Velice se omluvuju

Páč prostě nestíhám psát.

Ponivadž dovolená, že jo. To prostě máte spoustu času, ale………. milijoun jinejch věcí. Jako třeba že musíte nakupovat kytky. Pustila jsem se do velkoplánu, zakládám náš první opravdickej záhon. 

Takže prostě nemám vůbec čas a večer ani pak teda sílu si sednout k počítadlu a psát. A vono taky co psát, že jo, když kopete do hlíny a nebo odstrkujete čokle, kocoura, házíte jim balonky… to nejni nijak výživný téma. Tak ale, než se vrátim do záhona, dám vám sem aspoň nějaký vídejko. To bude rozhodně zábavnější než já:

(když tedy pominu ty chudery v klecích – nechápu, proč si někdo pořizuje kočky a pak je zavře do klece? 😮 ) , ale jinak obdivuhodný výkony. 

P.S. teď mi začlo vrtat hlavou, těsně před tím, než článek vyhodím do étera – snad jsem tohle ještě tady nepouštěla? 

P.S. 2 – a jdu aspoň dodělat ten jeden jedinej připravenej článek, ať aspoň něco máte, když mám jinak fakt úplně prázdný kapsy .

7 komentářů u „Velice se omluvuju

  1. ejch tak ps 2 neplatí, článek nutno dopsat a opatřit fotkama a navíc zlobí kláboosnice, člověk aby do ní mlátil kladivem, aby to psalo, občas to nepíše vůbec 😮 ……….. a já musim na ten záhon honem, tak musíte počkat, prdooon.

  2. umiram smichy a jeste sem to nevidela 😀 ale ja vsecko zapomenu takze ja se zasmeju klidne znova 🙂

  3. No, kočičky jsou šíkovnéé. Už jsem , myslím, psala na Zvíř, že naše kočka Káča si uměla skokem na kliku otevřít dveře, nosila mi takto koťata do postele a špajz jsme museli zamykat, protože jednou se jí podařilo otevřít a s jezevčíkem Lesánkem si pochutnali na vepřové pečeni, kterou tam měla mamka přichystanou.

  4. Takmi blbne kláuibosnice.Ale zkusim vyhodit spoń hádankuna pá tk. Pekllo s im psát.seká se,přeskuje, 🙁

  5. Tak přátelé – velice klopotně ssse mi zdařilo snad připravit na zítra článek. Pak ovšem nemám zasss nic 🙂 , ale v pátek hádačka budee!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..