- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 5 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
12.7.2024 v 13:30 #17442312.7.2024 v 14:07 #174425Maya
Thielli
tak to uz se tesim na fotecky 😀 😀12.7.2024 v 17:33 #174426cernej cajPetrs01
Tak ten zaznam by sel vycistit a upravit mozna, ale zas gps by mrla byt presnejsi nez kdyby se treba merila vzdalenost nejak podle machani rukou.Thielli
Budes ji rozesmivat at se ji lip plave?Dennyky
😀 by se urcite poblila az by ji ty chlupy simraly v krku:D super komiks:DMaya
Je asi o 6cm delsi coz uz neni uplne na batohovy noseni, ale jeste se vejde:D12.7.2024 v 19:41 #174427FifiPekny a hlavne klidny vikend vsem.
Tento zpusob leta se mi zda opravdu ponekud nestastnym, opet silna bourka (nastesti bez krup), ale zase privalak jak krava a bila tma, opet kanaly nestihaly, opet preparkovani auta, opet hasici nad nama cerpaji vodu ze sklepu, soused ma asi po bramborach, este se nevcuclo to z uterka a stoji mu na cely zahrade voda, kurnik zaplavenej… Tohle me fakt neba.Thielli + Petrs
Zitra klidnou plavbu bez vln a hlavne bez bourek, uzijte si to! 🙂12.7.2024 v 20:15 #174428KimiTady u nás dnes bouřka dvakrát. Poprvé kolem poledne, celkem mírný deštík, hromy a blesky asi daleko, protože slabé. Zato navečer průtrž, blesky nad námi, zas mi vypnula elektrika. ⛈⛈Zapálila jsem svíčku a za chvíli se šla podívat z okna – pouliční světla svítila, v okolních domech se svítilo, takže jsem už informovaně šla omrknout rozvaděč a ano, opět zafungoval přepěťový jistič, takže stačilo nahodit čudlík.😉
13.7.2024 v 6:31 #174430cernej cajja vam muzu dat sobotni hadanku… ve stredu objednano, ve ctvrtek vyzvednuto, v patek vyzkouseno, co je to :D:D
jak je ten destnik vetsi, tak ale zase ma delsi tu destnikovou plochu tak to je dobry, ale ty hrozny rany co to dela pri vystrelovani a jak je tezky ho s myma rukama zastrcit, to ste asi meli rict, ze to je jak rana z dela, ja i kdyz vim ze me to urve usi tak se stejne vzdcyky hrozne leknu 😀
Thielli
sem myslela ze se plave v plavkach 😀Fifi
no tfuj tfuj, snad uz tem hroznym bourkam bude konec, vcera sem jela v burine z letovic do brna, slusna no…Kimi
uz ses sikovna nahazovacka 🙂13.7.2024 v 12:41 #174431Petrs01hlásím, že máme odplaváno, thielli je výborný doprovodník
13.7.2024 v 13:42 #174432cernej cajPetrs01
sikonvaaaaa! 🙂13.7.2024 v 13:43 #174433cernej caja jeste me zajima, jak thielli pozna ze plaves blbe? pokud se zrovna neotocis fakt uplne doleva treba? je nekde na brehu viditelna nejaky „majak“ kam mate smerovat?
a je to nutne mit doprovodnika nebo je to volitelne?
13.7.2024 v 13:52 #174434Thielli13.7.2024 v 14:05 #174436Petrs01Thielli drží směr a já se orientuji podle ní. Doprovod není povinný, je doporučený. Ano, plave se tak výrazně líp, neřeším orientaci, neřeším nic, plavu.
Jsem dobře mrtvá, tělo usoudilo, že už může chcípnout, tak chcíplo. Dneska už budu hodná 😀Thielli, mně bylo potěšením, fakt pohodička. Akorát z toho slunce jsem pak musela fofrem zdrhnout aby se ze mne nezačalo kouřit.
13.7.2024 v 14:23 #174437ThielliMy si jeste uzily koupačku, Eliette nosila klacek na hazeni vsem lidem na brehu na dekach a oni ji ho nadsene hazeli do vody, holky se pak honily po loukách jako za mlada. Uz jsme na Cinovci v hotelu. Dame neco k jidlu a jdem se projit po horach, je tu krasne. Moc fajn vylet.
13.7.2024 v 14:27 #174438cernej cajThielli
na cem si to plula? a co to je to vepredu to sedy?Petrs01
no me je jasny ze se s tim lip plave, spis mi slo o to, podle ceho se orientuje thielli 😀 tak super, zes doprovodny plavidlo mela, ste sikovny ze ste se dohodli a uzili si to 🙂thielli
uzijte si to! 🙂 krusky sou super13.7.2024 v 14:39 #174439ThielliCajiku,
jela jsem na paddleboardu. Hned druhou vetu, kterou mi Petrs rekla, byla: tyjo! Ty máš ale ponor! 🙈
No, chtelo se mi vystoupit a utopit se, ale co uz. Slibila jsem pri ni stat az do cile.To šedé je šusťakový pytel, ve kterem se vezla svačina. Hlavně ale! Na přídi jela s Petrs žirafa! A to o ni mela Petrs vetsi strach nez o mě…
13.7.2024 v 14:54 #174440cernej cajThielli
diky, prislo mi to jako paddleboard, ale nebyla sem si jista:Dtak to byla urcite pochvala 😀
zirafu petrs vidim a poznam prece, ja premyslela jestli to je proste vak nebo nejaka zachranna pomucka 🙂 tak ty umis plavat urcite, narozdil od zirafy 😀
13.7.2024 v 15:58 #174441Petrs01No přesně, ty nejsi plyšová! Ale vypadalo to super, flekatej navigátor.
Thielli má totiž dětský paddleboard, stavěný na dvacet kilo, takže pod váhou dospěláka je ten ponor takový větší. Tak mne to na začátku trochu zarazilo. Ale odjela to fakt parádně.
Jinak z toho paddlu vidíš líp jak z vody, určíš si nějaké přibližné místo a na to směruješ. Tohle byla oficiální akce, takže start i obrátka byly krásně označeny vlajkami.
13.7.2024 v 16:14 #174442cernej cajPetrs01
taj sem to myslela, zda je vytycenej nejakej videtelnej bok, ke kterymu thielli vedla nebo to musela taky trochu odhadovat.to sem ani nevedela, ze existuje detsky paddle board, sem na tom byla jednou a bylo to desne super, ale uz je to taky docela davno 😀
13.7.2024 v 18:13 #174443ThielliNeni to detsky paddleboard. Petrs, to uz nezachranis. Ted jsem se nechala vyfotit se psy a hned jsem to smazala. 🐖🐖🐖…🙈🙈🙈
Vyrid prosim Petrovi, at vynda z fotaku kartu a spolkne ji. Je dost mozne, ze bych mohla na nejakem zaberu byt.
Ale jinak je tu nádherně, holky jsou blažený. Mokra trava, chladek, cesta horským lesem…
A ty panoramata!13.7.2024 v 18:29 #174445Thielli13.7.2024 v 18:53 #174447Milena z PrahyThielli, Petrs,
jste holky šikovný 💞!
A ta louka s náprstníkama je mi nějak povědomá 😀.Zrovna jsme totiž přijeli ze 14denní dovolený v Kruškách. Bylo tam moc pěkně, jenom první týden chladno – přes den 15 stupňů, v noci 9. Tenhle se dalo i koupat.
Dělali jsme malý túrky, do 12 kilometrů. Poslední průvodce Krušnejma horama vyšel před dvaceti lety, tak jsme vycházeli z videí Petra Mikšíčka a z knih Otilie Grézlový. Robert to pojal podle svého motta: na výlet se připravujeme stejně dlouho, jako ho jdeme 😵💫. Schodili jsme kdeco kolem Malýho Háje, Lesný, Kovářský, Svahový, Kaleku atd. Bydleli jsme v chatě v Mezihoří: -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.