Toto téma obsahuje celkem 410 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 22 hodinami a 45 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 411)
krásně to zní, krásně, jste šécky dohromady mocinky moc šikovný a zasloužíte dobrůtky. Já se těším na moment, kdy si to sedne – v tom slova smyslu, že se to poskládá Ellietce v hlavince a Vendelínka zjistí, že nový doma je moc fajn doma.
Hezky vám to jde a já přeju, ať to tak jde i nadále.
nechci to zakřiknout, ale ona má přivolání!!!
Na stopovačce si nás stále kontrolovala a přibíhala si k nám ťuknout, tak jsme zkusili na bezpečném místě odepnout… a cvičíme přivolání a ona přibíhá! Pořád. Klikáme a odměňujeme a ona zatím přiběhla vždy! To je úžasný.
Ještě tedy nejsme v úrovni – zajíc, srna, jiní psi apod… ale i tak. 😍
Přiběhne, když si čuchá, přiběhne, když chtěla něco sežrat…
V lesoparku už šla skoro celou cestu na volno…
Thielli
tak to zni dobre, ze zacatku bych teda jeste byla opatrna… nevis, ceho by se mohla polekat, nejakych beznych zvuku, ale teda sikovna cheval, ze takhle hezky s tebou pracuje 🙂
no jo, nudnej půůůdl 😁
.
.
.
Ale jasně, že mám rodost! Moc mám radost a ty máš o mnoho práce míň. Vzala bych ji se stopovačkou (v ruce!) někam kde je vysoká pravděpodobnost zvěře. Vzala bych ji na půdlecí vycházku. Abys věděla. Buď že můžeš být více-méně v pohodě a mít psa volnýho (furt hlídat, určitě nemá zafixované nelézt do silnice), nebo víš, že zas tak dokonalý to není a víš co hlídat. A že psi jsou fšude a zajíc může sedět u paneláku pod smrčkem, to jistě víš taky. Ale u půdla bych lovení ani mezipsí problém moc nepředpokládala (ale ověřila).
PetroK
úžasná psatelko, skvělá kuchařko a skvělá pesovodko a určitě skvělá kdoví co ještě…
zeptej se prosím Petry-01, jak se z přiloženého obrázku, který jsem vložila, dá poznat, kde to beru…. 😂 …ona ta drohá je zase vofous lepčí v tom hádání 🤣🤣🤣
Thielli<
To je báječná zpráva♥️♥️. Je to odměna za Tvou odvahu, empatii, statečnost a dobré srdce..
Jo a vítejte v klubu “kropících vozů” – vždycky říkám, že až někdo vymyslí soutěž “ kdozjednohonapitipocintanejvicectverecnichmetrupodlahy” Sindy určitě přihlásím.. 😂
Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 3 týdny uživatelem EvaC.
tvl-to JE MEGA PÚSÍ ČERVENÁ KBIHOVNÁÁÁÁÁÁÁ
SU ŠČASTNÁ ZA VÁS VŠECKÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
MÁM RADOOOOOOOOSSTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RADOOOOSTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 411)