Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak dneska kontrola přátelé a doufám, že nám dochtor dovolí už venčit normálně, páč Taliprdovi regulérně hrabe. Hodlá zase dělat ruský kola na vodítku jako, když jsme si ji přivezli domů 😀 . Tak v sobotu, jestli to klapne… na mě myslete, až jí pustíme – nejdřív ji musíme pochopitelně trošku ochodit – každopádně to bé něco! 😀
Fčéra jsme stěhovali , spát tam dneska asi ešče nebudem, páč ten potah na matrace přišel až fčéra a do dneška to neuschne a taky musíme sundat z půdy normální peřiny z domova a povlečení a tak, ale už, už je to za rohem.
Dennyky
Balbína má blechy! 😀 😀 a jak si Koněf jistí tu zadel, aby ta druhá megera ji nepřepadla 😀 Nebo se pletu?
Jako trapák největší.
Já se tvářím jakože ničemu nerozumím a odcházím, páč mě sere s tím respirátorem a jeho osbní život mě fakt nezajímá.
plesnivec hnusnej!
Tak jsem si ulevila :-DDD
měla sis ulevit už v práci? Kdybys ho zabila, máš to fertig a my Ti poskytneme alibi 🙂
u nás v noci nasníhalo, hurá, tak doufám, že o víkendu nebudou teploty nad nulou…
v to pevně doufám taky, hodlám si užít normální venčení 😀
Mirka D.
žjofkááá to je hezký s tím dárkem. A jo, máš pravdu, tím, že to paní zabalila, tak to byl opravdu dárek, ne pozornost, jako kdyby to vzala z regálu.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.