Lék na každej kašel, Koláče už našel /šla, našla, ale to by se mi nerýmovala ta parodie na reklamu./
Po delší době si jedeme u nás doma kašlik, kterej si pořídila Tali a tak jsem se zasejc pustila do domácí léčby.
Jako první šel do útoku domácí jitrocelák, neboli jitrocelový sirup. Vyrobila jsem si ho pro letošek hezky doma, z čistý zahrady, minimem cukru a tak snad bude fungovat.
Další útok podpořila Echinacea v kapkách
hezky 3x denně a dávám oboum
Plus jsem přihodila ráno tabletku vitaminu C.
To bylo v sobotu.
V neděli jsem si vzpomněla, že jsem kdysi Bubince i Rumíčkovi vařila Tymiánovej čaj s medem, nebo pampeliškovým domácím sirupem, tak jsem ho hnedle vyrobila a jak se přijde z venku, tak vlažnej pěkně vypít.
A pochopitelně moje oblíbená apatyka homeopatika :D. Takže vytáhnout z lékárny Siliceu a nejdřív dostala Tali pět kuliček najednou. Teď už dostává třikrát denně po jedný kuličce.
No a zatímco v sobotu, kdy to začala kašlala tak, že vychrchlávala pořád koláče pěny a bylo na ní vidět, že dobře jí není, tak dneska už nemá takový šilený záchvaty, který měla i když v noci ležela. No a uvidíme, co Rumíček. Ten včera k večeru pokašlával taky, ale zatím se zdá, že nic. Ale iluze si fakt nedělám.
Ven pochopitelně jen na krátko, vyvenčit a šup do tepla a …. ftipně chodí pacientka v oblečku . A docela jí to šikne. 😀
-
Téma bylo upraveno před 7 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
-
Téma bylo upraveno před 7 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.