- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.9.2020 v 21:59 #89774PetraK
PetraK
Paninko, co po mne rves,
😀 😀 páč su závistivá 😀 , to je jasný, ne?
No jo, chtělo by to se urvat , enemže…. jako…. kdy, že jo.Mirka D.
ale prstě,kdyby mu to nevadilo-ehm já pro svůj blbej pocit bych ho stejně vzala jen třeba 5 minut kolem baráku nebo tak-se znám-su blbá….tak jasně, že to jedině v případě, že mu to vadit nebude a bude rád na tý zahrádce. Jinak to ne, že by nešel ven s námi 😀 😀 to vůbec, to je jasný,že by ho člověk bral tak, jak by stačil a užil si to a pak s ostatníma na velkou prochajdu.Ale počítám právě, že bych vzala toho opravdu staříka a pro něj je pak ta zahrada ideální, tam s pochodí a tak.
Jdu stáhnout fotky ze svarby a pak hají, tak dobrou
15.9.2020 v 5:59 #89775cernej cajZdravim z pracovniho procesu nejen ouchylovu patu. Jeste vam musim docist.
Zpravy z cajove sedliny
Novohradky byly bozi, po 11 letech nektery znamy mista a hromada novejch, aaaach krasa
Cekal na me navic fotak vcera, tak sem napred chtela brecet a vratit ho a pak sem se rozhodla ze se s tema novotama driv nwbo pozdejc naucit musim, ackoli pro me je to v ergonomii hodne krok zpatky, dneska se to.jinak nedela.a.80% uzivatelu to takhle vyhovuje vic:D
Ferinka ma opet 18kg, po nekolikadenni absenci dozoru. 3 tydny trvalo ze sundala 0,5kg a 0,3 ma zpet.
15.9.2020 v 8:26 #89776Mayacernejcaj
no me ted psi zhubnou, koupila jsem jim na prilepsenou jinou prichut granuli, Loki to odmita jist od zacatku, Dorin to parkart sezral a včera uz taky nechtel
toz budu muset objednat jinej pytel a nez dojde, budou o hladu 😀
Loki mi pak u vecere slinta na gauci vic nez obvykle 😀
to ji fakt tak zvazis, ze posznas rozdil necelého pul kila?15.9.2020 v 8:30 #89777cernej cajMaya
V naruci s ni vylezu na vahu.Musim koupit nejaky hoodne light granule.
Co bys doporucila?
15.9.2020 v 8:33 #89778cernej cajMozna bych vzala.marp krutu ma 10% tuku
15.9.2020 v 8:52 #89779Mayacernejcaj
me vždycky psi hubli po TOTW
10% je malo, to by mohla hubnout po tomdneska po dlouhy době nudaaa
delam dost ted Slovensko a tam maj dneska volno15.9.2020 v 8:54 #89780Mayajinak jsem cetla ze uz rozhodli, ze centralni registr psu povedou veterinari a bude se za to platit
ostatní do ted fungujici registry ostrouhaj
vcelku mi fakt, ze se timhle budou zabývat veterinari, prijde dost blby, veterinari maj lecit15.9.2020 v 9:15 #89781cernej cajMaya
Tak hlavne by veterinarbi registr mohl spravovat nekdo treti a jen by to zusalo propojeny… stat se po 10 letwch vzbudi a mnoha lidem.zrusi obzivu…Me po totw desne feri hlavne prdela 😀
Ja v praci teda kopr hlavne
15.9.2020 v 10:07 #89782PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Někdo mi tu chrchlá za dveřma, kovid de! a došlo mi kafe v hrnku, už sem ho zas vypila.
Musim koupit nejaky hoodne light granule.
taky musim koupit hooodně light granule, pro sebe. Nebudu se živit ničim jíným, su jak bečka.když chceš čajdo koupit tu krůtu – jednu ti můžu prodat, chceš?
15.9.2020 v 10:12 #89783cernej cajPetrak
Tvoji nabidku si cenim, e ja bych radsi uz naporcovanou a zakonzervovanou:D15.9.2020 v 10:25 #89784PetraKešivá mě bude madam ešče dlouho sejřit, tak ti ji naservíruju tak naporcovanou, jak nikdy! 😀
15.9.2020 v 10:38 #89785Mayamusim si koupit novou stolni lampičku, zda se ze s požadavky na obyc zarovky a aby nemela přes pul metru na vejsku a byla alespoň trochu flexibilni, je vyber akorát v detskejch 😀
PetraK
kafe odeslo a kovid prisel, to mas teda blby 😀
mit kovid bez kafe bych nechtěla 😀15.9.2020 v 11:09 #89786PetraKMaya
kdybys potřebovala ešče nějakou tu žárofku obyč, tak…v domečku jich je bedýnka. A taky jsem tam našla malou pevnou pjoumatiku- pro Lokina, nechceš? Jaks mluvila o tom tahání.mit kovid bez kafe bych nechtěla
😀
já člověče, když jsem byla cípák s opravdovou křípkou, tak jsem na kafe neměla ani pomyšlení. Brrr. Jediný, co jsem pozřela byly 4 pomeranče denně, vono totiž s těma čtyřicítkama čék roupy jako moc nemá.
Ale já jsem třeba ani jako kuřák, když jsem měla nějakej ten kašlik a rýmičku, nekouřila. prostě tělo si řeklo, že to nechce, to až mi otrnulo vždycky pak. Moje máma a kámoš, ty bez toho cíga nefungovali ani během nemoci. Ble a fuj.15.9.2020 v 11:14 #89787PetraKad ten covidí hnus – minulý týden jsem jednala s kolegou jehož přítulkyně je positifka. Ešivá bude positivní i von se bude vědít prej ve středu. Tak jsem zvědavá, jak se to tu rozeběhne, páč kolega má ten typ práce, že se neustále pohybuje prostorem
15.9.2020 v 11:21 #89788PetraKčernej čaj
Novohradky byly bozi, po 11 letech nektery znamy mista a hromada novejch, aaaach krasa
čajdo, já Ti to tak děsně přávidim!! A vůbec, ale vůbec, a to ani trochu se netěšim na fotky. Určitě nebudou pěkný, budou tam samý nezajímavý míst a tak! 😀
Byli jste u Mlejna?
Cekal na me navic fotak vcera, tak sem napred chtela brecet a vratit ho
🙂 🙂 . Asi rozumím, já třebas nerada, když se prodává auto. Je mi to dycinky líto 😀 – to je výborná úhylka, co? 😀tak ať se s novou mašinkou dobře a brzo sžiješ a přeju aspoň min. stejnej počet společnejch fotek a zážitků, jako s původní Ludřenkou.
15.9.2020 v 11:41 #89789MayaPetraK
tak jako zarovky i pneu mrnavou bych upotřebila, ale prece to nebudes posilat nebo tak něco, to nestoji za to
ja hulim i v nemoci, me to pomaha
a třeba když me boli v krku, tak zeru o o to vic bo to taky pomaha
proste des 😀
alespoň vidíte jak to mame tezky my co nas rozhodi kazda nova věc 😀15.9.2020 v 11:46 #89790PetraKMaya
tak jako zarovky i pneu mrnavou bych upotřebila, ale prece to nebudes posilat nebo tak něco, to nestoji za tokdybych nebyla krááááva, mohla jsem to obé vzít na tu svarbu – byla v Pecínově, to nebude daleko do Tebe, co? 🙁
ja hulim i v nemoci, me to pomaha
brrrr…R! pro mě to bylo vždycky jak nalejt vitrijóla do plic. Při normálním chorobění jsem taky nikdá netrpěla nechutenstvím a cpala jsem se chlebem se šunkou a cibulí – páč tělo cibuli vždycky chce. Ale tehdy to byla jiná liga, to je člověk fakt rád, že se dosouká na hajzl a jinak leží v koutě a čeká.15.9.2020 v 12:20 #89791PetraKvyrážim sbírat kaštany, žaludy, citrony, mátu…. 😀
15.9.2020 v 12:25 #89792PetraKObjednala jsem si oleje a šampony. Mohla jsem si to, pravda, nechat poslat sem do práce, ale………..když RUmíček tak rád chodí do tý Zásilkovny! 😀
15.9.2020 v 12:38 #89793cernej cajPetrak
Do.meljna sme.golali kvuli restauraci ale.mimo provoz tak sme tam nesli…Jinak ja zkusila jinou barvu nez kadivou – prirodni hennu – a ta vubec nechytla po 2h tak budu muset vzit zas cervenou kadivou…
Ta zrzava asi mam.moc tmavej vlas
Rumicka o zazitek nemuzes ochudit:D
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.