Aspoň malá pomoc psům na Ukrajině

AKTUALIZACE – Házím pro dnešek ještě jeden článek.

PŘED JIŽ JEDNOU NAPSANÉ INFORMACE SEM DÁM ODKAZ NA MÍSTA PO CELÉ ČR KAM MŮŽEME DONÉST MATERIÁL, KRMIVO A NECHAT DO DOPRAVIT NA UKRAJINU:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2460993580702010&set=p.2460993580702010&type=3

Já sama nejsem na fakbůku, ale zobrazilo se mi to. Je to mapka s umístěním a kontakty na lidi, kteří se podílejí na sbírání a přepravě granulí a materiálu pro zvířata na Ukrajině.

Moc se přimlouvám za jakoukoliv, byť i sebemenší částku, kterou můžeme poslat.

https://www.pesweb.cz/cz/podpora-utulku-friend

Musí to být v týhle situaci šílený

https://cnn.iprima.cz/ukrajina-co-s-nimi-pro-zvirata-v-krytech-neni-misto-majitele-hledaji-reseni-81626?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=oCT1Bz1IfKi-202202250600&dop_id=15563659

7 komentářů u „Aspoň malá pomoc psům na Ukrajině

  1. Už jsem poslala něco přes Charitu, pro pejsky taky něco dám. Sama teď, co jsem s tím stentem v ledvině úplně nemožná, žasnu, co mám kolem sebe dobrých lidí. Sousedi a známí mi pomáhají, s úklidem, s nákupy. Dnes jsem si byla na poště pro balík – potah na sedačku. Zvažovala jsem vzít auto, ale pak jsem si řekla, že těch sto metrů nestojí zato, že se tam stavím až půjdu s Goliášem. Na poště fronta, u přepážky slečna, které nemohli najít balík, tak ji požádali, aby chvíli počkala a vyřizovali další klienty. No, podcenila jsem to, balík nebyl těžký, ale rozměrný. Téměř jsem ho nemohla pobrat. Ta postávající slečna mi ten balík vzala z rukou a donesla mi ho až před byt. Nabízený peníz odmítla.
    Goliášek mi dělá starosti, taky jako by věděl, že nejsem O.K – venku se chová celkem normálně i pamlsky bere, ale doma leží v pelíšku a zírá na mě, misku s masíčkem ignoruje, jde ji sníst třeba až za dvě hodiny, granulky jsem mu dala zvlášť, ty nechá ještě déle. Koukla jsem mu na zuby, ty se zdají být v pořádku.

  2. Kimi
    Pes to určité vycítí,že ti není dobře.
    To je suprovy. s tou slečnou,i s téma lidma co ti pomůžou.At je ti brzo lip.🏵💮🤓

  3. Pokud sem někdo nakoukne a pokud by se chtěl přidat – dělám objevnávku na příští pátek pro kamion určený pro útulky na Ukrajině. V současnosti mám v košíku toto

    Vyhřívaná podložka Comfy s oboustranným potahem nyní 419,00 Kč – 2 ks

    Mokré krmivo pro kočky:
    60 x 85 g / 90 g My Star za skvělou cenu! – nyní 599,00 Kč – 1 ks

    mléko pro koťata
    beaphar Lactol mléko pro odchov koťat – 3 x 500 g v sadě 899,00 Kč 1 ks

    mléko pro štěňata
    Royal Canin Babydog milk- 2 kg (5 kapsička à 400 g) 1 049,00 Kč – 1 ks

    granule pro kočky
    Míchané balení granulí Smilla Adult- Výhodné balení 3 x 1 kg v sadě 229,00 Kč – 3 ks

    celková částka prozatím je 4072,- Kč

    žrádlo pro psy jsem nedávala, toho mají dostatek, dala jsem věci, které nikoho nenapadly, mléko pro koťata,štěňata a pro kočky, který jsou trochu upozaděný.

    Ty vyhřívané podložky potřebují pro zraněná zvířata po zákrocích (utržené končetiny atd.)

    Dále potřebují stojany na infuze – koukala jsem, že to stojí jako velký pytel granulí – cca 1200 ten nejlevnější, pak potřebují infuze, pumpy pro infuze, inkubátory /to asi nedám, stejně jako ventilační přístroj, ale zkusila jsem oslovit našeho pana veterináře, ešivá by mě nenasměroval na prodejte – třeba by se rozhodl pro nějaký dar- ten sponzor/

    Pokud byste se chtěl někdo přidat, tak mě napadlo to sem dát, musím to udělat rychle, aby všechno dorazilo do příštího pátku. Pro teď jsem odlifrovala včera jednu várku pro ukrajinské chovatele, ta už je na cestě do místa, kde se to sbírá a vyráží to taky příští pátek.

  4. hm, tak s infuzema smůlu, to se musí jen přes veterináře, jak mě právě instruovali, to sama nekoupím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..