Rumíček roztoMiloušek :-)

Dneska to nebude dlouhý, je to jen takový malý střípeček z rána.A to z rána trochu těžkého 😀 , páč mu předcházel velmi nabitý program z předchozího večera 😀 , takže území mozku obsadili permoníci a území žaludku námořníci, kteří mají cvičení proti mořský nemoci asi,  jinak nechápu proč mi bylo tak, jak mi bylo 😀 . Ale! Ale! Krom toho, že mi bylo nevalně, tak mi bylo i značně veselo. I když by to člověk v tomhle momentě teda neočekával, když jsou ty krušný chvíle.

Ovšem to by nesměl mít doma Rumíčka . Duši hedvábnou a komickou. Rozhodnul se totiž pro ten den být celý ráno za ftipnýho . Tali hárá – jedeme pátý den, takže to zatím jde. Rumíček byl splašilejší v těch dnech přípravných – tedy, kdy se nám Talinka začala zvětšovat a v prvních dvou dnech. Pro teď se to trochu uklidnilo a vystačíme s pokynem “Rumouši, dej jí pokoj, ty čuně.” Maximálně to zdůraznit “Ty nemáš uši, nebo co?” 🙂 . No a tohle ráno se celej rozpumprdlíkoval, ale nesexuálně, neharašivě. Měl jen prostě náladu blbnout. A nebo se možná rozhodnul, že když se převlíkne za ščenátko maalilinkatý, tak by Tali mohla propadnout jeho kouzlu osobnosti 😀 . Páč buďto kolem hravě poskakoval jako malej kozlík  a nebo si stoupnul na hlavu :D, tak jak vižla činívá a následně udělal kotoul, děsně se tvářil 😀 a očička měl do zatáčky 😀 . A když Tali projevila o jeho produkci zájem – zakousnul se jí do laloku a začal jí půlit  😀 😀 :D.

Protože jsem já – vzhledem k ranní hodině – zas až takovej zájem o tyhle produkce neměla, i když byly hrozně ftipný, ale sousedi to neoceněj, poslala jsem je oba na místo, páč tam tak hluční nejsou. Poradil si. Tali ležela jak sošná sfinx a byla důležitá a hodná. Rumíček si taky lehnul. Ovšem ne jako sošná sfinx, ala jako malej dementík 😀 . Vyvalenej pupek, ocáskem vyklepával pelíšek a dělal filutu 😀 . Z očí mu koukala hromada rošťáren a smál se. Pak se před Tali vyvalil na záda, vystrčil na ni pupik a začal jí šimrat předníma nohama na čumáku 😀 :D. Směju se tu ještě teď, když to píšu a mám hubu kolem celý hlavy, stejně jako to ráno. A celý to podtrhoval ještě fakt, že jindy naopak zcela rozverná a šáhlá Tali ležela furt dál a byla za důležitou. Koukala na něj shovívavě úplně jak máma na svý štěně, který blbne. Když nakonec začal Rumíček dělat žížalku  už to vypadalo, že si Tali začne poklepávat packou na čelo. A celou tu dobu bylo na Rumíčkovi vidět, jak si hlídá, ešivá se bavíme a oceňujeme jeho produkci. Tak Tali asi ne, ale já určitě, páč jsem se prostě smála nahlas.

Von mě teda ten smích za pár dní přejde, vím, ale…… prostě museli byste ho vidět, roztoMilouška jednoho.

 

6 komentářů u „Rumíček roztoMiloušek :-)

  1. jo,jo,jo,proto miluju psy-je s něma prča
    Dafi by as i taky na bavilo krást-kdybych se tím nebavila-i když dnes zazněl výhružný rozkaz-Šedy-přestan krást,nebo půjdeš do vězení!tak to vyměnila za ponožku.
    miluju psy co výmýšlí blázniviny,úplně vidím Rumíčka před sebou a k tom u vážně ležící Talinka-bomba- a dobrej začátek dne-smíchem

    1. Byl hrozně ftipnej, opravdu hrozně moc. A on když má publikum, tak to rozbalí do plnejch. Děsně se sám bavil, bylo to vidět. A navíc v tom fakt nebyla ani špetka sexuálního harašení, prostě šaškoval. A k tomu se pak rozkvokal 😀 😀 , myslela jsem, že cípnu 😀 . TRefil to ve správnej moment.

    1. 😀 😀 jéééhehééé… Bojový vemínka (Páč napsat v souvislosti s jejich velikostí bojový vemena, pardon plemena :D, to moc nejde :D) napadly a zabily při procházce psa! 😀 To by byl titůlek do novin 😀
      Jak se baví, hošíček!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..