Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsou dny, který jsou fajn…………. a pak ty druhý
A to jsem na sebe fčéra byla pyšná, co sem dokázala sehnat!! Dřevěný vokno za normální cenu!! Všechny venkovní okna jsou Vekrácký. A musím tedy říct, že je opravdu okno kvalitní, kdyby neklopýtal jejich servis při instalaci, nemělo by to chybu i přes tu cenu. No ale – jedno okno, či spíše okénko, který je momentálně venkovní, se po vybudování zděný verandy /jooo na tu já se těším mocinky moc, bé tam starodávnej věšák, lavice na kterou si sednu, abych se mohla pohodlně obout a tak jako podobně… / stane okénkem vnitřním. A na to netřeba, aby to bylo takovýhle echtgold okno za neskutečnou dardu (zdražili fakt pekelně) a tak jsem začla hledat a podařilo se mi najít okénko za pouhopouhých dva a půl litru! Natřeme si to sami a taktéž nainstalujeme. Sem čikovná, říkala jsem si, fčéra, škoda, že mi to nevydrželo do dnešního dne, kdy je vše ……..jak to slušně říct? Frndou ke zdi!
do který kategorie vztahů spadáme my s Brtnikem?
Dennyky
to bé zítra počin! Přežijte to ve zdraví a možná bys mohla naučit Romana kouzelnou větičku „Ja vás nepočujem!“