- Toto téma obsahuje celkem 263 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17.9.2024 v 20:05 #177436
PetraK
Fifi
nechal se od ni podrbat, nechal si zatoulany varle nahmatat, na “cekej” s prokrmovanim to pekne zvladnul.
no ale to je šikovnej strýc Pepin! ani žádnou katastróf nevyvolal jako jeho jmenovec ve filmu 😀 😀 gratuluju.
17.9.2024 v 21:42 #177439Fifi
Tak on tam byl jen neplanovane coby doprovod, kdyz uz sem vezla kamosku. Potrebovala jsem ho zvazit kvuli odcerveni (je vyzablej, zere mysi). Byla to chvilicka v ordinaci, vetka ho chtela sama videt – a boji se ho. On to citi a vi, je pak sam nejistej a rychleji se pretoci do ty svy strachovy bubliny (= agrese na cloveka), tohle bylo takovy na hrane pro nej psychicky.
Ze to on pekne ustal (smarja, blby prohmatani jemny na brichu, to varle ma tesne vedle pindika) pres pamlsky a cekej, nauceny veci z domova bylo fajn, ale i tak jsem si odfukla, kdyz jsme vykraceli. Vlastne ho musim pochvalit, nerval po psech, v plny cekarne si krasne sednul na vahu, cekej, a tadaa ven – no brala jsem to dneska jen jako nacvik. V unoru ho ceka ocko.18.9.2024 v 5:06 #177441Zlata
Fifi
To je super,má s tebou fakt štěstí.18.9.2024 v 7:14 #177444PetraK
Vlastne ho musim pochvalit, nerval po psech, v plny cekarne si krasne sednul na vahu, cekej, a tadaa ven – no brala jsem to dneska jen jako nacvik. V unoru ho ceka ocko.
to je dobře!
mám pro něj báseňMilý strýci Pepine,
srovnej se dřív,
než se z tebe Fifi pomine9.10.2024 v 17:30 #178201Fifi
Milý strýci Pepine,
srovnej se dřív,
než se z tebe Fifi pomineFifi este neblázní, až bude hůř, zajede si do lázní.
Pepin mel vcera narozky prvni, aspon podle ockovaku.
Dostal mnamky, dal si do zobaku. Tak hepy brzdy, ty moje pruhaty pako. 🙂10.10.2024 v 10:32 #178247PetraK
Milý strýci Pepine
šécko nejlepčí k narozeninám a přeji Ti hlavně…
ať Tě rozumim nemine.Páč seš pako, nedostaneš kostéčku, jako ostatní pejskyjové, dostaneš tudlencto:
a druhej pro paničku
bože to už je to opravdu rok Fifi?? To není možný, není.
18.10.2024 v 20:25 #178610Fifi
Jemu byl rok, sem se nasunul az v prosinci, takze rocni souziti este nemame. Diky za dabl calming davku. 😀
Nechci ho chvalit moc nahlas, tak jen potichoucku septnu, ze mi chodi hlasit zahradni jezky poslednich par dni, jebe se mnou na vychazkach primerene. A kouse taky jen obcas. A vlastne este dost vec se udala, drbkal se a blemcal si zadek – ano, analku mel jednu plnou. A to byla udalost, kdyz jsem mu ten zadek zmackla, pac nacvicujeme stani, osetrovani nozicek, zoubecku, sahame na brisko, ocasek… Ovsem totok?! Mea culpa, jak jsem to mela zabehly s Trolditkem, ani mi to neprislo divny rict „zadek“ a sup. Pepin rek „sipicacico“ a hlod. 😀 Jemne me hlod, to je nutny podotknout. Kdyz jsem zajecela, zajel sam do klece. 🙂 Uz trenujeme i ten zadek teda. Presne jak Talinka, u vseho se neco najde jako uplne nova vec, kterou musis spesl trenovat.
Jo a taky byl hodnej vcera, jsem tu mela revizaka na kotel plynovej. Pepin s Ruzici jen za kuchynskou mrizi. Ani moc jak lvove o ni nebili, ani ji to pako nepreskocilo, jen jodloval a delal bububu na cizaka. 🙂18.10.2024 v 21:22 #178612Petrs01
“sipicacico”
pomóóóc, jsi mě zabila! 🤣🤣🤣
21.10.2024 v 13:02 #178654PetraK
PO- MOCT………..POOOOOOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOCT
P
O
M
O
C
T😀 😀
Já jsem se prosím při čtení textu posledního Fifijovýho příspěvku zarazila u slova
sipicacicoMarně jsem dumala, co to ten Pepin italsky řeknul- Šipičačijo?? Co to je? Se musim zeptat……… tak už nemusim. 😀 😀 jak to takhle Petrs vypíchla (děkuji, Petrs) už jsem si to přeložila a pak……….. jsem se šla převléknout 😀 😀 😀 tyyy vole to je nářez 😀 😀 😀 😀
21.10.2024 v 13:53 #178657Maya
Fifi nas tady trenuje ve slabikovani, protoze jinak to ani nejde pochopit takovy slova 😀
a z Pepina zda se roste normalni pes, tak to jsou dobry zpravy, holt asi trochu delsi vedeni, tak mu veci docvakavaji pozdejc, to se stava 😀21.10.2024 v 18:41 #178659cernej caj
Pepin je sikula ze hlasi jezecky.
5.11.2024 v 20:10 #179298Fifi
Pepinek pozvolna ziskava nove jmeno. Carda. Bo je retarda, ale zacina bejt takovej milej retardik, uz kouse jen obcas. Ucim ho vnimat lidsky prsticky – trubka z papir uterek naskubat na casti, rad si pak papirus trubkus ukusuje, kdyz mu casti pridrzuju na skubani. Posledni dny uz jen mirnej zasah do nehtu pri povelu „opatrne“. A pak me hlodne v dobrym rezakama, jen stipne pres mikinu, on tu hubu fakt neumi kontrolovat. Venku to stale nevnima, neposloucha, kabel to jisti.
Zima mu je. Aby ne, on je fakt total nahatej pef bez chlupu podsady. Hubenej, ac ho cpu fest, spaluje mu hodne energie jeho nervova soustava sama o sobe. Ted treba hleda jozefcici, ktera tu uz par hodin neni. 🙂6.11.2024 v 6:22 #179302Denny
Poslední stránku tadyk čtu no a Pepinovo „sipicacico“ jsem si přeložila hned. :-DDD
Fifino a s tímhle si nás chtěla seznámit? No nevím nevím :-DD6.11.2024 v 6:59 #179303Thielli
Tak já jsem v krásném spojení o číče na první čtení viděla hudební tempo.
…prestissimo… staccato… sipicacico…6.11.2024 v 7:27 #179308PetraK
Fifi
Ted treba hleda jozefcici, ktera tu uz par hodin neni. 🙂😀 😀 😀 voni ho do toho penálu taky moc nevořazali, že ne? 😀 Brouček malej 😀 . Představ si co za klub retardérů by vzniklo ze spojení Taliprdnice a Carda Retarda 😀 😀
Retardova jedenáctka 😀 😀 😀6.11.2024 v 7:28 #179309PetraK
Thielli
sipicacico
jo, todle sem tam viděla taky ale nepřeložila si to 😀6.11.2024 v 7:50 #179313Petrs01
…prestissimo…
Ty-jéli ty vole, jsi obžalována z pokusu o vraždu! Já u toho snídala. Jdu si umýt monitor.
Fifi, je vidět, že tvé půvabné slovo zaujalo! Přeju ovšem, ať jej ten trouba používá co nejméně.
7.11.2024 v 21:27 #179382Fifi
To nebylo moje slovo, to byl jeho vyraz. A číča tam na konci nebyla. 🙂 Italsky uz teda umi, az zacne hovorit japonsky, bude to zajimavejsi. Pro vsechny. 😀
Představ si co za klub retardérů by vzniklo ze spojení Taliprdnice a Carda Retarda
Este furt tu jednu kouli, vlastne obe, ma, skoda, ze Taliprd je uz jalova. Treba se najdou jiny streleny nevesty. 😀22.12.2024 v 21:07 #181287Fifi
Si tak dumam, jak to bylo loni touhle dobou. Na palici, silenost. Blaznivy, nenormalni, divny stene. Ted tu spi Zabicka a Pepin na gaucitku, pruhy stale nejsou normalni, ale. To moje ALE neni tentokrat vytykaci, myslim to mirne ulevne. Zacina se netvor tvarovat do tvora. Pssst, at neco nezakriknu, toz Pepino, preju nam, klidny svatky. 🙂
22.12.2024 v 21:19 #181290Petrs01
Počkej, tak za dva, za tři roky se začneš i nudit 😀 🤣
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.