DEPEŠMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!

DEPEŠMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD

DEPEŠMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD A EŠČE JEDNOU – DEPEŠMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!

Bože bylo to neskutečný, výborný, boží, lůůůkcůůůsní, nejvýbornější JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Já neexistuju, já lítám někde f éteru asi, nebo jinak to neumim popsat. Je ve mně energie, že se Temelím může stydět!! A nejsem schopná uvažovat normálně. No tak jo, to nejsem obvykle taky, uznávám, ale todle je JINÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!  VÝBORNÝ VÝBORNÝ TO BYLO.  Hala narvaná po střechu, to co tam vládlo, to se vůbec nedá popsat, vážně, tetkonc nepřeháním. Stáli jsme hnedle u mola,  kolem sebe samý normální lidi, takže nic, co by člověka rušilo a ta vzájemná komunikace mezi natřískanou halou a hošíčkama – to je prostě bomba. Musí se to zažít na vlastní kůži.  Když tam stojíte a vidíte jak celá ta hala vstane a jede “stěrače” nebo tleská, zpívá, aby pak nakonec na celý tři minuty hala převzala iniciativu a po písničce Home zpívala nečekaně dlouho a sama a vidíte, jak jsou voni nadšený  a ono si to jede samo dál a dál a voni sou Blažejové a smějou se tam tomu, jak se to “vymklo” a jen dirigujou a….. další písnička počká…. JOOOOOOOOOOO!!!!

Je dneska málo věcí, který jsou tak veskrze pozitivní a v takovým obrovským objemu.  To máte pocit, že tou energií ta hala prostě exploduje. Nepřehánim. Ešivá někde nahoře a nebo dole 😀 je, tak z tohodle prostě musí mít taky radost, protože to je slisovaná energie na milijoun let dopředu a je čistá jak křišťálová voda.

Tak! Sem to tady napsala, páč sem musela 😀 . Ale ono se to moc popsat nedá, to tam člověk musí být a prožít to. V práci se mi smějou, sem hluchá, a nemám moc hlas. Ale fšem musim nutně sdělit, že to bylo VÝÝÝBORNÝÝÝÝ!!! 😀 😀 ,  no budou trpět asi dlouho 😀 😀 😀 .

2 komentáře u „DEPEŠMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!

  1. Jooooooooooo, přeju a závidím. Nikdy jsem na jejich koncertu nebyla, ale jejich hudba je bomba. Jak nemám ráda hlasité projevy, tak jejich písničky si občas pouštím na plné pecky. Pak to teprve rozvibruje tělo i duši na atomy 😀 😀 😀

    1. Tak jestli by to k tomu někdy bylo, tak ten koncert doporučuju, třeba si to nechat dát jako dárek, ale je šichta sehnat lístky (člověk musí sedět v pohotovosti už od rána nad počítadlem hned jak prodej spustí). Stojí to za to, spešl tady v hale. Ta atmosféra je prostě něco!!! A Dave je showman, umí to rozjet do plnejch.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..