Video

Fóra Od čtenářů Video

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    Killan

Dobrý den, viděla jsem toto video https://www.youtube.com/watch?v=_7FCeSGSvgU&sns=em
      a hned jsem si vzpomněla na Vaši Thalii ?, věřím, že by byla též skvělá (kdyby ten začátek měla jiný)

grimmh

Paráda?

PetraK

Killian
          🙂 díky – to je … nádhera! tam je krásně vidět jednak to, jak ten pes dokáže samostatně pracovat – výhoda ohaře, jak je pro tu činnost nadšený. A skvělý vztah s majitelem – jak si u toho slalomu kratince v závěru ověří, jestli to bylo takhle dobře 😀 a v neposlední řadě je tam vidět ta jejich bláznivost, jak se v tom tunelu překotí 😀 😀 . A závěr, kdy mu skočí to náruče – to je paráda, tam je moc pěkný vzájemný vztah. Jo, joo, kdybychom měli společný začátek, to by byla krása.
          Tali přesně takhle rychlá je, jen….. neovladatelná 😀 😀 si jí právě třeba vůbec nelajsnu pustit na kladinu – páč třicetikilovýho psa, co má zlámaný všechny čtyři nohy- to nevyvenčíme 😀

díky moc, prima video.

cernej caj

jestli ti nemci n3mejsou krizeny s dostihovejma konema:)

PetraK

no jsou opravdu megarychlý. I přes to jak jsou velký. mají šílenou dynamiku pohybu. Tady se dá udělat představa, jaký asi tak jsem měla šance, když ona se do toho opravud dala s plným nasazením. Známej, když jednou viděl, co se mnou udělala byl zaraženej značně, protože viděl v přímým přenosu trochu peklíčko 😀

Irena

A protoze jsem ua dlouho neposlala zadnou fotku, prikladam tedy jednu Flatku v zeleni:-)))

cernej caj

jak je cela schovana 🙂

PetraK

Ireno to je bomba fotka !!

jen houšť!

černej čaj – vietnamský bojovník pro boj ve vysoký trávě, co? 😀 😀

cernej caj

PetraK
                      presne, z travy jen hlava kouka 😀

cernej caj

MirkaD
                        tohle je ta tasticko ledvinka, ono by to slo nosit i pres jedno rameno a ma to velkou kapsu + asi 3 mensi na zip
                        https://www.thao.cz/kategorie-303/ledvinka-thao-cerna-s-sedym-lemem-p3696

PetraK

Tjo čajdo – to vypadá dost dobře…. jak se to zapíná? Jak to má festovní zapínání? Hodilo by se to – myslím tím, z čeho je to vyrobený, pro psí upotřebení, teda na dobroty? Je to z nepromokavýho matroše?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
                        • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.