Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1,961. až 1,972. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Asteris

Mileno, ten koláč je luxusní, hned bych si ho dala.
      Zlatko, zrzci jsou úžasní.
      No, na tu dovču pojedu, kamarádka má naplánovanou dovolenou a moc s tím hýbat nemůže a taky máme zaplacený ubytko. A Petrs, já ve svém věku neplánuju stovky km, ani velkou rychlost, tak to nějak musím zvládnout 😀

Fifi

Zdravicko vespolek,
        koukam, ze tady vzdycky musi byt nejaka pochroumanina. 🙁 Asteris, at to i s bolavym palcem zvladnes a uzijes si to. 🙂

Cernej caj
        ofiko 90% HO
        No tak hura, tos chtela, ne? Frfno, nefrfnej. 😀

Milo
        Kolac vypada skvele, koprovku nezavidim. 🙂
        Já tady bohužel nemám žádný roztomilý zvířata,
        S Robem jeste o zadnym zvizatku nepremyslite?

Zlatko
        Dvojcata jsou nununu!

Hlaseni o josevcici – ona je hodna, zna to tu, P+R ji taky znaji, tak s oddelenym rezimem je to v klidu. Trosku se scucava, pritom granuli ma, kolik chce. Vrzne lednicka a hned se ji rozsiri zornice, poskakuje, co bude za mnamku. Tak urcite…
        Akorat mam ted prekerku s Pepinem, sousedovi zdrhla ovcanda a nez jsem vylitla ven, tak se bud ona sestekala na primo s myma pres plot a hlodla nebooo se Ruzice i na dalku nasrala a kousla Pepina do nohy nebooo nekam hnatu strcil a o neco si ji rozfiknul. Kazdopadne ma skubu v kuzi nad prstama predni pravy nohy, skobicku takovou. Mno, osetrete neco blaznovi, kterej jde po vsem, co mate v ruce. Kdyz byl v rausi hned po akci, vyplach Betadinou, si toho nevsim, jak ho to zaclo palit???, tak jekot a do ceho bych kousnul. Ted jsem mu to silou vule ovazala zlehka obvazem, aby si to nerozblemcal – tohle bude este zajimavy.

cernej caj

Fifi
          A osetrovat silence s kodikem? Snad se to brzo zahohi a pujde to osetrovat…

Tak ono jde o to ze ja na HO byt nechci, jen je to mensi zlo…

Fifi

Kosikem? By mi vysklil okno i gesicht hned. Nezna kosik, to je ukol na dalsi petiletku. Twe, jsem mela dycky zvirata naklikany na osetrovani, s timhle matrosem to nešlo, nejde. Pujde to silou, musi.
            HO jako mensi zlo chapu, proto gratuluju. Kdyz si psala, ze doufas, ze ti to schvali, toz schvalili a tadaaa. 🙂

Edit – jsem mu tam cakla betadinu a dostal fusku. Uvazanou o hodne vys, aby ho to netahlo. Mam trinohyho, hodnyho vorecha. 😀 😀

• Odpověď byla upravena před 6 měsíci a 3 týdny uživatelem Fifi.
            Milena z Prahy

Fifi
              O zvířeti zatím nepřemýšlíme, po přestěhování z Bohnic jsme přišli o hlídání. Tam jsme měli blízko Robertovu sestřenici a jednu naší kamarádku 😵‍💫.

kachna

Uzavřu objednávku papírnictví a co se ozve „Mamíííí, já potřebuju penál…“ Žije.
                Povedla se mi super věc. Měla jsem bradavičku, tak jsem se jí rozhodla zachladit takovým tím perem s něčím fakt studeným. Přečetla jsem si návod, to jako jo, ale blbě, a tak jsem si ten extrachladný plyn pustila přímo na kůži. Trvalo mi asi pět vteřin, než mi to došlo a tak mám teď omrzlinu asi 3×1 cm a nad ní bradavičku v nejlepší kondici.
                Jsem debil, litovat netřeba, je to spíš komický

Fifi

Kachno, auvajs, na dovoleny byla kamoska, ktera ma bradavice na spodni strane plosky, bojuje a vypaluje statecne. Toz tobe at omzlinka odpadne a bradavicka se k ni prida do kroku ksa pryc.

Zlata

Asterix
                    Držím všecko ať se noha zlepší a dovolenou si užiješ.
                    Fifi
                    Moc tě obdivuju,máš svatou trpělivost.

Kachna
                    Znám🤣, akorát v našem pravěku jsem musela dojet další den autobusem.Taky přežili.🤣

Milena
                    Ještě že jsem si to přečetla až ráno.Já teda drobenkou ráda.

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jsem měla fčéra flákárnu, páč když jsme dojeli dom, viděla jsem, že je Olinka u babičky, tak jsem skočila na kus drbu a až pak šla domů, kde už rotovali ohaříci po zahradě, kam je pustil Brtnik. To je tak moc fajn, vypustit je jen takhle hned z první, nemuset řešit nic kolem – převlíkání, obojkování. Vyběhnou si, ulevěj si a není kam spěchat. takže jsem se mohla zakecat a bylo to prima. pak jsme si ještě sedli na chvilku s Brtnikem na zahradě a já se pak šla cournout jen tak nalehko s ohaříkama. Rumíček má u šňupáku nějakej flekanec, ale vypadá to nakonec, že to bude fakt nějaký hlodnutí od hmyzu, má tam dirku, tak sleduju a fotim, abych viděla, co to dělá. Tali měla v pondělí nějakej výtok 😮 , tak taky sleduju, nefotim. Teď se zdá, že snad dobrý, ale tady není nic vidět, takže jsem ve střehu. No a protože bylo vařeno, milá Mařeno – kulajda, tak jsem jen udělala hromadu salátu a vypleskla se na gauč a čučela na Ženy v pokušení. Miluju Élišku a její hlášku – spoléhej taky na svou voňavou frndu 😀 😀 . V jejím podání to zní naprosto excelentně 😀 😀 A výraz Lenky Vlasákový a Veroniky Khek Kubařový je v ten moment geniální 😀

Už bydlí Petrs v tom jezeře, nebo co to kupuje, jak psala Thieli? Nebo teda Thielli, Thielli vlastně ne, dnes již Lama křížená s Orangutanem (pokud jí zbyly ešče nějaký Rumoušovy chlupy z neděle, jak po ní lezl.

Nemožu najít v tý záplavě informací, co se stalo s černou, jak zmiňuje černej čaj?????

jsem též ráda, že jsem Mílino kuchařské okénko otevřela až teď ráno po snídani, protože koprovku miluju. Ateda drobenku taky, zvlášť když do ní dám skořici. skořicová drobenka na švestkovým koláči………..ach mana, mana. Mňam, mńam, jak by řekla paní Medřická.

ČERNEJ ČAJ

Od 1.8 mam ofiko 90% HO

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GRATULACE!! TO JE SUPR.
                      a souhlasim s Fifijovou – nefrflej a užívej si to, že Ti to vyšlo. Co bych za to dala!! 90% procent!! Klidně bych úřadovala v garáži. teda ne v zimě, ale tak třeba v šatně, kdekoliv, kdyby to bylo doma. važ si toho, že to máš.

Asteris
                      krucinál, to je prekérka s tím palcem!!! Taková blbá náhoda a zrovna před dovčou. Nešla by nějaká ortéza nebo něco podobnýho? Neexistuje něco?
                      Hele jo, hele, hele, koukla jsem:
                      https://www.google.com/search?q=ort%C3%A9za+na+palec+u+nohy&rlz=1C1GCEV_enCZ974CZ974&oq=ort%C3%A9za+na+palc&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgCEAAYDRiABDIGCAAQRRg5MgkIARAAGA0YgAQyCQgCEAAYDRiABDIJCAMQABgNGIAEMggIBBAAGBYYHjIICAUQABgWGB4yCAgGEAAYFhgeMggIBxAAGBYYHjIICAgQABgWGB4yCAgJEAAYFhge0gEINDYxNGowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

třeba by to pomohlo, aby sis tu dovču mohla trochek víc užít?

Zlatka
                      Taliaméba je furt pomlouvaná a přitom už šlape jak hoďky
                      tetkon kecáte pani Zlatko, dyk ji furt chválim. Jen…..je prostě za nemehlo rodiny, no 😀 . A to to bývalo ještě horší – ona se fakt přerážela sama o sebe, jak byla ten kotcovej pes. Tak jsem ji učila lézt po stromech, aby začala vnímat ty svý krásný dlouhý haxny. Jinak už by byla sádrová jak trpaslik 😀

udělám krok a pak letím směrem, kterým jsem nechtěla
                      to znám. Já třeba jdu otevřít dveře a než je otevřu, hlava už jde napřed a takovou si ji prdnu těma dveřma do hlavy!!! 😀

teď to zalomili.
                      😀 😀 žiš voni jsou fakt ale hrozně rozkošný a jak že to maj s oběma páný domácími?

Fifi
                      . Vrzne lednicka a hned se ji rozsiri zornice, poskakuje, co bude za mnamku. Tak urcite…
                      😀 😀 tak určitě – Ty seš tyranka!! 😀 😀 ale chápu. Jen škoda, že to je furt vždycky jen dočasně. Źe pánčičce se nerozbřeskne ani náhodou.

Kdyz byl v rausi hned po akci, vyplach Betadinou, si toho nevsim, jak ho to zaclo palit???
                      to je blásen, bláznivá, 🙁 . Kde sakra sebral to řešení ze všeho se vykousat!
                      Twe, jsem mela dycky zvirata naklikany na osetrovani, s timhle matrosem to nešlo, nejde.
                      Budeš muset po staru, no. Asi? nebo nevim, nevim. fakt tohle není vořech, ale voříšek.A souhlasím se Zlatkou, máš zlatou trpělivost. Udržet nervy musí stát hodně úsilí, páč by ho člověk už asi přetrhnul.

kachna
                      Jsem debil, litovat netřeba, je to spíš komický
                      😀 😀 tak jo, tak já se tady směju, když můžu 😀 a gratuluju k závodům.

Thielli

PetraK

„Nemožu najít v tý záplavě informací, co se stalo s černou, jak zmiňuje černej čaj?????
                        …ale to čajda četla rychle nebo bez kontextu. Psala jsem tu několikrát, že mám v autě blicího psa a tak nám jsou dlouhé cesty na kratší pobyty zapovězeny… proto třeba nemůžeme jet tak výletovat po Moravě.
                        Ale díky čajovým záznamům chodím alespoň virtuálně po té krásné krajině…

černá je zdravá jako ryba. až moc.

cernej caj

Musim vas docist ale presunout nasplanuju uz tak tyden…

Kecací bab(y)í léto 2024

PetraK

Thielli
                            černá je zdravá jako ryba. až moc.
                            no tak to jo! Huž sem se lekla.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1,961. až 1,972. (celkem z 1,972)
                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.