- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
26.5.2024 v 19:54 #172559
Thielli
26.5.2024 v 21:07 #172561Thielli
A poznala jsem Denny.
Napíšu vám, kdo to je, co dělá a kde bydlí.Denny je taková laskavá a svérázná bytost zároveň.
Ona takhle jde třeba dusnou pozdně jarní sobotou v sandálech, plandavých kraťasech a tílku kolem své vesnice, pak vytáhne z kapsy těch kraťasů zašlé pouzdro s mobilem nemotora první generace někam s ním namíří, zadloube do něj dvakrát palcem a zase ho strčí do kapsy. A když řeknete „ukaž“, tak ho vyndá, ukáže vám obrazovku a ní je naprosto bezchybná kompozice, měkké světlo a obrázek na vás dýchne jako pohádková knížka vašeho dětství…
Na to se nedá použít než poněkud obhroublý citát jedné známé a prohlásit: „no, to mě poser!“A Denny bydlí tam, kde dávají lišky dobrou noc.
Dobrou noc.26.5.2024 v 22:35 #172562MirkaD
tak jsme mistři světa..
a mě je líto těch druhejch….-takhle to mám už roky,vždycky ne mi líto těch co nevyhrají….
dnes krítké venčení v dešti ráno,
pak cvičení chvilku doma a pak mezisměna..
kromě zimy v práci vše v pohodě…..
akorát už teda su mega moc nadřená…
namožený sval pod klíční kostí levou jak jsem 5 dní tahala zleva doprava 10kg cukru.12litů mlíka a 20kilo hliny a melouny v akci,pochopitelně mě bolí záda a ztrahaný břicho…
tahám to hodně přes břicho a když zástupkyně při fasování kasy viděla jak se mi strašně třesou ruce,tak se řechtala jak kůn a já s ní-že s tímhle se na kase dělá fakt blbě…:-)
a dělá no-blbě se s tím tuká do písmen-pak storna jak se mi třesou ruce,blbě se mi berou peníze…:-)
večer mega bouřka nějakou dobu nejela elektřina a na vyčurání před spaním jsem vykopala psy násilím…
Dafina na mě prčela,tak šly ven na flexinách před vrata….
ode dneška se jí ke granulím vaří zelenina at trochu zhubne….
a volnoooooooo
a du na narozky…..-zítra….27.5.2024 v 6:33 #172567cernej caj
MirkaD
Uzoj si volno!,Thielli
Tak to se teda teism na report pani domaci! 🙂27.5.2024 v 6:56 #172569Denny
Krásné ránko,
ták máme tu hrůzu za sebou 😀
Ale prt, bylo to super já nejsem moc grafoman, takže Ešuska vám to určitě pěkně popíše 🙂
Holky měly teda trochu adrenalin cestou zpět….A co se týče Míly Haničky,tak včera už sama pila, papala a dnes pro ní asi pojedou, takže uf 🙂
A pár foto takových inkognito, bouřka z okna ateliéru,kavárnička Nobilis Tilia, levandulové capuccino a Rumíček 🙂
- Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 3 týdny uživatelem Denny.
27.5.2024 v 7:00 #172576Denny
Jo a THIELLI no co bych napsala já o ní?
To se musí zažít 🙂
Je to fajn ženská, vůbec není taková jak o sobě píše.
Ale myslím, že tím že přijela, seděla s námi až do večera v kroužku několika lidí tak překonala samu sebe 🙂svérázná
no to asi joo 😀káže vám obrazovku a ní je naprosto bezchybná kompozice, měkké světlo a obrázek na vás dýchne jako pohádková knížka vašeho dětství…
tó bych zas tak nepřeháněla jooo 😀27.5.2024 v 7:05 #172578Petrs01
bych zas tak nepřeháněla
vhoď sem dotčený obrázek, posoudíme která z vás kecá 😁
27.5.2024 v 7:16 #172579Maya
tak jsem myslela, ze bude report, ale pani domaci se asi jeste probira z mdlob 😀
Rumicka to koukam sebralo hodne 😀27.5.2024 v 7:39 #172580Denny
Petrs01
hoď sem dotčený obrázek, posoudíme která z vás kecá
no já nefím, který má zrovna na mysli 🙂 PÁČ JICH VIDĚLA DOST 😀Maya
le pani domaci se asi jeste probira z mdlob
no jo musí si to srovnat, žeuž je doma 😀27.5.2024 v 9:40 #172593PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Hlásim se jako živá, a to i díky Thielli, Dennyky a taky Brtnikovi, kterej nás včera dostal z nesnází. A to jsme ještě netušily s Thielli – to jsem se dozvěděla až teď před chvílí, že ty nesnáze byly následně ještě větší!!
Report bude, ale protože to nejni jen tak nějaká akcička grilovačka, tak to nebé tady v kecání, ale pochopitelně v článcích- jo v článcích, protože těch zážitků je tolik, že číst to najednou, umřete. tak vám to rozdělím, až to sepíšu. Musím to sepsat honem, honem, než se to šécko pospojuje v jednu masu pocitů. Vydržte, budu se snažit, abyste tam co nejvíc byli s námi.
DENNYKY, THIELLI A OSTATNÍ, KDO V TOM JEL VČ. TOHO BRTNIKA – DĚKUJU MOC! BYLO TO ÚŽASNÝ
27.5.2024 v 9:41 #172594PetraK
Dennyky
to kafe v růžovým závěji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dej zase do rámu! a prodej! tohle prodáš za hodně! A pojmenuj to kafe v závoji.27.5.2024 v 9:44 #172596Maya
Denny
a Rumicka muzes prodat taky a muzes to pojmenovat Mrtvej peeef, to bude mit taky uspech 😀
PetraK
tak hlavne ze zijete, vypekly vas vlaky?
se tesim napovidani27.5.2024 v 9:45 #172597Maya
koukam znova na to kafe a ja tam nic ruzovyho nemam, proste jen takova sedobilomodra fotka
asi jinej oddil, tedda monitor 😀27.5.2024 v 9:47 #172599PetraK
Maya
je tam přece růže – ten růžovej závoj není o barvě, ale že to je závoj z růže.Rumíček je tuháč kemping. Ale doma měl ještě dostatek sil dělat sexuálního loudila, páč kdy se nedočkal u doháravší Koněva, zkoušel to na vykastrovanou Talířovou.,
😀 😀
27.5.2024 v 9:57 #172601PetraK
Thielli komixový bubliny mi připomněly velmi úlevný moment ze včerejšího návratu. A taky to, že když člověk narazí na vlídný lidi, uleví se mu i na duši 🙂
Thielli, vlastně to nebylo tak hrozný, ale, bylo to vlastně v klidu.:-)
27.5.2024 v 9:59 #172602Maya
PetraK
ja tam zadnou ruzi nevidim, myslime stejnou fotku? ta co je tady vejs kafe v bilym hrnku?
asi jo, jenom asi predstavivost je jina
me to spis pripada jak kafe v bublinkovy folii a to nemyslim nijak hanlive, ta fotka je moc pekna a nikdy bych nerekla, ze neco takoveho se da vyfotit mobilem27.5.2024 v 10:13 #172605PetraK
Maya
koukáš v mobilu nebo na PC? Ta růže tam je vidět, je to květ růže s kapkama rosy.27.5.2024 v 10:27 #172606Denny
27.5.2024 v 10:29 #172609Denny
Když to vidím na monitórovi, potřeby by byla aby to bylo asi trochen světlejší…
To já si takhle občas pohrávám když TO příjde 🙂
Někdy je z toho docela zajímavá kompozišn.27.5.2024 v 10:48 #172612Milena z Prahy
Denny
Samozřejmě nevím, jak celá autogramiáda a všechno okolo probíhalo, ale mě zaujaly zatím dvě věci. Jednak STŮL PLNEJ ÚŽASNÝHO POHOŠTĚNÍ a pak teď ta šťavnatá zeleň na pozadí toho kafe 😊. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.