- Toto téma obsahuje celkem 410 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 10 hodinami a 48 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
15.1.2025 v 9:14 #182882
Asteris
Já taky, já taky, se těším…
15.1.2025 v 9:22 #182883PetraK
A mohla by to sepsat jako článek, tam by se těch detailů a poznámek o sžívání vešlo víc 🙂
15.1.2025 v 11:57 #182888Thielli
A mohla by to sepsat jako článek
NEMOHLA, VENDELÍNKO. 😝
Jednak. Na to neni čas. Já, na rodíl od tebe, spát potřebuji. Tvoje průměrné čtyři hodiny by do týdne poslaly moje psy do útulku z důvodu úmrtí majitelky.
A druhak – nevím, proč bych za tu Vendelínu modelínu měla být na tebe hodná.15.1.2025 v 12:46 #182889PetraK
Thielli
no ne na mě, ne na mě, na čtenáře, páč myslím, že do článku se toho vleze víc, než do strohýho hlásání na diskůzi. A určo je to barevnější, než se k nám dostává.
A vílo Vendelínko jí budu přece řikat já, ne Ty, po Tobě to nikdo nechce. Si jí říkej třebaaaas ….. no jak chceš. A nejni to hanlivý ani legrační, je to moc hezký oslovení. Jen, než ho člověk řekne, je pes v řiti 😀15.1.2025 v 13:01 #182891Petrs01
než ho člověk řekne
Petro!!!
🤣😆😁🤣😆😁🤣😆😁15.1.2025 v 13:13 #182892Thielli
Vendelín byl můj králík.
Vendelín řečený Koniáš.
Zničil půl knihovny, boty, kabelku, kabely, nábytek, desky s grafikami.
Chodil co půl roku k zubaři na broušení stoliček. (Stál 300, dalších 8000 zůstalo na té veterině… před třiceti lety)
Dožil se požehnaných sedmi let.
A že pozdravuju Kachnu…😁kde je vůbec? 🙄 …mohla by alespoň proletět…
Tady, jak je to malý a někdo chybí u stolu, je to divný.15.1.2025 v 13:15 #182893Maya
PetraK
tak normalni clovek v takovyhle situaci vola Vendyyy 😀15.1.2025 v 13:40 #182894Petrs01
Normální člověk v tu chvíli volá i úplně jiné věci.
A Koniáš mě dostal 🤣15.1.2025 v 18:19 #182896PetraK
Mám tady vzkaz pro Thielli, určitě ji potěší, psala mi moje kamarádka Sokol do Smsky:
Pobavila jsem se diskuzi nad psími jmény (ještě ale nejsem na poslední strance). Za mne – nová pudlice působí tak vznešeným dojmem, že mi to jméno Cheval k ní naprosto sedí. A ještě je tam skryt ten kůň, jak jste o fence mluvily jako o koníkové, ještě než přijela do nového bydla. Krásný večer!
Zkopčeno se souhlasem Sokola, že jo, Sokole? A teď svalálně ešivá nenapíše, páč se jí nikdá nepodařilo přihlásit.
15.1.2025 v 18:20 #182897PetraK
Petrs
Normální člověk v tu chvíli volá i úplně jiné věci
🤣 přésně
16.1.2025 v 7:41 #182910Thielli
PetraK
Já moc děkuji za slovo Sokola. Je vidět, že Sokol, to krásné vznešené stvoření, elegance a bystrost sama, vidí svět úplně jinak než tvorové, držící se u země… doslova nohama na zemi… teď tedy nevím, abyste si to nebraly -kvok- osobně?
🙄16.1.2025 v 8:01 #182913Petrs01
doslova nohama na zemi
no a kde bychom je jako měly mít, za ušima???
16.1.2025 v 8:16 #182914Thielli
Petrs
těžko vysvětlit někomu tak praktickému, tak zakořeněnému nohama na zemi, tak racionálně přemýšlejícímu… 🥰
…jak příjemné je někdy se nechat unášet v oblacích. 😄 Někdy to stojí i za ten držkopád, který následuje.mmchd. ty zrovna ani nevíš, co znamená „dát si nohy za krk..“
16.1.2025 v 8:35 #182916PetraK
A mně nevadí bejt slepici, zvlášť, když jsem Orel, jak může Sokol potvrdit. Ale slepice je chytré zvíře, naučí se slalom, řešit rébusy a tak. A jááá se na ty holky už tak těšim . Nevim, kdy to přinde, ale přinde to. Tak aspoň , když je tetkonc blbě v práci, jdu za náměstkem panem a řikám mu , ať mi řiká něco vo slepicích, ať chytim jiný, než deprézivní myšlenky.
Ti to nevyšlo to rejpnutí, co ? Rypáku rejpavej :p Jehehééé škyt.
16.1.2025 v 8:46 #182918Petrs01
držkopád
Držkopády já nerada, bolej. Takže si radši máknu a na tu vyhlídku si poctivě vyšlápnu, než abych tam vylítla na voskových křídlech 😉
16.1.2025 v 9:17 #182919Thielli
Petrs01
🙈😊 tebe prostě z té země neodlepí ani lysohlávka 😁
16.1.2025 v 16:08 #182950cernej caj
my vlcci sice behame lehce, ale taky teda nohama na zemi,jen malokdy odlepime vsechny 4 nohy zaraz od zeme a brzo se ji zase dotknou 🙂
16.1.2025 v 16:16 #182951Thielli
Víš, čajíku, kdybych neviděla fotku tvých nohou, toho vlčka bych ti i věřila. Jenže takhle už vím, že jsi minimálně labuť. 🦢😍
A hele… sice máš labutí chodidla a hůř sháníš boty, ale co já bych dala za takovou figuru, jako máš ty. 🙏
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 3 týdny uživatelem Thielli.
16.1.2025 v 16:22 #182952Thielli
Cheval – pokračování referátu
Tak kde jsme skončili?
U příjezdu. Vypadalo to, že jsme si přivezli velkou březovou kládu, která se třese jako osiková větev. Byla vpuštěna do bytu, třes ustal, začala tady obcházet a skenovat prostor a hlavně – se šla napít.
A v tu chvíli jsem si vybavila Zrzavčí článek o ohařím pití. Půl litru spolykala, tři deci vynesla v hubě pryč od misky a pomalu je upouštěla kolem za chůze… tiše jsem klela.
Dostala najíst své granule zalité hustým rosolem z krůtího vývaru a my sklidili dalších pár plusových bodů.
Eliette jí celou tu dobu pozorovala, případně jí obcházela obloukem a pak pozorovala nás, jako jestli tohle myslíme vážně.
Naštěstí díky vám všem, co mi neustále kecáte do výchovy, jsem byla připravená, byt byl připravený, takže systémem uliček bylo možno manévrovat oba živočichy tak, aby černá domácí nevyjadřovala nijak svou nelibost a nevyplašila nám právě odchyceného koně.
Cheval nám ukázala, že umí vylézt hezky pomalu na gauč a stočit se v něm do klubka. Pak se na něm posadila a pozorovala, jak si hrajeme s Eliette.
Je ale hodně těžké zatím věřit, že je to vlastně odrostlé štěně, protože její bílé obočí, které by jí mohl závidět i Brežněv, dodává spolu se zbytkem kresby jejímu obličeji výraz seniora.
Noc proběhla v klidu, první část na gauči v jiném pokoji, po ranním vyčurání už všichni společně v ložnici. Eliette lehkým zabručením ze svého zákoutí s pelíškem odkázala přišlíka do druhého zákoutí ložnice, kde už byl připravený vypraný velký pelech vystlaný tričkem od původní paní majitelky. Začalo svítat a u nás se konečně pokojně usnulo.16.1.2025 v 16:45 #182955cernej caj
Thielli
jenze taky nesmime zapominat, ze su na celym zrzavci mozna nejmladsi 😀 (no ackoli mozna ne, treba u asteris, evy C nebo odetty mam velkej otaznik 😀 ale ono tech 10 – 15 let rozdilu taky muze za 10 – 15 let vypadat uplne jinak 😀Jinak teda cheval kouka trochu nejiste jeste, ale je videt, ze psi komunikaci ma zmaknutou, kdyz i na drobne ohrady cerne zareagovala smirlive 🙂
zda se, ze se pomalu ale jiste zabydluje, v ulickach, na gauci a v pelisku 🙂 a za cas i v cernym hrudnicku 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.