Hádej, hádej hadači-díl 132.

Mám zase jednu svou nouzovku (nepošlete někdo něco?  Ať to ode mne není na jedno brdo?)

Obrázek si nejlíp zase otevřít pravým myšítkem v novém okně, ať se vám líp hledá a úkolem dneska je, najít tři obrázky, které jsou v něčem jiné, než ty ostatní. Asi zatím nepište na které pozici, enem zahlašte, že máte. A já, až fstanu z mrtvých-páč za mnou bude v pátek hodně velká šichta, tak dám vědít, kdepak jsou.

Lovu zdar. 

 

Tak asi jest dohádáno, takže můžu dolů hodit vyluštění. Myslela jsem, že to nebude tak těžké, že to bude vidět líp – skončila jsem jako Odetta. Rozdíl je ve všech třech případech stejný, jedná se o to, že jsem krom tří obrázků u všech vymazala etiketu, což prostě moc rozpoznatelný asi nejni. O to víc sláva těm, kteří to objevili!!

 

 

 

22 komentářů u „Hádej, hádej hadači-díl 132.

  1. Tak nevím jestli po ránu ještě spím či čo, ale nevidím ničehož. Tě podezřívám žes sem dala neupravenej obrázek 😀

    Jinak hádanku máš určitě jednu hradní a 24.9. jsem posílala jedno zvíře.

  2. Tak myslím, že to mám. Petro držím palce, ať všechno zvládáte podle plánu a hlavně ať to přežijete ve zdravi.

  3. Asteris, to jako, že jsi našla tři rozdílné obrázky?
    A snad můžeš prozradit, jestli ty tři nalezené jsou totožné, nebo se od sebe také liší?
    Já nevidím ani jeden, ale obrazovka u mého stařičkého noťase stojí za prt a nové brýle bych potřebovala jako sůl.

  4. Teda dalo mi to hodne zabrat, ale taky to mam! 🙂 To bylo tezky!
    Kuskusova – tri nalezene jsou totozne. A doporucim tentokrat prilis nezvetsovat, brat obrazek spis jako celek. Pak me to trklo.

  5. Asi vyhodím noťas z okna, zuřím, bo nemůžu stále nic najít.
    Ale já na přijdu. Ráno, až nebude oko unavené. Výborná hádanka!

  6. Tak já na to průběžně čučím celej den a nic. NIC!
    Tak jsem to otevřela Peťanovi – 2 minuty i s výměnou brýlí!

  7. U jednoho obrázku se mi zdá, že bylo pohnuto plakátem na stěně asi o 2mm (sic).
    Ale takových je tam zepět. 🙂 🙂 🙂

  8. Kuskusovou tu tyraj, nikdo nenapovi, pani domaci rozlusteni nepodala? Mila Kuskus, zkus zamerit svou vseobecnou pozornost na druhou a posledni radu snimku. Teda snad ja mam vyreseni spravne.

  9. Fifi, paní domácí je asi hotovson po pátku a sobotě a je ráda, že se může natáhnout.
    Jinak mi nepomohla ani tvoje druhá nápověda. Zatím, počkám ještě do rána, bo už mám z těch obrázků halucinace. Čučela jsem na StarDance a teď mě čeká filmový, čtyř a půl hodinový maraton. Na druhém programu dávají od osmi dva díly mého oblíbeného Kmotra. Pustím si to zpětně od začátku, už se strašně těším.

    Fifi, broučku, myslím na tebe a za nic bych teď nechtěla být v tvé kůži. Stejně jako v Kimině. Nevím, co bolí víc. Máte docela naloženo – obě. Držte se holčičky.

  10. MÁM! Uf, konečně! Radost mi malinko kazí zjištění, že nebýt nápovědy od Fifi, čumím na obrázky patrně až do Vánoc. 🙂
    Podobné hádanky by neměli luštit poloslepí bordeláři se zaprskaným monitorem.

  11. Uznávám, že to asi bylo hodně těžký, myslela jsem – jako Odetta, že to bude vidět líp. Jdu hodit do článku vyluštění.

    A vy, kdo nechodíte do diskuze, moc prosím, držte Bubince palce, v půl pátý jedeme k veterináři, kde jsme objednaní, je nějaká špatná. Včera tu byla návštěva, radovala se, užívala si to a dneska ráno je úplně apatická. Najedla se z ruky, ale teď už si nevezme nic. Má zvětšené uzliny, hodně. Jen leží a spinká, napadá mě tisíc možností od úplné a řešitelné banality, jako jsou její zoubky, až to tu banalitu nejposlednější, že prostě z ničehož nic odchází. Takže prosím držte.

    1. Držím moc, moc moc. u levé ruky to jde kvůli ortéze hůř, ale budu na Bubi myslet a na Troldíka taky.

  12. Peti, dej prosím vědět, až se vrátíte. Poslední dny líce tlak nahoru dolů a jistě to má neblahý vliv i na pejsky. Bubince se všechno nasčítalo, ale babinka se zase vzpamatuje.

  13. Esusova
    Drzim palce, packy, at jde jen o kratkodobej vykyv.
    Ja byla rozhodnuta dneska jet na pohotovost s Prouzkama. Naposled. A ten blbecek na me rano hupnul, zblemcal me, ze jako “pude se veen, aspon na chvili?” – po jeho silenejch problemech s chuzi ani pamatky. Fakt me z nej jednou slehne.

  14. Držím palce všem marodům, ať to nejsou velké problémy, ale spíš jen drobnosti! Držte se!

  15. Tak zatím v krátkosti – Bubi vyšetřena a vše nasvědčuje tomu, že to snad nebude žádný fatální problém. Píšu to s výhradou, protože nevím, co bude dál, zatím se zdá, že by to mohl být jednorázový a řešitelný problém, víc napíšu zítra, jdu za Brtnikem, oba toho máme přes hlavu.
    děkuju a držte trošku palce dál, aby to fakt bylo takový, jak si pan dochtor myslí.

  16. Děkuju všem ještě jednou. Bubinka teď po injekcích spinká. Když jsme přijeli domů, vysadili jsme ji na zahradě a šla se i vyvenčit. Doma potom měla zájem o žrádlo. Dostala maso na guláš 🙂 a prej dobrý. Taky si dala zbytek, co nedojedl Mouses a ještě jsem jí dala mletý, co měli Rumíček a Tali. Do předchvíle uvolněně spinkala, teď se vzbudila, a koukala. Donesla jsem jí kousíček sýra a prej dobrý. To je velký posun do rána. Taky se s chutí napila vývaru z vařených jater – byl z ledničky a pila ho opravdu jako já tu coca-colu, když jsem byla otrávená houbou. Až jsem jí to musela pak sebrat. Takže napapaná je, napitá-hydratovaná taky. Uvidíme, jak si budeme stát ráno. Buď to bude nějaký zánět jako je angína a nebo má nějakej průser v krku. Já doufám v to první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..