Básnička

O hárání.

Háráníčko, hárání,

Rumouš Tali nahání.

Kvoká jako slepička,

kolem hlavy srdíčka.

Tak je venku hodiny,

by nedělal kraviny.

Chodí domů znaven velmi,

krokem vyčerpané šelmy.

Tali chodí do polí,

nooožičky jí moooc bolí.

Oba padnou v pelíšek.

A když chtěj zlobit, stačí zatím enem zvednout prstíček.

 

😀 😀 😀 tolik prosím pro dnešek hlásání z našich luhů a hájů :D. Jedeme osmý den, cirkus zatím čeká za rohem.

6 komentářů u „Básnička

  1. Doporučuji ostatním při čtení nejíst neb hrozí udušení ,poprskání počítače a okolí kávou!!!
    Kam na to Petro chodíte,jo a abych nezapoměla.Nejhorší je den 14tý,protože se pozornost trochu otupí ,a pak je to v háji.
    Krásný den.

    1. Děkuju za pochvalu. Trošku nezaslouženou se musím přiznat. Páč to vono samo, já nic, já to jen napíšu.
      Snažíme se být ve střehu, co to jde, ale vím přesně o čem píšete. Takovejhle moment proběhl loni na chalupě, ale naštěstí se nic nejen nestalo, ale ani nestihlo, protože proběhl tvrdý restart mozkovny a navíc to bylo už za kritickými dny, ale i tak člověk nikdy neví, takže jsme furt poctivě hlídali a v jeden moment jsme shodou okolností oba vypnuli 🙁 . Ale naštěstí jsem se hned nahodili a nikdo toho nevyužil. Jen se teda ve mě zatavily pendlovky, když mi to došlo. Možná je na tohle lepší ten byt, kde je míň prostoru???? Rumíček si to kompenzuje tím, že se musí mooocmocmoc mazlit 😀 , je jak kocourek, furt mi sedí na klíně, ovíjí se mi kolem krku a mrská ocáskem. Joudík 🙂

  2. Harani:-(!!! A to nemame doma parek… u They je nejhorsi prelom 2-3 tydne, cca od 12 do 16 dne. To se nese s ocaskem nastranu, rozhlizi se do dalky a je pripravena vyrazit (a zaroven zabit toho kazisveta na druhem konci voditka) klidne i za kocourem. A ty jeji 2 mozkove bunky vyjimecne tahnou za jeden provaz – chteji jen sex, sex a zase sex!

    1. No to nás teprve čeká, doteď ty dvě hárání byly ještě takový “holčičí” uvidíme, jak to bude tentokrát. dost často si v souvislosti s tím, že začla hárat vzpomenu na Vaše žebra a trochu se mi úží dech 😀 .

  3. to je skvely! skoda, ze mi nejak na telefene nejdou komentovat moc ty prispevky, u pocitadla pak na to zapominam, ale tady sem se nasmala dvakrat, pri cteni a pri opakovani u vecere 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..