Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 441. až 460. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Thielli

Na téma CESTA z autogramiády jistě paní spisovatelka sepíše patřičné odstavce. Takže za mě jen jedna momentka…

Attachments:
      Thielli

A poznala jsem Denny.
        Napíšu vám, kdo to je, co dělá a kde bydlí.

Denny je taková laskavá a svérázná bytost zároveň.
        Ona takhle jde třeba dusnou pozdně jarní sobotou v sandálech, plandavých kraťasech a tílku kolem své vesnice, pak vytáhne z kapsy těch kraťasů zašlé pouzdro s mobilem nemotora první generace někam s ním namíří, zadloube do něj dvakrát palcem a zase ho strčí do kapsy. A když řeknete „ukaž“, tak ho vyndá, ukáže vám obrazovku a ní je naprosto bezchybná kompozice, měkké světlo a obrázek na vás dýchne jako pohádková knížka vašeho dětství…
        Na to se nedá použít než poněkud obhroublý citát jedné známé a prohlásit: „no, to mě poser!“

A Denny bydlí tam, kde dávají lišky dobrou noc.
        Dobrou noc.

MirkaD

tak jsme mistři světa..
          a mě je líto těch druhejch….-takhle to mám už roky,vždycky ne mi líto těch co nevyhrají….
          dnes krítké venčení v dešti ráno,
          pak cvičení chvilku doma a pak mezisměna..
          kromě zimy v práci vše v pohodě…..
          akorát už teda su mega moc nadřená…
          namožený sval pod klíční kostí levou jak jsem 5 dní tahala zleva doprava 10kg cukru.12litů mlíka a 20kilo hliny a melouny v akci,pochopitelně mě bolí záda a ztrahaný břicho…
          tahám to hodně přes břicho a když zástupkyně při fasování kasy viděla jak se mi strašně třesou ruce,tak se řechtala jak kůn a já s ní-že s tímhle se na kase dělá fakt blbě…:-)
          a dělá no-blbě se s tím tuká do písmen-pak storna jak se mi třesou ruce,blbě se mi berou peníze…:-)
          večer mega bouřka nějakou dobu nejela elektřina a na vyčurání před spaním jsem vykopala psy násilím…
          Dafina na mě prčela,tak šly ven na flexinách před vrata….
          ode dneška se jí ke granulím vaří zelenina at trochu zhubne….
          a volnoooooooo
          a du na narozky…..-zítra….

cernej caj

MirkaD
            Uzoj si volno!,

Thielli
            Tak to se teda teism na report pani domaci! 🙂

Denny

Krásné ránko,
              ták máme tu hrůzu za sebou 😀
              Ale prt, bylo to super já nejsem moc grafoman, takže Ešuska vám to určitě pěkně popíše 🙂
              Holky měly teda trochu adrenalin cestou zpět….

A co se týče Míly Haničky,tak včera už sama pila, papala a dnes pro ní asi pojedou, takže uf 🙂

A pár foto takových inkognito, bouřka z okna ateliéru,kavárnička Nobilis Tilia, levandulové capuccino a Rumíček 🙂

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 3 týdny uživatelem Denny.
              Attachments:
              Denny

Jo a THIELLI no co bych napsala já o ní?
                To se musí zažít 🙂
                Je to fajn ženská, vůbec není taková jak o sobě píše.
                Ale myslím, že tím že přijela, seděla s námi až do večera v kroužku několika lidí tak překonala samu sebe 🙂

svérázná
                no to asi joo 😀

káže vám obrazovku a ní je naprosto bezchybná kompozice, měkké světlo a obrázek na vás dýchne jako pohádková knížka vašeho dětství…
                tó bych zas tak nepřeháněla jooo 😀

Petrs01

bych zas tak nepřeháněla

vhoď sem dotčený obrázek, posoudíme která z vás kecá 😁

Maya

tak jsem myslela, ze bude report, ale pani domaci se asi jeste probira z mdlob 😀
                    Rumicka to koukam sebralo hodne 😀

Denny

Petrs01
                      hoď sem dotčený obrázek, posoudíme která z vás kecá
                      no já nefím, který má zrovna na mysli 🙂 PÁČ JICH VIDĚLA DOST 😀

Maya
                      le pani domaci se asi jeste probira z mdlob
                      no jo musí si to srovnat, žeuž je doma 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hlásim se jako živá, a to i díky Thielli, Dennyky a taky Brtnikovi, kterej nás včera dostal z nesnází. A to jsme ještě netušily s Thielli – to jsem se dozvěděla až teď před chvílí, že ty nesnáze byly následně ještě větší!!

Report bude, ale protože to nejni jen tak nějaká akcička grilovačka, tak to nebé tady v kecání, ale pochopitelně v článcích- jo v článcích, protože těch zážitků je tolik, že číst to najednou, umřete. tak vám to rozdělím, až to sepíšu. Musím to sepsat honem, honem, než se to šécko pospojuje v jednu masu pocitů. Vydržte, budu se snažit, abyste tam co nejvíc byli s námi.

DENNYKY, THIELLI A OSTATNÍ, KDO V TOM JEL VČ. TOHO BRTNIKA – DĚKUJU MOC! BYLO TO ÚŽASNÝ

PetraK

Dennyky
                          to kafe v růžovým závěji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dej zase do rámu! a prodej! tohle prodáš za hodně! A pojmenuj to kafe v závoji.

Maya

Denny
                            a Rumicka muzes prodat taky a muzes to pojmenovat Mrtvej peeef, to bude mit taky uspech 😀
                            PetraK
                            tak hlavne ze zijete, vypekly vas vlaky?
                            se tesim napovidani

Maya

koukam znova na to kafe a ja tam nic ruzovyho nemam, proste jen takova sedobilomodra fotka
                              asi jinej oddil, tedda monitor 😀

PetraK

Maya
                                je tam přece růže – ten růžovej závoj není o barvě, ale že to je závoj z růže.

Rumíček je tuháč kemping. Ale doma měl ještě dostatek sil dělat sexuálního loudila, páč kdy se nedočkal u doháravší Koněva, zkoušel to na vykastrovanou Talířovou.,

😀 😀

PetraK

Thielli komixový bubliny mi připomněly velmi úlevný moment ze včerejšího návratu. A taky to, že když člověk narazí na vlídný lidi, uleví se mu i na duši 🙂

Thielli, vlastně to nebylo tak hrozný, ale, bylo to vlastně v klidu.:-)

Maya

PetraK
                                    ja tam zadnou ruzi nevidim, myslime stejnou fotku? ta co je tady vejs kafe v bilym hrnku?
                                    asi jo, jenom asi predstavivost je jina
                                    me to spis pripada jak kafe v bublinkovy folii a to nemyslim nijak hanlive, ta fotka je moc pekna a nikdy bych nerekla, ze neco takoveho se da vyfotit mobilem

PetraK

Maya
                                      koukáš v mobilu nebo na PC? Ta růže tam je vidět, je to květ růže s kapkama rosy.

Denny

A jejda…no takže pro vysvětlení jsou to spojené dvě foto, COŽ JSTE ASI POZNALY—- a ta růže je to tulipán z APALUCHY 🙂

Attachments:
                                        Denny

Když to vidím na monitórovi, potřeby by byla aby to bylo asi trochen světlejší…
                                          To já si takhle občas pohrávám když TO příjde 🙂
                                          Někdy je z toho docela zajímavá kompozišn.

Milena z Prahy

Denny
                                            Samozřejmě nevím, jak celá autogramiáda a všechno okolo probíhalo, ale mě zaujaly zatím dvě věci. Jednak STŮL PLNEJ ÚŽASNÝHO POHOŠTĚNÍ a pak teď ta šťavnatá zeleň na pozadí toho kafe 😊.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 441. až 460. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.