- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
10.7.2024 v 9:03 #174353
Maya
PetraK
ja myslim, ze u ridice neni, asi to ma kazdy typ jinak
a ted jsem nasla Škoda Fabia má pod předním sedadlem spolujezdce praktickou přihrádku na deštník (standard od stupně výbavy Ambition a výše)10.7.2024 v 10:31 #174357cernej caj
Maya
Mozna sem prihradku na destnik videla jestli jr takova kruhova a castecne otevrena a premyslela co to je:D nerikam ze v nasem aute:DChcipam! Vyrazila sem z prace, koupila si tilko a propisku, tilko meli 50% slevu davali jindnes tak stesti, chodim kolem toho obchodu a chodim se zeptat uz 14 dni:D tak dnes byl ten stastnybden a tilko za 255kc:D
Je vemku na zdechnuti10.7.2024 v 11:05 #174359Maya
cernejcaj
byla jsem v penny, hned bych se tam prestehovala, venku je na padnuti
tady pod oknama makaji nejaky plynari, dlouhy monterky a furt zijou, nechapu
ve fabce to vypada takto, takze se tam da dat i mokrej destnik
10.7.2024 v 11:23 #174362cernej caj
Maya
Protoze bez monterek by jim odpadavala spalena kuze:DPotkala sem znamyho co si bral toho stredniho spice, ja k doktorovi on od doktora a potkali sme sw pod jedinym stromem v kilometru od dopravniho uzlu kde sme oba chteli jet:D
Takze sme pokecali, roxy ma ted 2 cca tak rikal ze je rad ze ji ma, ze je na nej ale hodne fixovana, na jeho tatu ani tak ne i kdyz ji furt podstrojuje:D tak ty fenecky se umi pekne nafixovat, mi prijde spis nez pes ale mam na to asi malej vzorek
10.7.2024 v 11:46 #174363PetraK
Venku je pěkně hnusně – pod mrakem a dusno.
mi prijde spis nez pes
u nás fšicí psi – bez rozdílu pohlaví, krom Tali, která měla prostě blbej ten start, ale já za sebe nevnímám rozdíl mezi psem a fenkou.10.7.2024 v 12:01 #174364Maya
cernejcaj
tak jak feny nevim, ale Kim byl na me taky dost fixovanej a Loki je taky, jeste vic bych rekla, akorat Dorin byl spis na mamu
ono obecne se casto udava, ze spic muze byt pes jednoho pana, treba u bordery jsem tohleto nevidela
a holt koho si vyberou, to clovek moc neovlivni 😀10.7.2024 v 15:04 #174365cernej caj
Mozna je to i tim ze oba psi co mam tak sou z utulku
Tady je dusno a slunko, sileny… uz du od dr, nakoupeno, zitra z domu ale taky uz ti nebude nejprijemnejsi teplota ale snad hude dostatecne prijemna aby to slo vydrzet:)
10.7.2024 v 16:59 #174366Fifi
Brypodvecir vespolek,
posilam ochlazeni hlavne na Moravu, tu to bylo pres den absolutne nechutny, skoro 35. Behem pul hodiny to odpoledne spadlo na 21, trochu sprchlo, bourky sly kolem a da se dejchat. Okurky este ted dozavarovavam, 40 sklenic nakonec, vivat zavarovaci elektro hrnec. 🙂Cernej caj
Ja byla na fyzio taky vcera, druhej den je to pak dycky drsny. Toz at se krcisko polepsi.Mirko
božéé já chcu za barákem potok/řeku a ne tvl samý pole a nakopcu les:-((
Vodu bych pobliz taky brala. Bud rada za les na kopcu, tady jsou fakt jen samy pole, pole, pole. 🙂Thielli
Juuu, to jsou krasny lehatka, taky je pamatuju. Este pak takovy ty kresilka s hlinikovym ramem, co se sklapavaly. Ale drevo je drevo. Peknou dovcu preju. 🙂10.7.2024 v 17:10 #174367cernej caj
Fifi
to mas vytahany uplne ruce, ne? 😀 ale aspon budes mit nakldacky, ty ja rada 🙂a teda super, ze vam spadlo par kapek a ochladilo se, taky je silene…
10.7.2024 v 18:20 #174368Fifi
Mno tak ne par kapek. Ted se prohnala bourka snad nejhorsi za poslednich 10? let. Vichrice, kroupy, vodorovnej lijak, masakr masakrozni a mozna nas este lizne druhy kolo. Fuj, tohle bylo hnusny, jdu obhlidnout, jestli nejsou naky skody.
10.7.2024 v 18:25 #174369cernej caj
Fifi
tfuj tfuj, at je vsechno v poradku! hnusny buriny nemam rada 🙁10.7.2024 v 18:51 #174370Fifi
Husta supercela to byla, vypadala zlovestne, kdyz se blizila. Skody snad zadny, auto vypada neposkozene. Jen jsem uklizela vetve od orechu a tresni, litalo to daleko, merunka ma pulku listu omlacenych, nejen ona teda. Este dovytrit chodbu, kam v ty vichrici a lijaku zahadne zaprselo pres prah. Jak mam bourky rada, tohle bylo fakt fujfujfujbleblink.
20:10 druhy kolo, zase repete kroupy este vetsi nez pri prvni burine. Echjo, hezky to tu huci.10.7.2024 v 20:34 #174371Fifi
Mno, tak tohle byl dabl masakr. Tolik vody spadlo narazove, chlistanec pulhodinovej neskutecnej. Uz tu valili hasici odcerpavat, vytvorily se laguny a vodicka je v domech. Ja musela preparkopat auto, Dachna bay se mi nelibila, brodila jsem se k auti a voda do pulky lytek, kanal jak ve filmu byl za vodotrysk. Na zahrade mam u vjezdu a branky bazen, rosty na odvod destovky nestihaly. Pulky mam stazeny hlavne kvuli cisticce vesnicky, uz tu zvlastne bublaly a bublaji odpady. Jestli to holka nezvladne, budou hovna a odpadni voda vsude v baraku. Kdyz se nas par zoufalych ruzne vyplasenych a zatopenych sbihalo na ulici, starousedlici rikali, ze slo o nejsilnejsi bourky, co tu zazili, navic uplne blbe sly hned za sebou.
11.7.2024 v 5:49 #174372cernej caj
Fifi
Tak snad to bude dobry a cisticka to ustoji, co sem videla na radaru jak si psala ptvne co pres vas lreslo tak sila… u nas nastesti „normalni“.
Prvni sla pred pulnoci, to mi jen pribouchla dvere k sem vse pozavirala, krom jedinyho okna zajistenyho, a sla kolem brna a tu jen fucelo, jinak nic. Elektrinubto ale vyhodilo tak sem radsi vse odpojila ze zasuvky, kdyby sleh do vedeni, at to neodpali router a pc.Druha ve 2 rano, zavrela swm i posledni okno, mlatila tu hodinu, malokdy to nademnou mlati tak dlouho, takze hafici dostali kazdej pul bobule od thielli, feri se ke me nalepila a spala spokojene celou dobu, charliemu se to moc nelibilo, ale za chvilku taky prestal chodit a funet a stekat a prilepil se ke me a sli sme spat.
Teplota padla asi o 1,5st doma coz je lepsi nez nic, ale mam nabeh silenej na migrenu, asi jak mi to porovnal tak me to od te doby boli a pne, ani prasky na noc to nezmirnili…
Zitra du na cvico-fyzio, kdy mi ukazuje nejaky veci z SM systemu na tu moji lopatku, tak snad mi to douvolni, ona zas ma spis ty mekky techniky. Po takhle velkym krup to holt chce druhej krup za par dni znova, kdyz se tim prvnim pohnou jiny veci, ale neni termin… takze aspon takhle nakombinovat.
Doufam, ze jinak u nikoho tak velky skody jako u fifi?
U nas radili masakero bourky nekdy 5 let zpet, od te doby se jich bojim uplne vsech
11.7.2024 v 7:18 #174373PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsem trošku rozbitá, upadla jsem včera při zalívání, když jsem se rychlostně přesouvala z A do B přes díru se štěrkem a uklouzla blbě po mokrým prkně. Tak jsem volaaká zpruzená.
U nás pršelo normálně, bouřilo jen v mracích, tentokrát žádný masakr. Doufám, že u Fifi se to srovná co nejdřív a že i čistička vydrží.
11.7.2024 v 7:23 #174374Maya
u nas jen trochu hrmelo a trochu sprchlo nekdy v 11 vecer
ale cetla jsem jak jinde masakero, tak doufam ze Fifi nema doma vyplavenej zachod
nekdy v 8 zrovna u nas byl bracha a volal mu jeho obchodak, ze ho to chytlo u Liberce, mega kroupy, ma nejen podobany auto, ale i vymlaceny predni sklo, prej kroupy jak pinpogace
nam se to porad vyhejba, ale az to jednou prijde, tak to asi bude neco, videla jsem u toho Liberce fotky vymlacenejch skleniku a tak
no a vodu u baraku ja mam, potok a kousek rybnika a je mi to k prdu kdyz je to tak akorat zelenej bahnak 😀11.7.2024 v 8:54 #174375MirkaD
Fifi-to je hrůza tyhle bouřky:-(((
moc,moc se jich bojím stejně
doufám,že u tebe bude vše v pořádku!!!Maya -deštník v autě jsem neznala:-)
Čajíku-ani nemluv s krkem…:-(
včera 12kilový melouny v akci-milion meoulnů za den..:-(
nejde o to,že jsou těžký,to balení cukru,vod a mlík taky…ale melouny se prostě blbě berou..
musí se každej vzít 2 rukama a kousek poponést,zvážit,odkutálet..
s mlíkama,cukrama,vodama…můžeš vzít 1 cukr a dát víckrát.opsat kod z vody..
ale meloun neufikneš a neznásobíš…:-(
ráno házení pečiva +pečení
pak hl.kasa
ke konci směny kdy záda a krk v háji mě stará paní řekla at jí vyndám z koše meloun ,zvážím,a dám zpět,že ho neunese…
tvl, mě tááák vytočila!!
jako mega:-když něco neunesu tak si to nekupuju tečka!!!!
(xxx krát jsem pomohla lidem s věcma do koše,s koše,s těžkýma věcma-cukry,mlíka,..
jedné paní po operaci,na vozíku dáváme věci do tašky,
nejsu zrůda,která by nepomohla)
ALE 12 KILOVEJ MELOUN?TO JAKO DO KOŠE SKOČIL SÁM?PAK SKOČIL SÁM DO AUTA?DO BYTU?A na stůl?
NO TAK JSEM JÍ HO DALA NA PÁS,ZVÁŽILA,DALA DO VOZÍKU,ZEPTALA SE,PROČ SI BERE VĚCI KTERÝ NEUNESE??
JAKO BEZ 12KILOVÝHO MELOUNU SE ASI OBEJDE,ŽE,MŮŽE SI NĚKDE KOUPIT 1/4,1/2
NO A TVL,ZA MINUTU JÍ TAM DOŠEL POMOCT CHLAP S RODINY…
no prášek nepomohl,ani ten silnej od doktorky,jen trochu,
po práci-opět 40 minut přesčas….
tak po práci a nákupu autem dom,
převlíct,nabrat psy a hrrrr k rybníku,
nikdo tam nebyl,tak jsme psy pustily hned z kraje,Žeryk si několikrát pořádně zaplaval,
Dafi se napřed namočila pak několikrát zdrhla od vody-čti-na břeh a nechtěla zpět:-)
tak jsem ju ukecala,at sleze dolů,uvázala Žeryka,záházela jí 3 krát hračku a za mohutnýho přehnanýho chválení a povzbuzování si Dafi 3 krát zaplavala asi 10!!!!!!!!metrů a šly jsme pryč,-Dafi se vždycky trošku bojí a trvá,než ji ukecám….potřebuje na to čas a klid,jenže Martin spíchá dom,je utahanejmuvařenej,protivnejmvždycky se chytnem,že nemá odcházet navrch k lavičce a tak,že chodí Dafča za ním..
no je to vždycky takový protivný ne relaxační….:-(
ale jednou za čas,se to dá:-D
kousek se prošli,vyvenčily,doma jsem Dafču prosušila trošku-letitý strach kvůli zánětu močáku…
učesat oba..a válet se na terase i s máti…4 hodky….
mátu mě chvíli masírovala záda takovýma kuličkama plastovýma….
já vyrobila oběd,-těstoviny s tunákem,vyprala deku,milinu co jsem v ní kráva trimovala před týdnem Dafču…tak jsou v ní zapichaný chlupy,v mikině…
večer jsem čučela na 2 díly Poldy….at mají andulky společnost a nejsou tam furt samy….
v noci krátká bouřka a déšt,ráno krk furt bolavejtak jsem si zacvičila podle jů tů bů:-)yogu
šla jsem ze psama k rybníčku a zpět,
tam jsem si dala trošku obíhaček a cvičenéí z tanečních z Dafi,a házení plyšovýho smajlíku-TOP hračka v jejím životě:-)za 10kč:-D
Žeryk po mě natvrdo vystartoval u cvičení,tak jsem ho uvázla a pak jsem si s ním dala dlouhéééj blog cvičení chůze u levé,pravé nohy,obraty a sedni lehni,a couvání….bez pochvaly a odměny a šly jsme dom
doma umýt nohy,ostříhat Žerykovi s náhubkem srst na nohách,
vysát domek,zkusit se objednat na dnes na rehabku..což nevyšlo a musím jít vařit a vytřít…PetraKchuderko přizabitá,štěrk je svina věc….:-(,
TVL,MÁTI MĚ VYTOČILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z NÍ VYLEZLO,ŽE BETTY PO SPANÍ KAŠLE A DLOUHO,TAK ALE CO S TÍM,ŽE?NO NIC,DYT JE JÍ 15..
BOŽEEEEEEE,PSÍ BOŽŽEEEEEE
ŘÍKÁM-NO TO JSTE VESELÁ,ŽE VÁM TO NEVADÍ,CO TAKHLE JÍT NA VETERINU???PRÁŠKY NA SRDÍČKO???
gerošek mů bral léky na srdíčko,killynka taky,golíášek odtud bere léky na srdíčko……
já na to nemám,nemám nervy..
Žeryk mě nasral,máti mě fascinuje s píči o psy…11.7.2024 v 10:57 #174377Kimi
Tak jsem si dnes ráno užila!🤦♀️ O půlnoci, když jsem se ukládala na lože, příšerná bouřka, práskalo to tady někde poblíž, ale elektřina šla. Ráno o půl osmé elektřina žádná, pak to na chvíli naskočilo, pak zas vypnulo, pak svítila světla, ale nešly zásuvky. Otevřela jsem jističovou skříňku, všechny jističe klapky nahoře.😟😯 Seděla jsem a dumala, co dělat, pro jistotu jsem odvolala stavitele pergoly. Od sousedky bylo slyšet, že televize jde, tak jsem se ještě jednou vydala k jističům, při bližším zkoumání mi bliklo, že je dole klapka přepěťové ochrany, takže cvak a všechno je, jak má být.👍 To jsem šikula, že?😏🙄
11.7.2024 v 11:28 #174378cernej caj
Kimi
dobre, ze uz jedes na plno:)MirkaD
no to vis jim to tam fakt skace samo…a s mati bez komentare, ta uz by zadny zvire asi nemela mit…
PetraK
tak snad nejsi moc dorasovana?Maya
u nas to trhalo nekdy 2012 strechy a lamalo sloupy na auta… uz to nejakou dobu bude ale hruzu z toho mam furt11.7.2024 v 13:45 #174383cernej caj
PetraK
Maya
prisel mi ten destnik, ste me nevarovali, ze je asi tak 2x vetsi nez beznej skladaci destnik :D:Djinak dneska sem byla vyjimecne z domu, vedro teda uz desny, uz mi to tu leze na 24 coz se mi nelibi a taky se to moc ferince asi nelibi, ale zatim porad lezi na posteli a ne na zemi, tak asi to tak zly neni. charlie lezi na chodbe a cumi do psich dvirek a zda se taky spokojenej 😀 asi nasava aspon pachy
myslim, ze ted zacinaji 2 mesice sauny a bezespankovych noci 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.