Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

Jo a potvrdím Maye, že Tali fakt kňourá od makovice. Ta kastrace přišla v době hormonální bouře předporodní, tak teď už si myslí, že porodila. Kdybych i do dneška pochybovala – jako že těžko pochybovat, když venku by tajtrdlíkovala – kdyby mohla – a kňourat začne po průchodu brankou, kde hledá místo na hnízdo – nejlépe, jako pokaždé – pod starou kadibudkou -tak po dnešku už pochybnosti nemám. Páč začla kňourat přesně v momentě, kdy jsem jí zavřela dveře do ložnice, kam nutně potřebovala jít chrápat. Má bohužel smůlu, je tam postel na kterou ji tentokrát zkrátka nepustim (i když jindy jsem dělala, že to nevidím, že v ní bydlíkuje. A kňourání od bolesti by asi bylo milosrdnější, než kňourání od makovice

Jooooo a nepochlubila jsem se vám s Jéžiškem – neboli hodinkama – přechytralejma. Brtnikuv kolega je zprovoznil a jedooou i bez toho, že bych je musela kamarádit s telefounem!! A… jedno plus mají – mohla jsem si tam nastavit jakej chci cifernik. Vybrala jsem si……….lišku. Je ftipná.