Hádej, hádej hadači – díl 52.

Tak dneska zasejc dávám hádání já, páč nikdo ničehož neposlal. Myslim???  😮

Přiznám se, že teď nevím, ešivá jsem neščastnou náhodou na někoho  a něčí hádanku nezapomněla? Kovidový neustálý choření, kdy jsem na netu moc nebyla,  mi uďálo takuvej vám ale burdel ve všem, že fakt nevím. Pokud někdo něco poslal, tak se, prosím vás, ohlašte a já to vyrazím hledat do emila.

Prozatím tedy takhle – co to je? Nevím ešivá to není moc snadný?

16 komentářů u „Hádej, hádej hadači – díl 52.

  1. Me teda taky jako prvni napadla briza, ale kdyz na to koukam dyl, mohlo by to klidne byt i uschly bahno.

  2. Ne ne, to bude tuty detail podlahy ( marmoleum, lino) v kterékoliv vet čekárně. A čáry vedou směrem ke dveřím ordinace. 🙂

    Když míjím strom se zajímavou strukturou kůry, normálně mě začnou ale strašně svrbět dlaně a musím si sáhnout. Staré břízy otlapkávám nejraděj a fascinuje mě rozdíl mezi hrubýma černýma prasklinama a hladkou, bílou, hebounkou plochou.
    Včíl to nefunguje. 🙂

  3. já taky hlasuji pro břízu
    a taky strašně ráda otlapkávám stromy. protože to je něco úžasného, ta struktura kůry, a když je rozehřátá od sluníčka, tak je to taky úžasný

  4. Taky myslím, že bříza. Svého času se doporučovalo objímat stromy – strom odebere starosti a bolesti. Před lety jsem to dělala, když jsem vozila Jakuba na Suchý vrch na bunkr Bouda a pak jsem se procházela kolem po lese, samozřejmě se psím doprovodem. Nevím, jestli to způsobily stromy nebo chůze se psem, ale hlavu to vyčistilo.👍

  5. Ad to otlapkávání a objímání stromů. Mně to znechutil jeden nejmenovanej pán, kterýho asi fšicí známe, ale díky němu mnozí z nás nemají prezidenta. Ráda jsem vždycky strom objala, ale poctivě se přiznám, že teď mi to moc nejde, protože se vždycky dostaví myšlenka směr becherovkovej odér a kinklající se postavu a hnedle se mi udělá nevlídno . Nevím jak to vyzmizíkovat.

    1. Já jsem si taky vzpomněla, že o tom někdo mluvil, ale naštěstí jsem si na rozdíl od tebe nepamatovala, kdo to byl (mám na něj stejný názor). Teď vím, stejně ale stromy už pár let neobjímám. Místo toho podrbu Goliáška na zádíčkách, která mi velmi ochotně nastavuje.

  6. Nebo to může být položený podklad pro podlahu a z nějakého důvodu nesmí být úplně hladký. 🙂

  7. Tyjo, dneska Kuskus nenapadlo nic kolem zradla? 😀 Esusko, nepatlala si nakou buchtu s polevou?
    Tipuju taky kuru brizy. Nebo nakou sterku/beton – detail z reko?

  8. Ty jo, kouknu a řikám si: brutálně těžký. Holky perlí s březovou kůrou…
    Esi vona to neni omítka, vidim tam ďouru od hřebíku.

  9. Tak………..asi už tu byli dneska fšicí, co tu mohli být, takže :

    Jo, bylo to extrémně lehký, je to BŘEZOVÁ KŮRA.

    Musím říct, že březová kůra patří asi mezi ty nejkrásnější – opominu-li třeba javor pensylvánský. Bříza vůbec je taková stromová víla, skromný strom a krásný.

    Přeju fšem stejně krásný víkend. Kdo půjde ven, tak si to užijte DO PLNEJCH. A my choroby zapracujem na tom, aby svinský choroby táhly do kšá 🙂

  10. Bylo a nebylo. I tak snimek vyvolal mnohe asociace. Brizy miluju, teda kdyz jim odkvetou jehnedy. Jsou to krasny stromy.
    Chorobam zmar! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..