Dala sem se na bombařinu

Čaute děckáááá! Jsem důkaz. Že i modelína může dělat smysluplnou práci. A že je nejen krásná, ale taky šikovná.

Lidi furt dělají nějaký rekvalifikační kurzy, tak co bych nemohla já modelína zkusit vyhledávat bomby. Tyýýjo děckáááá je to epesní. Zatim jsem v základním kurzu. Pánčička teda tvrdí, že se dál ani nedostanu, ale to jako helejte nebudu brát v potaz tohleto. Na to, že mám za sebou dvě kratičký lekce a už vyhledávám v jiný místnosti, tak jako by se mohla trochu víc vodvázat ve svejch věšteckejch vizích, Líba jedna.

Děckááááá to je fakt zábava. To musíte zkusit. Stačí vám k tomu krabička plastová vod nějakejch vitamínů. V mým případku prej musela pánčička shánět nějakou XXL velikost. Jako na mě?? Která má míry 90-60-90??? Trapnýý, hustě trapnýýý. A ať se nevymlouvá na to, že se bojí, abych tu krabičku nepolkla. Nejsem nějaká anorektička, co polyká pilule i s krabičkama. Ostatně pilule už tam stejně žádný nebyly, tak co.

Vrhly jsme se do toho nedávno, prej, že si to taky zkusím. Vzala si mě samostatně do pokoje, co tam chodíme za zábavou a poučenim a nejdřív jsem vyhledávala dobrůtky v šupliku hlavolamovým. Abych si prej nastartovala mozkovnu. Jako děckáááá, docela už to přehání. Nicméně byla bych hloupá, kdybych si jeden hlavolámek nestřihla, že jo, protože u toho se jedna nají. A já mám jídlo dost ráda. Tudíž jsem si to vyluštila jedna dvě a hopsala hned zase prostorem a čekala co bude.

Bylo. Sedni bylo. Ty joooo, vopruz. Sedni je vopruz prostě. Ale, že jo. Tak jsem sedla. Ona vzala tu krabku a prohlásila, že je to bomba. E????????????? Tohle? Bomba??? Fakt si děcka jako vona myslí, že takhle vypadá bomba????? A pak kdo je tu retardér. Nííc, ale klíííd. Nevymlouvala jsem jí to. Dobře, když si to myslí, nechám ji při tom, uvidíme, jak se to vyvine dál.

No to se to vyvinulo teda! Vzala tu “BOMBU” položila to na gauč, KTEREJ STÁL KOUSEK ODE MĚ!!!! a pravila ” Bomba, hledej bombu, kde je bomba!” A ukázala naň. Tak jako to je vrchol už tohleto!!?????? To si fakt myslí, že jsem nejen blbá, ale ještě k tomu i SLEPÁ??????????? To přece už nemůže vůbec myslet vážně. To nepoberete tohleto. Ani náhodou. Kdybych měla obočí, mám ho údivem až na zátylku.

No niiicméně, nicmééně. Jasně, nezkazíte jí tu radost, že jo. Takže ano, šla jsem NAJÍT tu nepřehlídnutelnou bombu a donesla jí to. Proč jí nedopřát v únoru pocit, že jsou Vánoce, když vám to nic neudělá. Očekávali byste ovšem, že ten další pokus nebude už tak infantilní, jako byl ten první. Leč ……… že jo… lidi………… takže …. nezklamala. Posadila mě zase k topení, vzala bombu a stejně pompézně, abych ji náhodou fakt nemohla přehlídnout ji postavila cca metr a půl ode mne za nohu židle!!!! Žiš to je tak průhledný…… , nemůže to strčit aspoň někam kde to není hned vidět? Vyhověla mýmu požadavku až napotřetí a “SCHOVALA” to za bok gauče. Hroznou práci to dalo, než jsem to našla. Fakt. Dřina.

A pak? Pak? No pak jako skončilááááÁÁ? Jakože skončila úplně??? Ty jo………. já nevim. Možná neměla uplně svůj den asi, nebo prostě…… jak jinak to vysvětlit?

Druhej den to už teda vylepšila. Asi se vyspala líp, nebo se jí mozek z dovolený vrátil, protože zase jsem seděla u toho topení, ale to už vyšla z místnosti do předsíně. A tam tu milou Hahahabombu (protože jako promiňte, ale to fakt jako bomba neni, tomu nemůže věřit ani štěně, natož inteligentní modelína jako já) strčila za dveře od koupelky, vrátila se ke mně k topení a vyslala mě hledat. To už bylo zajímavější než ta včerejší parodie. Hahahabomba odhalena a odevzdána.

Měla bych teda asi taky zdůraznit, že se raduje z toho, že jí hned běžím Hahahabombu odevzdat a už ji nepřekusuju vejpůl, jako v dobách dávnejch. No chápejte, když už jsem přistoupila na tu infantilitu, že tohle je teda bomba, tak s tím taky jako s bombou zacházím. Tedy opatrně a ať si to co nejrychlejš převezme. Já nechci vybuchnout 😀 . Takhle už to začíná vypadat jako solidní zábava. Další pokus byl o tom, že to strčila za jiný dveře a ty přivřela. Takže už se nám to konečně snad rozjíždí a začíná to být nadějný a já jsem zvědavá o čem bude další levl.

Pozn. redakce – o čem bude další levl záleží dost na modelíně, páč prozatím si podle mě vystačíme s vyhledáváním v interiéru. Páč exteriér bude stopro o tom, že to zazdí a nechá klidně bombu zrezivět a vybuchnout, protože bude mít 100x zajímavější práci jinde. Protože najít kdejakej humus 100x zajímavější je, ne? 😀

5 komentářů u „Dala sem se na bombařinu

  1. To dáte, je to lovečák. A je to zase trochu jiný, než když pes hledá hračku. Tohle je víc práce. Rumíček pracoval dneska ráno, schovala jsem mu rukavice do křoví a tak si pěkně začuchal.

  2. Ta si o tobě ale mosela myslet věci, eslivá ty si myslíš fakt že vona je úplná trupka?! Ne to vona není není, jen jsou prostě TY některé věci a vono je to silnější…

    1. No hele koukala na mě jak na nějvětšího ychtila 😀 😀 Se divila tudle…. když jsem jí to schovala pořádně 😀 😀 lítala bytem jak čamrda a já jí strohala mrkef

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..