Co se vám rozbalí v hlavě, když se řekne:

Fóra Ostatní Co se vám rozbalí v hlavě, když se řekne:

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    PetraK

Dávám, myslím, dobrý nápad od Thielli.

Každý týden by tady byl jeden výraz, námět, slovo spojení… třeba…
      psí tlama, pampeliška, útok, telefon, nespravedlnost, perník, vítr, kočičí srst….

A kdo by chtěl, napsal by své asociace, svou zkušenost, která na daný výraz sedí, své přání, svůj sen, prostě cokoli. Včetně fotky.
      Pravidlo by bylo – psát pouze své asociace a nijak se nevyjadřuji k tomu, co napsaly ostatní.

Jen bychom si četly, co kdo napsal jiného, vlastně bychom se dívaly vždy tak trochu těma cizíma očima.

Hm?

Dávám slovo paní autorce nápadu, aby byla první, kdo udělá výkop. 🙂

Thielli

Já děkuji pani domácí za předaný mikrofon a vyhlašuji slovo 6. kalendářního týdne roku 2025. A protože jsme na psích stránkách bude to právě již zmíněná:

PSÍ TLAMA

PetraK

PSÍ TLAMA
          Úsměv a spokojenost

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem uživatelem PetraK.
          Thielli

Stříhala jsem v sobotu trpasličí pudlici z blízké domácnosti. Zubní kámen jí visel až na zem. Celou dobu při stříhání usilovně vydechovala. Mně do tváře.
            Konec střihu již probíhal naslepo. Dávila jsem se s odvrácenou hlavou a mávala před sebou strojkem a nůžkama v místě, kde jsem tušila stojícího psa na stole.

Zlata

Bobkovi se jednou šprajcl zbytek kosti v krku.Požádala jsem muže aby mu držel tlamu otevřenou.Do tlamičky se mi vešla ruka až po loket,kost jsem vytáhla,a zjistila, že vůbec mu tu tlamu nepodržel🤦.

Maya

Ja s psi tlamou zadny extra zazitky nemam, proste tlama co me pokousala i tlama co me oblizuje. 😀

cernej caj

Sedivej (cernej) neznej cumacek

Kimi

Zubní kámen a přerostlé chlupy kolem tlamky -zachycování neřádstva při čtení
                    PSMS (pesemesek).

MirkaD

zubní kámen,zapatlaný fousy od jídla,zacuchaný fousy,a pusinky

Thielli

Vždycky, když se na mě smály ty dvě tlamy, hnědá a černá, mírnila jsem své polidšťování a říkala si, že prostě jen dýchají s otevřenou tlamou a ono to vypadá, že se smějí.
                        Pak hnědá umřela a Eliette dýchala… ale nesmála se. Ona se prostě nesmála. Neměla jsem nejmenší chuť fotit vůbec, neměla jsem chuť fotit smutnýho psa.. takže nemám důkaz…
                        Když se dnes podíváte do dvě pudle II na poslední mnou vloženou fotku ze soboty, Eliette se na ní zase usmívá.

A ještě k nové tlamě.
                        Thierry do mě drkávala tlamou, když o něco stála. Eliette nikdy.
                        Thierry si dala gáblík do tlamy a šla tlamu provětrat na lodžii, Eliette nikdy..

A přišla Cheval.
                        Drká do mě tlamou. A když si dá hovězí do tlamy, odejde na lodžii a tam si blafne do éteru…

cernej caj

Neustale smejici se tlamicka vokouna a charlieho

Fifi

Usmev od Bajitka, fousata perdeli tlamka, ktera se umela cenit jak malina, a delala svy nezny a libezny kouskous pri vitani do ruky, nosu.
                            Zuby. Oktodentus, 8 spicaku v jedny tlame, Dorotka, trhani mlecnych spicaku, prvni jeji narkoza.
                            Slintani bez zebrani. Proste se jim to spusti, i Pepinovi obcas ukane pri cekani na zradlo.
                            Aportem zacpana psi tlama! Vzkazuje Ruzenka, ze takova psi tlama je nejlepsi. (A perdelky za Duhou vzkazujou, ze Ruzice keca, chce to do tlamy radnyho potkana a zaklepat s nim!)

Zlata

Fifi
                              S tím slintáním jsi mi připomněla Bobíka😁

PetraK

Heh -jak to tak tiše čtu… Houbička – mokrá tlamička = otomilej Rumoušek, co se napil a kouká na mě tou svou hubiškou z který odkapává voděnka.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
                              • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.