Kdo chce krásné vlasy míti…

Ano! Míti, ne mýti. I když to před tím taky, to je jasný, nicméně…….

Kdo chce krásné vlasy míti, měl by doma lněné semínko míti.

Aneb – jdu se s vámi podělit o příjemnou zkušenost.  Nepoužívám na vlasy chemii, takže jsem několikero mnoho let byla bez nějakýho tužení a tak. Teď jsem naznala, že bych prostě něco chtěla, ale přece si nebudu na čupřinu dávat něco chemickýho. Tak jsem zalovila v útrobách intronéta a narazila na – GEL ZE LNĚNÉHO SEMÍNKA – samodomovýroba. A už jen po přečtení mi to dávalo smysl, protože lněné semínko má v sobě hodně fajn věcí. 

Tož jsem se hnedle pustila do výroby. Nepotřebuje k tomu člověk nic složitýho, prostě jen semínko – 2 lžíce, hrnek vody, hrnek v kterém to bude vařit – celých pět minut a pak cedník a nádobu, do který si ten gel nacedí.

Vaří se to jen pět minut a to u toho musíte teda být a občas to promíchat a hlídat, aby nepřeteklo. A po těch  5 minutách varu  hned doporučuju přecedit, aby se dobře oddělila semínka od gelu. No a máte hotovo. Jak gel vychladne můžete si ho směle napatlat na makovici.

Pro ten první pokus jsem si ten gel udělala tekutější – nevěděla jsem, jak se to bude rozčesávat – rozčesává se to dobře. Takže druhá várka už byly dvě vrchovatý lžíce a gel je fakt gelem. A!!

A!!! Vlasy to doopravdy krásně natuží, udělá to objem, když by si s tím člověk pohrál, budou i vlny, já ale ráno nemám čas, takže nic nevyrábím, prostě vyfoukám přes hlavu, pak proti směru růstu  vlasů a ………je to! Vlasy prohrábnu prstama a jdu. A jsou nádherný, lesklý, nadýchaný. Paráda. Kdo má vlnitý vlasy, udělá si moc pěkný kudrdlíny! 

Takže dámy, vyzkoušeno za  vás, je to fakt bomba a můžu doporučit. Já už jiný gel používat nebudu. A tak jsem se přišla podělit s vámi. V lednici vydrží myslím, tak 14 dní? Asi. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..