První hlásání

Rrrrrramštááájn! Aneb zpět k dennímu hlásání, jak se vede ŠtajnoTalířkům. Vzhledem k tomu, že se mi hodně lidí ozvalo s tím, že se jim stýská po našich pravidelných hlásáních a protože hodná Čajda umí kouzlit, vytvořila tenhle super prostor a naučila mě – počítačového Neumětela- jak se v něm pohybovat. Takže počínaje dnešním dnem – pokud se mi tohle podaří ovšem uložit správně :-), bych se tu pravidelně zjevila a podala hlásání. Za posledních pár dní můžu nahlásit že…..

že docentka Talířová se nám velmi pěkně rozhárala. Dneska si jede jedenáctý den a nenápadně začíná přituhovat. Ale ještě pořád jsou oba hodní a poslušní a dají se ukočírovat. Talinka začala hárat 24. února ve 14 měsících. Průběh je zatím, řekla bych, učebnicový.  Vzhledem k tomu, že je to ještě takový ščenátko naše třicetikilový, tak nějak nemá moc tucha, cože se to s ní děje. Nicméně teď o víkendu, když se jí zdálo, že Rumíček jest trošku dotěrným, dokázala se překvapivě, ale ostýchavě ozvat. Za což jsme rádi a hezky s ní držíme basu.  Aby oba neměli čas na blbiny, mají poměrně náročnější program, takže, když přijdou domů, jsou zpravidla rádi, že jsou rádi a moc nezlobí. Na noc a když jsme v práci, jsou oba už pochopitelně rozdělení, když jsme doma oba, tak pod bedlivým dozorem se ještě můžou tak trochu pohybovat pospolu. My s páníčkem lítáme s hadrama jak žižkofský ženy po place a pořád uklízíme. Velmi se mi hodí éteráčky, které při vytírání používám, protože sbírají pachy a tak to Rumíček nemá tak těžký.  Talinku také po příchodu z venčení a v průběhu dne, otřu hadříkem namočeným ve vodě s éteráčkem.  Talinka mě mile překvapila s tím, jak vzorně se čistí. Tipovala jsem si, že jak je to naše kopýtko pitomý, tak ji tohle třeba při prvním hárání nějak brát nebude. Ale je to čistotná princezna a pořád po sobě uklízí. Taky se pochopitelně potřebuje pořád mazlit a leze na klín. Rumíček taky pochopitelně se musí mazlit a lézt na klín, takže je to doma trošánek na palici.  Tetkon ale fšicí už pěkně spí a tak já s sebou půjdu taky mrsknout do péři. Brou bez kobrou a zítra!

Jo a ještě jedna víkendová hárací fotečka ze soboty :

Mazejte každej na svou matrac, nebo bé zle! 🙂

3 komentáře u „První hlásání

  1. Jééé holkýý! Čau!! Vy už se tu scházíte?? No to je krásný překvapení! Já ešče říkala, že to tu musím zabydlet, než dám vědít a ono už to začlo žít !! To mám ale radost!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..