- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17.9.2020 v 12:05 #89873PetraK
takže kotě opuštěnec
no kdyby jen kotě, dámy.
Právě jsem odchytla ….štěně.17.9.2020 v 12:20 #89876Petrs01Štěně se určitě jen někomu zaběhlo. Doufám.
17.9.2020 v 12:30 #89878PetraKtěžko, lítal tady tři dny, pořád si kontroloval silnici
17.9.2020 v 12:35 #89879Mayanastava doba vyhazovu stenat a kotat
na stene staci v Praze zavolat mestaky, ale jak s kotetem to nevim, ty asi neberou17.9.2020 v 12:37 #89880PetraKMaya
mestaky
to by ho bývali museli chytit, už tady byli. a prt. Ale za chvíli pojede brouček do dočasek – díky Dennyky za propojení. Měšťákům ho nedám!17.9.2020 v 14:58 #89887cernej cajPetrak
Tak.super ze stenatko nebude v utulku a snad si ho nekdo najde18.9.2020 v 5:44 #89888cernej cajDobre rano nevidim zadny odpoledni prispevky, tak su zvedava zda se to spravi po rannim pozdraveni? :zD
18.9.2020 v 7:05 #89889MirkaDtak bych mohla sloužit jako předpvěd počasí,se tak ochladilo,že nevím,jestli mám oblíct ven Žeryka
včera jsem v práci přišla skoro o 500,tam je takovejch možností jak přijít o peníze
normálně manko,pak že zadám blbě stravenky,a že mám blbě vratný láhve-lístky za láhve-tak asi jsem je omylem vrátila zákazníkovi…debil su
včera měli schůzu vedení,a prý ten kdo hází pečivo,by k tomu pečení si to měl i chystat do těch skříněk-40 plechů-2 skřínky-chystá se to den předem,a pak ráno se s tím dojede k peci,která je přes celej obchod-a dává se do pece,metitím sse hází pečivo-chleba,rohlíky atd.,a to se stihnout dá,ale i tak to stíhám s odřenýma ušima.s tím,že bych měla být rychlejší a k tomu jít pomáhat na zeleninu,nebo dělat mražený…
dřív totiž nás bylo ráno o jednoho víc-jeden jen pekl-peklo se toho víc,druhej dělal pečivo+mražený-i tak toho bylo dost…
no,tak jestli to budou prosazovat bez večerního chystání,tak mě bud trefí,nebo mě vyrazí-prý se to musíme naučit…
tak jsem říkala zástupkyni,at mě napíšou výpověd,že to je furt-rychle,přesně,pořádně-to je mazec,no a ona,že se to bude dělat tak jak doted s chystáním…
no tak su zvědavá….oooooo bože at už si najde Martin nějakou práci…
omlouvám se za stěžování….
PetraK-tak ze štěnátkem se teda zadařilo,uf,ty aby sisi za chvílu otevřela úschovnu zvířat…ach jo,to hrůza s těma lidma…18.9.2020 v 7:09 #89890DennyKrásné páteční ráno,
juuu tohle počásko je přesně podle mého gusta!
Krásné odpoledne bylo.
Co není podle mého gusta, je koleno. Včera při procházkování bolelo 🙁
Takže večer kostivalová a kaštanová tinktura, dnes Fastum gel.
Chjo hajzl jeden 🙁 dostala jsem Condrosulf 800mg tak to začínám jíst.
Je to dobrý, rozpouští se to ve vodě a chuť taky gut.
PetraK
si výborná záchranářka !18.9.2020 v 7:26 #89891DennyFifi
Co to mate s Dennyky za podvazkovej rad, ze si posilate puncochy?
to von Željko je tak trochen úhyl :-DD18.9.2020 v 7:46 #89892PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!GŮTN MÓRGEN majne líbe Kindr.
Tak fčéra byl úspěšnej den odchytovej. Večerní mise má taky dobrej konec, i když bez mýho přičinění. Loncala jsem sídlákem a číčala jak vo život a přepadala sousedy, ešivá neviděli košišku a po nějaký době mi páníček od Bedřicha, kterej mě přepadnul, jeliman bláznivej a chtěl mi ukrást sekanout 😀 , pravil, ešivá myslim tudle a vokázal mi fotos. Nooo přesně tudle sem hledala! Tak von ji odchytil odpoledne a umístil domů, bohužel soužití švihlýho Bedřicha a kotěte se neukázalo zcela vyhovujícím a tak si vzal Kotě do prasé a bude bydlet tam s nima v šatně 🙂 jůůůchajdááá!
Dennyky
si výborná záchranářka !dík za pomoc. Neměla jsem moc prostoru, nemohla jsem se moc hejbat, nic 😀 a šécko sem potřebovala hned a teeeď. díkec fakt. Dita mi pak ještě večer volala
18.9.2020 v 7:47 #89893PetraKDennyky
to von Željko je tak trochen úhyl :-DD
jo a proto dostal vod nás podvazkovej řád! 😀Právě jsem zjistila, že jsem i na hubu nenamalovala vobličej!! Nevim, ešivá to je důvodem, že nikdo neni na chodbách??, 😀
18.9.2020 v 7:50 #89894PetraKMirka
omlouvám se za stěžování…
to se nevomlouvej prosím Tě a držím palce, ať se to utřepe a je to jako doteď, máte to tam pořád pěkně natažený a natahujou víc a víc 🙁černej čaj
a snad si ho nekdo najde
stopro si ho někdo najde, je to ideální pes, oprvdu, je to zlatíčko a mě čím dál tím víc mrzí, že to prostě ještě nejde, být to o půl roku později, zůstane u mě. jsem z toho pani smuténka.18.9.2020 v 8:12 #89895PetraKjo a Tali se rozhodla, že začne hárat o devatenáct dní dřív, tak už máme o zábavu postaráno. Trošku mám obavy z toho našeho provozu, musíme být ve střehu víc, než ešče nejvíc. Teda resp. já – Brtnik je hájenej. Tak …………. tak vám nevim 😀
18.9.2020 v 8:40 #89896MayaPetraK
takze kote udany i stene udany?
Zeljko bude nosit podvazky?18.9.2020 v 9:38 #89897Maya18.9.2020 v 10:07 #89898MirkaDtak ráno s náma vyrazily všichni 4 po dlouhé době,a to i přesto,že rodiče byly doma§
pěkně se u brány přidaly,a že jdou taky,Betty vždy strčí čumák mezi brány,do té škvíry,abych neměla pochybnosti:-)
tak jsme to vzaly ke křížku,tam chodí všichni čtyři rádi,není to do kopce,že
pak dolů-to byl Max na volno,dole zezadu kolem zahrad co jsou nad ohradama,to byla na volno Betty,pak chvílu všichni 4-když široko daleko,vlevo,vpravo,vzadu,vpředu nikde nikdo-rozvědka hadr…i pozadu chodím,
no kolem kukuřice pak psi rodičů radši uvázat,pak zpět kolem ohrad,zahrad a k rybníčku a od něj dědinou dom-Dafi si místo pařezu označila packou první píčku posedu-tak jsem ji to uznala,at není smutná:d
párkrát jsem rozdala piškotky-přivolávací povel PIŠKOTEK,no pejsci celou dobu valily,žádný táhnutí vzadu,nejstarší Betty svižně i přes dědinu-na vodítku,ale vedla skupinu:D
takže delší ranní vycházka za náma,Dafi se mnou pověsila ponožky ještě
a budou se válet…já peru jak pradlenka madlenka,povlaky s polštářků,atd…my máme snad miion polštářků-jeden sem dostala od máti na Vánoce-kůn malovaný nohama-by mě zajimalo kolik ten polštář stál…
Denny-no kosa dobrá,kdykoliv šmiknu psa,tak se ochladí nebo začne pršet…takže Žeryk na vycházku chvilu bundu,a pak se mu sundala,a na doma mu shámím svetr,protože doma je mu kosa…
PetraK-TAK TO JE DOBŘE,ŽE KOTĚ NOVEJ DOMEČEK,A TALI BUDE ALE TEDA ZAS CHVÍLU HODNÁ,ŽE,když hárá,to je vždycky hodná,že?18.9.2020 v 10:08 #89899MirkaDkoukám,že dobrej překlep:D
18.9.2020 v 10:15 #89900PetraKMirka D.
koukám,že dobrej překlep:D
ano, právě jsem se Tě chtěla zeptat, ešivá máš na to nějaký školení vod čajdy 😀 😀 😀 😀
tak ale píčky se v lese budou blbě hledat, pokud by na ně chtěla přesedlat z těch pařezu 😀 😀Já bych ti to i klidně opravila, ale… myslím, že by to byla velká škoda, o to ostatní ochudit 😀 😀 😀
18.9.2020 v 10:24 #89901MirkaDtaktak,to víš-Čajda je přes ty počítače-tak si říkám,když tak píše odborník
tak já můžu přece někdy taky tak odborně!:D:D:D
to víš,člověk těma jejíma příspěvkama občas tak chytne inspiraci:D -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.