Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Milena z Prahy

A už jen pár fotek…
      Kyšovický vodopády:

Attachments:
      Milena z Prahy

Mlok v Hraničním rybníku:

Attachments:
        Milena z Prahy

Rychlobruslař:

Attachments:
          Thielli

Milena

😆😆😆

cernej caj

Thielli
              to je skvela fotka! 🙂

MIlena
              Krusky sou proste vzdycky chladnejsi mi prijde
              to je krasna chata! doufam, ze jste si to poradne vsechno uzili:) v kohnigsmuhle ste se byli podivat?

do lesa jedine stylove :D:D

Milena z Prahy

Černej čaj
                Jo jo, užili. Jenom čím jsme starší, tím jsme netrpělivější a furt se dohadujeme jako Homolkovi :).
                Tam jsme zrovna nebyli. Z těch zaniklých obcí jsme zašli jen do Kuhnheidy. Tam už nestojí žádný zdi, všechny domy rozbořili a z trosek udělali takovej jako dálniční val…

MirkaD

tak čtvrtek jediný volný den v týdnu..
                  ráno vycházka ze cvičením k rybníčku a zpět,kdy po mě Žeryk vystartoval…
                  doma úklid+vaření,odpo posezení s máti,kdy jsem do ní hustila at jede na veterinu s Betty večer pidi chvilka ze psama….
                  JE PRO MĚ ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÝ CHODIT ZE PSAMA!!
                  protože s máti jsme bvečer po práci,odpo po práci,dopo,a ve volnu vlastně dopo,odpo,večer,
                  teda pokud si nedám volno dopo ve čtvrtek,
                  tak jsme spolu odpo a večer…..

v pátek chvilku ze psama mezi pole směr ke křížku,2krát hledj-ztratil s každým a pak měly čekej!
                  a já cvičila na záda
                  kdysi jsem takhle cvičívala na záda s něma v lese,došla jsem do lesa-a odcvičila jsem v lese na pařezu cviky v sedě,pak ve stoje a když nebylo bláto tak i něco na zemi-zanožování a tak,
                  psi měly přestávku,+tím mým cvičením prodlouženou vycházku,-aniž by MUSELI CVIČIT ONI,a já měla pocvičený a nemusela jsem cvičit doma,tak to bylo dobrý,protože po větší vycházce se mě cvičit nechtělo,..
                  takže jsem si po letech vzpo,ěla,venku jsem si ve stoje pocvičila na záda-takže pejsani přestávku malou,
                  tak byla Dafča spokojená:-D
                  pak snídaně,a hurá na mezisměnu…
                  obří melouny v akci naštěstí!! nejsou!!
                  -jsou mikrosemený,+cukr…
                  no skončit jsem musela v 5-bus jel v šest..
                  tak jsem něco nakoupila u nás,něci vedle v drogerce,a šla na bus,
                  doma máti na terase-a ze psama nemusíš chodit!!
                  a dyt já s něma taky chodím jednou denně..
                  a byly v zahradě..
                  a já-hmmm-to poslouchám 15 let,že jim to jednou denně stačí…
                  a šla jsem….
                  hele já vím,že jim by to stačilo asi i jednou denně přes léto-v zimě jsou teda fakt furt zavřený doma
                  ale přes teplý měsíce jsou hodně puštěný,tak se fakt projdou/proběhnou..
                  ale mě by hráblo,když dojdu z práce a ted dom a za máti…
                  no večer bouřka,tak po večeři a nakrmení psů jsme šli k ní,at se nebojí….

dnes ráno jsme jely ze psama do Kozlan a zpět,takže vycházka mimo dědinu,jiný terén,změna…
                  pak jsem dopoledne ležela,četla si a vyfásli jsme oběd od máti
                  a pozor pozor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  po nočním kašli s ní ráno máti jela na veterinu,
                  Betty vyšetření pic,srdce-srdce dobrý!!!!juchů!!
                  a že má laryngtydu,tak dostala léky a injekce…,
                  tak su ráda,že tam jely,uf,uf,uf….
                  v práci jsem zjistila,že mám mít na jednu místo na půl jednou,tak jsem si pocvičila na záda v sedě a ve stoje,+si uklidila skřínku,
                  byla jsem na hlavní kase,takže kasa+úklid
                  před půl desátou jsme dojely dom,a šly si sednout s máti….

MirkaD

Milko-krásný fotky,hezkou dovču jste měly!
                    -k dohadování-my se na dovči dohadujem furt,protože Martin by mě strhal,furt chce někde chodit a být,když dovča a nechápe,že já nemůžu furt někde trajdat….

Thielli-velmi ale velmi ráda bych tě-stejně jako všechny tu poznala osobně
                    tebe speciálně proto,protože určitě strašně přeháníš!!!

Petrs01 a PetruK a Fifi-kvůli Žerykovi…-Petru K-protože mě připomíná perpetum mobile-nechápu tu její sílu a energii
                    Petrs01-tu nechápu vůbec-její fyzické/sportovní možnosti jsou nad moje chápání…

Mayu-protože je dobrej glosátor

Kachnu-protože to umí dobře s dětma-ehmmm to já neumím….:-(

Zlatku-protože je zlatá-ty dárečky od tebe …..Vánoce hadr…

Milku-protože -a to si nechám pro sebe…:-)

Kimi -obdivuju jak se stará o Goliáška…,a umí si užívat….výlety a tak…

a Kuskus má můj obdiv jako hádankářka:-))

MirkaD

Petrs01-a Thielli-velký obdiv za sportovní výkony-
                      na té placaté věci ve vodě bych se udžela snad jen na suchu…:/

Zlata

Mirko
                        Snad k tomu někdy dojde 🫶
                        Taky jsem ráda za Betty.👍

Včera tu v noci byla buřina,snad to nic nesmetlo..
                        Vzpomněla jsem si na výletníky Mílu,Petrs,Thiely,na horách byly ty buřiny dycky ošklivější.
                        Ostatní jsou snad též v pořádku.

Thielli

Petrs

snidame v hotelu. Vedle nas dva pary. Dnes plavou. Cela jidelna vi, kde budou stridat, kdo nafoukne padl, kdy musi vyrazit, jaka bude strategie, kde byli vcera, kde meli vcera byt dyl, jak je to tu jiny nez v bazenu…
                          TVL TVL TVL… 🙈😡😡😡
                          I ty deti tady jsou vic potichu…
                          Ta vynikajici snidane mi začala drhnout v krku a nebyla jsem daleka od toho, abych predevsim tem prechytralym a zvucnym damam nevylila na hlavu svoje kafe…
                          Dan za bydleni mezi LIDMI… 🙄
                          Za chvili na vylet a pak se jeste stavime na koupačku na Barbore. 😀

cernej caj

Thielli
                            uzij si vylet 🙂 a holt obcas takovy lidi potkas, no… mozna jim rict, ze maji mluvit potiseji?

ja chodim rikat lidem na zastavce, ze se na ni nehuli a lidem v mhd at si ztlumi sluchatka, ze sou slyset 2 metry… no nikdo to vetsinou neudela, ale… fakt me to stve. kdyz nekdo kouri na zastavce, tak spravny postup je volat mestaky ale nez by prijeli tak ty lidi budou se mnou v saline…

MirkaD
                            to je fakt des ze mati nechape ze taky potrebujes mezi praci a mati mit obcas jeden den jen pro sebe… peklo… ale super, ze jela s betty, takova blbost relativne, to je moc dobre, ze to neni srdicko.

PetraK
                            prijet s chytackou na mouchy, lita mi jich tu asi 20! v loznici… vedle v pokoji lita dalsich 20… v kuchyni s mucholapkou lita jen jedna… co to je za musi invazi toto?

Petrs01

Cela jidelna vi,

To víš, všichni přece musí vědět a obdivovat:-D

My jsme u našeho oblíbeného přístřešku a nikam se nám nechce. Je tu chláde, a klid, tak tu popíjíme čaj a mažeme moje fleky.

Pokud neznáte, doporučuji prohlídku Flájí, unikátní pilířová přehrada, prohlídky zdarma, asi teda bez psů. A na procházku zaniklý Flájský plavební kanál.

Thielli

Už stoupáme na Bouřňák. Vrstevnice viz priloha, jdeme od spodni stanice vleku.
                                Mam tepovku asi 150, ale je tu doprdele krásně 🤣

• Odpověď byla upravena před 6 měsíci a 1 týdnem uživatelem Thielli.
                                Attachments:
                                Thielli

A cuby se nudi, jak lezu pomalu 😂

O to horsi je, ze nas minulou uz 6 lidi, kteri BĚŽELI.
                                  Pani do kopce nemela plice, vubec nebylo slyset, ze dycha. Ani zpocena nebyla. Asi robot. 🤷‍♀️

• Odpověď byla upravena před 6 měsíci a 1 týdnem uživatelem Thielli.
                                  Attachments:
                                  cernej caj

Thielli
                                    jo taky zavidim vsem, kteri se nedusi imrvere, ja zvladam jen rovinky:D

petrs01
                                    tam se nekdy chystam, ale kdovi kdy 😀

Thielli

Dosahla jsem zaroven vrcholu kopce a dna sil. 🥵

Cestou dalsi běžci… běhají tu do kopce po sjezdovkách.

Attachments:
                                      cernej caj

Thielli
                                        to je naaaadhera! 🙂

ja si davam boruvkovy koktejl z asi litru boruvek, co tatinek privezl a dotrhal zbytky visni, i kdyz teda asi to chtelo uz tak pred tydnem, a balim batoh na dovcu, na kterou vyrazim v sobotu za tyden.

stezi se vejdu do 55l batohu, ale druha varianta byl 65l batoh, kterej sam o sobe vazi asi o kilo vic, a tak su rada, ze sem to nacpala do toho mensiho 😀 a do zasilkovny si stejne jeste musim poslat krabici s jidlem 😀

cernej caj

tak a par fotek z vikendu z konce cervna 🙂

Králický Sněžník, červen 2024

Milena z Prahy

Černej čaj
                                            Kam jedeš a s kým?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.