Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 410 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 22 hodinami a 45 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 411)
  • Autor
    Maya

S tou vodou to me pobavilo 😀
      Ale mohlo byt jeste hur, taky jsou psi co radi do misky placaji packama ze dovedou ohodit az strop 😀

PetraK

Tak kde jsme skončili?
        U příjezdu

krásně to zní, krásně, jste šécky dohromady mocinky moc šikovný a zasloužíte dobrůtky. Já se těším na moment, kdy si to sedne – v tom slova smyslu, že se to poskládá Ellietce v hlavince a Vendelínka zjistí, že nový doma je moc fajn doma.
        Hezky vám to jde a já přeju, ať to tak jde i nadále.

Petrs01

Hlavně ať se to přišlíkovi poskládá v makovici správně, že jako velkej pes je Thielli a další umístění nestojí za problémy.

Thielli

Petrs01

nechci to zakřiknout, ale ona má přivolání!!!
            Na stopovačce si nás stále kontrolovala a přibíhala si k nám ťuknout, tak jsme zkusili na bezpečném místě odepnout… a cvičíme přivolání a ona přibíhá! Pořád. Klikáme a odměňujeme a ona zatím přiběhla vždy! To je úžasný.
            Ještě tedy nejsme v úrovni – zajíc, srna, jiní psi apod… ale i tak. 😍
            Přiběhne, když si čuchá, přiběhne, když chtěla něco sežrat…
            V lesoparku už šla skoro celou cestu na volno…

PetraK

Thielli

Pořád. Klikáme a odměňujeme a ona zatím přiběhla vždy! To je úžasný.

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, JOJOJOJOJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

SLÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

TY VOLE HOLKY STE DOBRÝ, ŠÉCKY DOHROMADY.

Maya

Thielli
                je videt ze se o ni dobre starali a usetrili ti dost prace

cernej caj

Thielli
                  tak to zni dobre, ze zacatku bych teda jeste byla opatrna… nevis, ceho by se mohla polekat, nejakych beznych zvuku, ale teda sikovna cheval, ze takhle hezky s tebou pracuje 🙂

Petrs01

ona má přivolání!!!

no jo, nudnej půůůdl 😁
                    .
                    .
                    .
                    Ale jasně, že mám rodost! Moc mám radost a ty máš o mnoho práce míň. Vzala bych ji se stopovačkou (v ruce!) někam kde je vysoká pravděpodobnost zvěře. Vzala bych ji na půdlecí vycházku. Abys věděla. Buď že můžeš být více-méně v pohodě a mít psa volnýho (furt hlídat, určitě nemá zafixované nelézt do silnice), nebo víš, že zas tak dokonalý to není a víš co hlídat. A že psi jsou fšude a zajíc může sedět u paneláku pod smrčkem, to jistě víš taky. Ale u půdla bych lovení ani mezipsí problém moc nepředpokládala (ale ověřila).

Thielli

Tak jedina drobnost zatim…
                      Krade Eliette plysaky Angry Birds… (a to pry nebyla doma hračková… heh…)

Musela jsem udelat novou objednavku…

Attachments:
                      Maya

Thielli
                        tohle vsechno kupujes? 😀

Thielli

Mayo,
                          ANO. To se u nás brzy spotřebuje 😁

Maya

Thielli
                            my jsme dostali loni plnej pytel od netere a uz taky moc nezbejva a nejoblibenejsi je spongebob 😀
                            maj ti psi nejak uchylky na animaky 😀

PetraK

Thielli
                              a já se zeptám, – kde tohle všechno kupuješ? Taky cy, řekla by Taliprdnice.

Thielli

PetroK
                                úžasná psatelko, skvělá kuchařko a skvělá pesovodko a určitě skvělá kdoví co ještě…
                                zeptej se prosím Petry-01, jak se z přiloženého obrázku, který jsem vložila, dá poznat, kde to beru…. 😂 …ona ta drohá je zase vofous lepčí v tom hádání 🤣🤣🤣

Petrs01

já bych ji nechala hádat 🤣
                                  Ale možná jí křivdíš a jenom si obrázek nerozklikla.

Thielli

Už se spolu honí s Eliette!
                                    teď v lesíku v Kunraticích… opravdová hra, nejen jedno opatrné kolečko.
                                    třikrát hurá!

cernej caj

Thielli
                                      no to je bozi! 🙂

EvaC

Thielli<
                                        To je báječná zpráva♥️♥️. Je to odměna za Tvou odvahu, empatii, statečnost a dobré srdce..
                                        Jo a vítejte v klubu “kropících vozů” – vždycky říkám, že až někdo vymyslí soutěž “ kdozjednohonapitipocintanejvicectverecnichmetrupodlahy” Sindy určitě přihlásím.. 😂

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 3 týdny uživatelem EvaC.
                                        Asteris

Ale to je bezva, už si hrajou, už si hrajou!

MirkaD

tvl-to JE MEGA PÚSÍ ČERVENÁ KBIHOVNÁÁÁÁÁÁÁ
                                            SU ŠČASTNÁ ZA VÁS VŠECKÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
                                            MÁM RADOOOOOOOOSSTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            RADOOOOSTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 411)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.