Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak ráno vyvenčit zvěř-jen za zahradu,pohrát si a dom,
rodiče do neděle od fičely,tak vše na starosti…
a jet k MUDr.,před tím jsem teda psychařila hodku u Aničky v knize,
Martin na kožním-má z té práce vvyrážku na ruce,tak další masti,
no,takže-přesně v dest mě vzaly,doktor mladej zástupce,můj tam nebyl,prý je tam jen úterky,prohlídl mě,pak ultrazvuk,rýpal se ve mě 20 minut,no možná mín,ale fakt dlouho,pořád se mračil na monitor,pak mi to ukazoval…
no to co tam bylo před rokem se zvětšilo,+se k tomu přidala jakási druhá struktura,taky větší4*5,přesně neví co to druhý je,tak by chtěl aby mě viděl druhej doktor,tak k mýmu su objednaná za 2 týdny v úterý-tak se uvidí,ale v podstatě navrhuje operaci,a jaksi úplnou katsraci-když stejně děti nemám,nechci a s tam z toho stejně moc nezbude….
no mám radost teda…tak jsem volala do práce,jestli mám v středu volno?
pak jsem šla zase k Aničce,no a po poledni jsme zajely s Martinem na meíčko,pak dom vyvenčit 4 pséky,vyprat 2 pračky-chci využít toho,ž rodiče fuč,a vyprat přehozy a větší věci,když budu mít pro ssebe sušák,
zbytek odpo jsem pročetla,proválela,ted du obstarat zvěř….
no,-takhle-všichni na téhle operaci pochopitelně byly a prý je to brnkačka-a já při mé fobii z narkozy,taky představa delší doby v nemocnici -nic moc
a představa delší neschopenky-už vůbec nic moc…..a to doufám,že to nebude ta věc na r….:-(((((bože já su hysterka,že???
Peti-at je Bubince líp!!Dafi cukaly ty dva dny občas nožky,ale už dobrý,asi jak dostala hodně těch injekcí,dnes už úplně dobrý,a jak jsem byla v knize,tak tam přišla paní,a její pejsek taky cosi měl,a že prý cosi kdesi olízl…
že jakejsi jinej pejsek taky cosi…
na podrobnosti jsem se neptala,jsem vstřebávala doktora….
Zlatko-děkuju za radu,zeptám se strýca….