              mestaky
              to by ho bývali museli chytit, už tady byli. a prt. Ale za chvíli pojede brouček do dočasek – díky Dennyky za propojení. Měšťákům ho nedám!

cernej caj

Petrak
                Tak.super ze stenatko nebude v utulku a snad si ho nekdo najde

cernej caj

Dobre rano nevidim zadny odpoledni prispevky, tak su zvedava zda se to spravi po rannim pozdraveni? :zD

MirkaD

tak bych mohla sloužit jako předpvěd počasí,se tak ochladilo,že nevím,jestli mám oblíct ven Žeryka
                    včera jsem v práci přišla skoro o 500,tam je takovejch možností jak přijít o peníze
                    normálně manko,pak že zadám blbě stravenky,a že mám blbě vratný láhve-lístky za láhve-tak asi jsem je omylem vrátila zákazníkovi…debil su
                    včera měli schůzu vedení,a prý ten kdo hází pečivo,by k tomu pečení si to měl i chystat do těch skříněk-40 plechů-2 skřínky-chystá se to den předem,a pak ráno se s tím dojede k peci,která je přes celej obchod-a dává se do pece,metitím sse hází pečivo-chleba,rohlíky atd.,a to se stihnout dá,ale i tak to stíhám s odřenýma ušima.s tím,že bych měla být rychlejší a k tomu jít pomáhat na zeleninu,nebo dělat mražený…
                    dřív totiž nás bylo ráno o jednoho víc-jeden jen pekl-peklo se toho víc,druhej dělal pečivo+mražený-i tak toho bylo dost…
                    no,tak jestli to budou prosazovat bez večerního chystání,tak mě bud trefí,nebo mě vyrazí-prý se to musíme naučit…
                    tak jsem říkala zástupkyni,at mě napíšou výpověd,že to je furt-rychle,přesně,pořádně-to je mazec,no a ona,že se to bude dělat tak jak doted s chystáním…
                    no tak su zvědavá….oooooo bože at už si najde Martin nějakou práci…
                    omlouvám se za stěžování….
                    PetraK-tak ze štěnátkem se teda zadařilo,uf,ty aby sisi za chvílu otevřela úschovnu zvířat…ach jo,to hrůza s těma lidma…

Denny

Krásné páteční ráno,
                      juuu tohle počásko je přesně podle mého gusta!
                      Krásné odpoledne bylo.
                      Co není podle mého gusta, je koleno. Včera při procházkování bolelo 🙁
                      Takže večer kostivalová a kaštanová tinktura, dnes Fastum gel.
                      Chjo hajzl jeden 🙁 dostala jsem Condrosulf 800mg tak to začínám jíst.
                      Je to dobrý, rozpouští se to ve vodě a chuť taky gut.
                      PetraK
                      si výborná záchranářka !

Denny

Fifi
                        Co to mate s Dennyky za podvazkovej rad, ze si posilate puncochy?
                        to von Željko je tak trochen úhyl :-DD

PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

GŮTN MÓRGEN majne líbe Kindr.

Tak fčéra byl úspěšnej den odchytovej. Večerní mise má taky dobrej konec, i když bez mýho přičinění. Loncala jsem sídlákem a číčala jak vo život a přepadala sousedy, ešivá neviděli košišku a po nějaký době mi páníček od Bedřicha, kterej mě přepadnul, jeliman bláznivej a chtěl mi ukrást sekanout 😀 , pravil, ešivá myslim tudle a vokázal mi fotos. Nooo přesně tudle sem hledala! Tak von ji odchytil odpoledne a umístil domů, bohužel soužití švihlýho Bedřicha a kotěte se neukázalo zcela vyhovujícím a tak si vzal Kotě do prasé a bude bydlet tam s nima v šatně 🙂 jůůůchajdááá!

Dennyky
                          si výborná záchranářka !

dík za pomoc. Neměla jsem moc prostoru, nemohla jsem se moc hejbat, nic 😀 a šécko sem potřebovala hned a teeeď. díkec fakt. Dita mi pak ještě večer volala

PetraK

Dennyky
                            to von Željko je tak trochen úhyl :-DD
                            jo a proto dostal vod nás podvazkovej řád! 😀

Právě jsem zjistila, že jsem i na hubu nenamalovala vobličej!! Nevim, ešivá to je důvodem, že nikdo neni na chodbách??, 😀

PetraK

Mirka

omlouvám se za stěžování…
                              to se nevomlouvej prosím Tě a držím palce, ať se to utřepe a je to jako doteď, máte to tam pořád pěkně natažený a natahujou víc a víc 🙁

černej čaj
                              a snad si ho nekdo najde
                              stopro si ho někdo najde, je to ideální pes, oprvdu, je to zlatíčko a mě čím dál tím víc mrzí, že to prostě ještě nejde, být to o půl roku později, zůstane u mě. jsem z toho pani smuténka.

PetraK

jo a Tali se rozhodla, že začne hárat o devatenáct dní dřív, tak už máme o zábavu postaráno. Trošku mám obavy z toho našeho provozu, musíme být ve střehu víc, než ešče nejvíc. Teda resp. já – Brtnik je hájenej. Tak …………. tak vám nevim 😀

Maya

PetraK
                                  takze kote udany i stene udany?
                                  Zeljko bude nosit podvazky?

Maya
                                    MirkaD

tak ráno s náma vyrazily všichni 4 po dlouhé době,a to i přesto,že rodiče byly doma§
                                      pěkně se u brány přidaly,a že jdou taky,Betty vždy strčí čumák mezi brány,do té škvíry,abych neměla pochybnosti:-)
                                      tak jsme to vzaly ke křížku,tam chodí všichni čtyři rádi,není to do kopce,že
                                      pak dolů-to byl Max na volno,dole zezadu kolem zahrad co jsou nad ohradama,to byla na volno Betty,pak chvílu všichni 4-když široko daleko,vlevo,vpravo,vzadu,vpředu nikde nikdo-rozvědka hadr…i pozadu chodím,
                                      no kolem kukuřice pak psi rodičů radši uvázat,pak zpět kolem ohrad,zahrad a k rybníčku a od něj dědinou dom-Dafi si místo pařezu označila packou první píčku posedu-tak jsem ji to uznala,at není smutná:d
                                      párkrát jsem rozdala piškotky-přivolávací povel PIŠKOTEK,no pejsci celou dobu valily,žádný táhnutí vzadu,nejstarší Betty svižně i přes dědinu-na vodítku,ale vedla skupinu:D
                                      takže delší ranní vycházka za náma,Dafi se mnou pověsila ponožky ještě
                                      a budou se válet…já peru jak pradlenka madlenka,povlaky s polštářků,atd…my máme snad miion polštářků-jeden sem dostala od máti na Vánoce-kůn malovaný nohama-by mě zajimalo kolik ten polštář stál…
                                      Denny-no kosa dobrá,kdykoliv šmiknu psa,tak se ochladí nebo začne pršet…takže Žeryk na vycházku chvilu bundu,a pak se mu sundala,a na doma mu shámím svetr,protože doma je mu kosa…
                                      PetraK-TAK TO JE DOBŘE,ŽE KOTĚ NOVEJ DOMEČEK,A TALI BUDE ALE TEDA ZAS CHVÍLU HODNÁ,ŽE,když hárá,to je vždycky hodná,že?

MirkaD

koukám,že dobrej překlep:D

PetraK

Mirka D.

koukám,že dobrej překlep:D

ano, právě jsem se Tě chtěla zeptat, ešivá máš na to nějaký školení vod čajdy 😀 😀 😀 😀
                                          tak ale píčky se v lese budou blbě hledat, pokud by na ně chtěla přesedlat z těch pařezu 😀 😀

Já bych ti to i klidně opravila, ale… myslím, že by to byla velká škoda, o to ostatní ochudit 😀 😀 😀

MirkaD

taktak,to víš-Čajda je přes ty počítače-tak si říkám,když tak píše odborník
                                            tak já můžu přece někdy taky tak odborně!:D:D:D
                                            to víš,člověk těma jejíma příspěvkama občas tak chytne inspiraci:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.