Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,574)
  • Autor
    cernej caj

To je cert v tuneli, je tam cerno a kdovi co tam ciha:D

Thielli

Zlatka
        Prostě to mají zažitý,já Trixie házim z okna 3 piškoty,jednou jsem vzala 4,musela jsem ji na ten 4přivolat,páč po 3šla pryč
        Dávám deset bodů a stračenu navrch ! 😂😄🤣

Fifi
        Pokaždé, když vidím vaše hračky, vybavím si ty hračky ve zverexex… 😁
        Ten pruhovaný pes je najednou nějaký velký?!

Milena z Prahy
        Mileno, já nejím zdravě. Já jím jen bez těch zoufalých emocí. Když jdu kolem těch mrazáků, někdy je to jako bych úplně slyšela všechny ty zvuky. Ale jinak na jídlo kašlu. Jak mi tu obecně na světě není moc dobře, nedělám nic proto, abych tu byla co nejdéle.. takže zeleninu a ovoce beru podle toho, zda je místní, jak vypadá a nakonec kolik stojí. Když je volba, dám to do tohoto pořadníku. Popíjím k tomu trochu železo s béčky, to jo, přeci jen musím ještě pár let vydržet, abych se starala o holky, ale jinak… k snídani kafe a prášky, oběd většinou studený, kus salátu, sýra, chleba… závislost na čokoládě.
        K etickému chovu jsem přešla jako první, takže jsem nějaký čas jedla jen bio maso… ale vzhledem k cenám to vycházelo se značnými pauzami a tak jsem to škrtla rovnou celé, abych si tu chuť úplně odvykla.
        V Praze vaří a rozváží Hare Krišna, takže když mám chuť na spolehlivě dobrý vege oběd, mám jistotu, že ho dostanu, když si objednám de desíti.

cernej caj

Thielli
          V brne taky vozi, asi 2x sem od nich obed mela, ale s tou bzl dietou je problem, ze zaplatim ele, snist muzu pulku… nenasyti me to a zbytek rozdavam zadsrmo kdo si to v praci vezme… akze taky neudrzitelny:( ale vari dobre.

My mame v brne rebio, tam vari vyborne ale je skoro vse smazene a pulka lepkova… navic si muzu dovolit financne obed nevarenej doma maximalne 1x tydne a k tomu to BZL omezeni…

Rebio myslim.v praze nemate ale jako mam.honrada a chodim tam uz tak 20 let. Zrovna dneska je den obeda venku:D pac z prace pujdu v 10h a prave chci do rebia na obed. Je to formou bufetu, takze polevky, prilohy, jidla, salaty a ty si naberes na talir co chges a pak se to zvazi a myslim 45kc/100g. Pamatuju jeste 25kc:D

Je vlastne dost vtipny, ze v rove 2008 sem zacinala za 14 cisteho ale jidlo stalo pulku nez o 16 let pozdeji, kdy delam za prakticky stejny plat… je to proste hruza jak se vsude zdrazuje ale nikoku se na platu neprida… jen politici si pridavaj:D

No a treba jejich kremovy rizota nebo tofu zeleninove „gulase“ fakt miluju. Tak doufam, ze dnes tam bude neco dobreho. Ale zakusky maj hnusny, jako fakt mega moc (teda ty bzl).

Zlata

Thieli
            Myslím, že Maya taky psala, že chodila na návštěvu se 2trojuhelníckama sýra,a pak bylo divení když měla jen 1🤣🤣
            Černej čaj
            Právě ,že Čert ležel vedle mě,a mě s nechtělo vstávat abych rozžnula🫣

cernej caj

Zlata
              To je v poradku, abys ho nevyrudila a on se zustal tulit;)

Jinak s trixou sem se dost nasmala, proste nejsou ty zvirata vubec blby..

Treba ferinka zna povel „do klece“ co sme trenovali pred operaci a ted nedavno muz prinesl pamlsky dal charliemu asi na cesani nebo tak a feri chtek dat jen tak… on ji dycky dava jen tak… tak sem mu nakazala aby sla do klece, on ji to neumel spravne rict ale tak rekla sem ji to ja a dosyala mlsku… za 10 minut prisel muz do pokoje tak feri vlezla do klece… a muz? Podivej jak je chytra ze si tam vlezla sama, kde mas pamlsky:D (nad kleci na knihovne) a uz ji to ladoval:D

Takze u nas ma ferinka vycvicenyho muze:D

Thielli

Fifi
                …a ještě zpátky k tomu, co jsi psala na Chovu, jak se tě lidé ptají na plemeno… chodí tu kolem nás holčina s křížencem, také se jí pořád někdo ptá, tak říká, že je to dlouhosrstý vlkostaf… a najdou se blbečci, kteří odpoví – no jó, toho znám, jen jsem nepoznal/a…
                Ale Pepin je opravdu uruguayský cimarron, žádný vořech. To poznám na první pohled. 😎

Petrs01

uruguayský cimarron

no já nevím, není to holandský bígl?

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak zase už mám ten svátek! Tož jsem si dneska na ranní kávičce na pumpě dala obří kapůčo. To nám ten pátek hezky začíná.

Thielli Zlatka
                    doleva se chodí ve čtvrtek v podvečer… do … do barfu 🙈
                    táhla mě jak na vodních lyžích,

ednou jsem vzala 4,musela jsem ji na ten 4přivolat,páč po 3šla pryč🤣

tohle by si měli přečíst všichni ti vědátoři, co říkají JEN ZVÍŘATA. Tsss, jasně že umí počítat, jasně že umí kombinovat, však bez toho by v přírodě nepřežili. A oni to teď budou složitě vědecky vybádávat. Stačí s nima žít obyčejný život, že jo?

NEBERTE SI TO ALE, MASOŽRAVCI, OSOBNĚ! J
                    neberu, ale moc ráda, bych to brala jako Ty a ne pokrytecky jako já. Aspoň jsem ráda, že jsem si našla zdroj masa z našich pastvin. Leč i tak…. radši bych to měla jako Ty a můj synovec. Vážím si každého, kdo to takhle dokáže.

Dávám deset bodů a stračenu navrch ! 😂😄🤣
                    komu, Zlatce, nebo Trixadlu?

Fifi

Ja ho umyslne beru ven a vsude mozne hlavne samotnyho.
                    taky jsem musela, taky. a jsem ráda, že nakonec se objevuje i jiskérka v tunýlku a ten zločineckej pruh to otáčí. Stal se prvni pruhaty zazrak, Dííí do něj Fifinooo, di do něj, to dááš! 😀

ze to je mladsi vydani Taliprda.
                    jo, jak člověk to psí dětství nemá pod kontrolou, vleze tam cokoliv. No aspoň, že on je pinďa malej a máš větší prostor to přepisovat.

tjooo, to už je velikej pan Pepin!! Už se mi nevende do toho lítacího talíře! 😀
                    zvuky
                    von ne Pepíček trošek vzteklinka! 😀 😀
                    Mirka D.
                    a jelikož máme xxl týden tak je jako špica tahat 20kilo substrátu-kterej je v akci-20kilo má teda normálně,grnule 13 kilo,a podobný srandy…..

já NEPOCHOPÍM, PROČ NA TOHLE NEMAJÍ PROSTĚ CHLAPA. NA TAKOVOU TĚŽKOU PRÁCI, V DNEŠNÍ DOBĚ

,tak do mě začal cosi hučet-to jsem jen zařvala TICHO,až sebou zákaznice trhla-t
                    v klidu, v klidu, učitelka na konci roku takhle seřvala hlučící tramvaj. taky zařvala jak lef TICHO! páč prostě zvyk a konec roku udělalo svoje. Tramvaj už ani nepípla 😀

černej čaj
                    a Spala sem ted 2 dny po sobe, hura

to je lábuš, co?? Užívej si volníčko a rehabku

To je cert v tuneli, je tam cerno a kdovi co tam ciha:D
                    JO!! PŘESNĚ!!

za 10 minut prisel muz do pokoje tak feri vlezla do klece… a muz?
                    a muž tam vlezl taky! 😀

Zlatko – taky jsem si říkala, kde je Kuskus. Budu muset hodit do placu nějakýho Mousese, aby vykoukla.

A Dennyky nevim na co nalákat 🙂 , ta huž taky zalezla.

Zlata

Černej čaj
                      Tak aspoň je u vás někdo cvičenej🤣🤣
                      Já si občas vzpomenu na scénu z Policejní akademie,jak zařval sedni!!!🤓

cernej caj

Petrak
                        Malej a velkej v jedny vete je dost sranda:D

Roste obri rychlosti pruhacek:D

Jako myslis to moje dnesni volno, ktery travim praci, kteroy nedostanu pravdepodobne proplacenou, ale i ta troska dost pomuze celymu tymu k o fous vetsi sanci, ze to zakaznik prijme s min vytkama? 😀

Si predstavuju muze jak tam leze:D

Uzij si drivejsi odchod domu.

S denyky to nechapu, jako ze za nama nema cas a chut chodit?

Zlatka
                        Nojoo, aspon nekdo je cvicenej:D ona si na sferinka umi dost omotat oba:D

PetraK

černej čaj
                          Jako myslis to moje dnesni volno

aaajoo! Já jsem matla, tak prdon, přežij to a pak si užij zaslouženou rehabku.

, jako ze za nama nema cas a chut chodit?
                          třebas už jí to neba, nebo nemá čas, no, co člověk ví.

EvaC

Fifi
                            No ovšem Pepinek nám zdvojnásobil svoji velikost – je vidět, že se o něj velmi dobře staráš.. 🥰. Uvidíme jak moc vyroste..
                            No a ty zvuky, jsem čekala, kdy na mě z toho černého monitoru vyskočí pes baskervillský 😁. Pěkně si tam bublají..
                            A super že si všiml, že taky existuješ jinak než pojízdná jídelna a osoba na druhém konci vodítka 👍. Bude to jistojistě všechno dobré – je to ještě „mimino“, tam se s tím dá nejlépe pracovat.. posílám oběma čtyřnožcům pac a blemc..

EvaC

Thielli
                              Jooo rituály a stereotypy 😂- mohla bych vyprávět – ale Sindibádce to někdy hodně pomáhá některé tyhle věci.. k takovému řekla bych ukotvení a uklidnění ..

EvaC

Thielli
                                Jestli slečna Hnědá při tom debužírování kosti leží na metráži vetbed, můžeš mi ,prosím, poslat odkaz? Vetbedky máme dvě, ale na metráž, kde si můžeš nechat uříznout kolik potřebuješ, jsem nějak nikde nenarazila..

PetraK

Eva C.
                                  Jooo rituály a stereotypy 😂- mohla bych vyprávět – ale Sindibádce to někdy hodně pomáhá některé tyhle věc

závidím, Tali se bohužel v tý makovici neusazují tak, jak by bylo zapotřebí.

EvaC

MirkaD
                                    Souhlasím s Petrou – tu těžkou práci by měli rozhodně dělat chlapi..

Thielli

EvaC

je to VetBed, ale je to originál koupený na Zoohitu. Předtím jsem koupila neoriginál /DryBed – se vzorem tlapek, bylo to evidentně střižené z nějaké metráže a už ani vidět… chlupy z toho byly úplně všude. I když jsem ty okraje obrala a vyčesala, pořád byl byt plný umělých chuchvalců. Když si na to holky vzaly nějaký žužle, bylo to za chvíli obalený… zespodu byla taková ta béžová protiskluzová mřížka, ten originál je dole zelený a protiskluzový není, ale to se vyřeší. Ty chlupy se vyřešit nedaly. 😑

cernej caj

Evac
                                        Tak dobre ze sindibadce ritualy pomahaji:)

Thielli
                                        Ja mam zespod sedou ale nepelicha a drzi dobre

Petrak
                                        Tak je zamilovana a ma chlapa tak nema cas:D

Tak uz jedu na rehbaku, mwla sem 30 minut rezervu na papu a nejak sem se zapomela u prace:D

EvaC

Thielli
                                          Já abych byla přesná tak mám vlastně jednu originál vetbed(s tím zeleným zespodu taky ze Zoohitu) a jednu drybed šedou s černými tlapkami (to je ta s tím protiskluzem) – ale obě jsou naštěstá v pohodě – nic z toho nepadá a řekla bych kvalita stejná..
                                          Teď jsem koukala znovu na tu fotku – máš tam asi položené dvě vetbed vedle sebe, že… já vím, že kdysi někde někdo sehnal právě „metráž“, že to byla určitá šířka a mohla sis nechat uříznout třeba pět metrů..

EvaC

PetraK
                                            tak jak by bylo zapotřebí..
                                            u nás to taky funguje jenom v některých případech, ale i za to jsem vděčná..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.