Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 410 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 22 hodinami a 45 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 411)
  • Autor
    Thielli

žádný chudák ukrajinec, Cheval měla – chudák – ocas až pod bradou.
      ale byl to nádherný pes. Obrovský, mohutný, žádná ztráta pigmentu… majitelka ho má jen na mazla, říkala, že by štěňata nikomu nedala… a že je ráda, že o 4 cm přerostl a tak nemusí s nikým polemizovat o uchovnění.

ale asi to bylo naposledy dnes. 11 pudlů na vycházce. pro holky je to hodně. Eliette, ta to jen přetrpí, Cheval je první půlku hotová, pak už si mezi psy běhá, ale že by si to užívala a hledala, s kým se zrovna bude honit, to ani náhodou. takže se třeba domluvíme jen s někým příště… úplně mimo vypsaný termín.

Attachments:
      cernej caj

asi cheval prisel moc hr:D

ale pekna smecka, i kdyz teda 11 psu je docela dost

Thielli

A dnes už nefoukalo ledově, nebylo pod mrakem… bylo krásně a my měli krásnou vycházku.
          …bez cizích pudlů 😂

Attachments:
          EvaC

MOC to holkám spolu sluší, vypadají jako sehraná dvojka 🥰👍. A krásná procházka určitě..

PetraK

Hééj, tak tu je ukrainskoemerický sobáš? 😀 😀 😀
              Výborný fotos. jak ten dementěf čumí 😀 😀 😀

My jsme v neděli měli taky takhle krásně, sobota byla k prdu, ale neděla to vylepšila, to se člověku nechtělo ani dom.

Thielli

Cheval. Prvni pudl, ktery dobrovolne bydli v kotci. Protoze lodzie 2×4 metry kotec proste je. 🙈

Attachments:
                MirkaD

to jwe sdobrý
                  by se mi taky šiklo,a newmusela byxch lítat vwen,za SDafi,ksdwe lweží a jwestli nweklewpwe kosu….

Thielli

Musím se tady podělit. Na FB se objevil nový střih pro pudla. Jmenuje se „NA ŤAPKU“.

Attachments:
                    Petrs01

bydli v kotci

Tak takovej „kotec“ by bral každý druhý pes – na sluníčku už je teplo, má tam výhled na provoz, kdykoliv chce, tak může dovnitř. Pravidelné a dostatečné venčení samozřejmostí. Ten pes je v ráji.

Thielli

má tam výhled na provoz

Nejbližší výhled je na pítko pro ptáky, které je pod keřem. Je tam nádoba koupací i jen mělká, sama si užívám televizi, když se tam opeřenci cachtají. Vědí, že zahrada je oplocená a nemusí být tolik ostražití a naučili se tam chodit jako do koupelny. Madam se alespoň bude cvičit v pohledu na ptactvo přibitá na zemi.

ps
                        Petrs – a děkuji, to se mi hezky četlo, jsem si to přečetla víckrát za sebou…

EvaC

Petrs je nebezpečná – čte mi dost často myšlenky, musím si dát pozor 😉.
                          Ano sen každého psa..6-ti hvězdičkový hotel s all inclusive 💞

EvaC

„NA ŤAPKU“
                            OU NOU – slovy mé desetileté vnučky..🙈

Thielli

6-ti hvězdičkový hotel s all inclusive

Evi, Evi, ty jsi taky už popletená. Odkdy má takový hotel záchod mimo budovu? 🙄
                              To mně nejvíc leží v hlavě. Jak tam zapasovat místo, které by přijaly jako toaletu, aby nemusely čekat, až o jejich čurání rozhodnu já.

Je ale fakt, že když měla Thierry problém a opravdu už nezvládla držet, hodila to právě na dlažky na lodžii mimo byt. Ale musela být ve stresu. Já bych ráda, aby to bylo ještě bez toho stresu…

Thielli

Uz tady jednou ta fotka byla. Tohle mela hneda na lodzii jako stenatko. I s travickou.

Attachments:
                                EvaC

Odkdy má takový hotel záchod mimo budovu?
                                  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

EvaC

i s travičkou..
                                    No a taky tam byl potom popis likvidace, jestli si dobře pamatuju..🙈
                                    Tohle je prostě těžký no – z mých zkušeností – pes, který je zvyklý se venčit pravidelně venku a ne jenom doma na nějakou podložku, má s tímto prostě problém..
                                    Když byla Bára (labradorka, kterou jsem měla) štěňátko, asi po dvou týdnech, co jsme ji měli doma a už měla už na svůj věk dobré hygienické návyky, onemocněla a nesměla ven.. Snažila jsem se jí naučit na balkon na podložku, to nevyšlo, nakonec akceptovala podložku v předsíni a jenom na čurání..

Thielli

jestli si dobře pamatuju.

Pamatuješ! Body pro tebe 😊

Thielli

A mame tu dalsi inspiraci z fb.

Attachments:
                                        EvaC

…inspiraciz FB..
                                          Tvl – to je nějaká předvýstavní příprava, nebo to nebožátko takhle musí vegetovat normálně??

Petrs01

Tobě by ty fejsbůky měli zakázat!
                                            Evo, na výstavu rozpustěj ty tyčky co má teď místo uší a šošolky, pěkně to načešou aby to nahoru stálo, to dolů pročešou aby to krásně viselo… bude z toho úplná nádhera! Jak často asi tenhle psejk lítá po lese?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 411)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.