Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
MirkaD
no to je fakt super teda…
to byme teda taky nenapadlo…
myslis te skrine co je levou stranou na zdi a na prave je kytara a pak uz konci mistnost?
kachna
ja to delam tak, ze treba koupim jednu a pak az kdyz zjistim, ze dobry, vemu jich vic… takhle chapu ze je problem ze je to na vahu…
divam se, co je vyvyseny luzko a krom toho, ze to asi nevyresi, ze si charlie vybalil batoh, tak moje nocni mura jako dite bylo lezt na patrovou postel po nejakych schudkach navic bych se pak uz nedostala ani do srkine (ted jsou urezany dvere tak, ze jakoby do vysky postele bydli batohy a pak jsou vsechny policky uz pristupny, – nad posteli uz jdou dvere otevirat, kdyby se postel zvedla, sice ziskam vic uloznyho prostoru pod posteli, ale to podle me taky neni sikovny reseni na batoh kde mas mobil a penezku a tka, hlavne kdyz na te posteli lezi treba osoba co ma 100kg a ma pulnoc:D no a hlavne bych tim prisla o dost uloznyho prostoru v tech skrinich…
dneska sem byla s kamaradkou v arboretu lesnicke univerzity, co moc casto pristupny nebyva