Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Thielli

Petrs01

není to jen Bracco, je to i v jiných obchodech a je to ten samý vzor (= materiál)
      šlendrián II

Pro tchyni jsem vzala červenou a to samý…
      šlendrián III

Maya

Denny
        se obavam, ze takovyhle lehatko uz nesezenes, uz se delaji modernejsi kresilkaty

Denny

No joo… kresilkaty ale vsechno plastovy… na par pouziti 🙈 asi napisu vyrobci 🤣🤣

PetraK

Sem byla celej den na školení – nebo skoro teda, nicméně za chvíli jdu domůů, ale jako proškolená jsem moc hezky. První pomoc – spousta zajímavejch a užitečnejch věcí a to i technickýho rázu.
            kdbyste chtěli/y spíš y 🙂 můžu to shrnout do článku, stačí říct.

Dennyky
            tady jsi byla?

RETRO lehátko

můžeš zkusit bazar, aukro

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
            Denny

PetraK
              BLÉÉ TO JE ŠÍLENÁ CENA.

bazar aukro…
              jelikož je to nafukovací, tak tohle bych neriskovala

Petrs01

můžu to shrnout do článku

tak jako mohlo by to být zajímavé

Denny

Poslala mi Nina z Chorvatska aktualni vyhled a pocasi moře 19/vzduch 25 😍 ja se tak tesim

PetraK

tak jako mohlo by to být zajímavé

ok provedu, co nejdříve, dokud to je v makovici

letím dom

Thielli

Jasně, Denny, 😑 …posílej orosenou louku, posílej nejkrásnější kočky na světě, posílej moře…
                      Já si místo Chorvatska koupím bojler a pak tu klidně můžu puknout závistí. Petrs se pak ujme hnědé a Petra černé…
                      Stačí, že si dám ještě dvě, tři čokolády a to puknutí uslyšíš až v díí píí.

Petrs01

ještě dvě, tři čokolády

To nemůžeme dopustit… takže ti tu čokoládu prostě sežeru. Ber to jako záchranu života. A klidně tě zachráním tak často, jak budeš potřebovat 😋. Akorát teda nevím kdo pak zachrání mne 😆.

Thielli

Petrs01

ty se do toho nemíchej a raději mi napiš, zda jsi to s tou doprovodnou lodí myslela vážně 😄 Jestli bych ti stačila na tom paddleboardu (kajaku… ale to nevím, kdo by kajak nafoukl, já umdlévám po pěti minutách práce, jak su obézní…)
                          Protože já bych ti klidně a vážně byla plovoucí oporou. A toho si važ, protože bych nemohla být moc oblečená a to zas já jen tak nevycházím mezi lid málo oblečená…

Petrs01

raději mi napiš

úkol splněn, kapitáne!

Denny

Thielli jednou si mi psala, at tě neberu vážně, tak tě vážně už nikdy brat nebudu 🤩👌

cernej caj

Dennyky
                                Ooo to musela.byt luxusni dovca!

Thielli
                                Achjo to sou starosti:( neprijemmy…

cernej caj

Denny ja treba to makro fotim olympus pen e-pl7 de da koupit jetej za 2-3000 a makro 30mm objektiv jetej za 3500-4000

Ale uz to neni moc do kapsy, no…

Thielli

Tak jo. Každý dobrý skutek…. znáte to…
                                    Jedu dnes dom a na přechodu třicetikilova babi tahne třicetikilovou tašku. Tak to dám babi na kolo a jdu s ní půl hodiny dom. Fakt nevím, jak dlouho by šla sama s tou taškou, zastavovala se každých pár kroků, skoro jí táhla za sebou… a ptám se babi, zda že nemá nikoho, kdo by jí to přinesl… tak prý nemá. a bydlí v pátém patře bez výtahu. babi je 87. jako sousedi jsou slepí neboco?
                                    no asi jsou, tak jsem babi adoptovala. nakoupit jí jednu za týden mě nezabije. OK.

přijdu dom a na netu čtu: hrozí extrémní lijáky, především na západě čech… pokud se naplní prognózy, hrozí povodně… jako fakt chci mít zase celou chatu v řece…
                                    (já vím, já vím… chata… a co lidé bydlící na břehu, no…)
                                    ale stejně – kdybyste měl někdo volno celý příští týden, abychom drželi chatu na ramenou než to opadne, budu ráda.

Denny

cajdo myslis chorvatskou dovcu? Ta se teorve chysta pristi patek 🙂. Jako fakt se to da poridit tak „levne“?! Pocitala jsem cca nejmin 30 tisic… a to nemem 🤣 🤔 jj vim, ze to neni do kapsy, jako ja zas takovy streky nechodim jako ty. Tak můžu se pak s tebou spojit a otravovat o radu?

Denny

Thielli ano lidi vidí, ale videt nechteji… a co se tyce chatky,neee to neprivolavej prosim drzim palce at zustane na suchu 🍀🍀🍀🍀

Thielli

Denny,
                                          pokud bys šla do bazarovky, až si třeba s čajíkem něco vytipujete, tak bych šla ne přes soukromý inzerát, ale přes prověřený bazar. Sice tam bude nějaká provize, ale zase nekupuješ zajíce v pytli a máš k tomu paragon.

foto Škoda

Tady bych se třeba nakoupit použitý foťák nebála… 🙂

EDIT:
                                          A tady máš studijní materiál do postele. Kočky přelož k Romanovi a ty si studuj:
                                          MAKRO

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 2 týdny uživatelem Thielli.
                                          cernej caj

Dennyky
                                            a myslela sem luxusni zmrzlinu! 😀 uz mam mozek na dovce zrejme 😀

Thielli
                                            to ses hodna!

nejaky orchideje

Orchidejová Jižní Morava, květen 2024

ty ctvercaty fotky v tlustym bilym ramecku sou foceny tim makrem

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.