8 komentářů u „Pokud by se našel někdo…

    1. 🙂 🙂 ne to teda není!! Jak se to tam dostalo sakra? Jdu hledat to správný, což bude fuška.

        1. A jo! Jsem zapomněla, že jsem Tě chtěla vyzpovídat, protože oni byli tehdy jedni z těch, které jsem oslovila s prosbou o pomoc pro Bubrdli, kterou bych hradila, aby nemusela plakat v kotci a paní mi řekla, ať dám psa do hotelu. což mi po pravdě přišlo překvapující, když se specializují na pomoc starým pejskům v nouzi, a že to teda Bubrdle byla.

          1. Tak nemuseli mít kapacitu. Co jsem pochopila, tak když udají jednoho psa, vytáhnou jiného – a že je pořád odkud brát. A aspoň řeší zdraví atd. – Piksli parádně zhubli, nechali odoperovat mléčné žlázy s nádory, dostala jsem výsledky vyšetření…
            Vaška jsem dostala čerstvě pokousaného, Spratek neměl ani základní údržbu (ty přeplněné análky jim neodpustím) a neřekli mi, že je hluchej.

  1. Petrs01
    dík. fajn, že to mají takhle.
    No vytáhnou jiného – tím právě mohla být ta Bubrdle – jsem hodlala přece poslat prachy předem, aby se nemuseli být, že tam budou mít psa “zadarmo” . buď by to bylo že během krátké chvilky zjistíme, že to jde a zůstanou jim peníze za nic a nebo budou mít psa zasponzorovanýho do doby, než se jí najde domov, kde to půjde. Nula možnosti se nějak domluvit. Fakt mě to bylo líto a i mě to překvapilo. nestálo by je to vůbec nic a byl by to prostě jen další pes, kterýho by udávali – pobyt zaplacen. Tak fajn, že jinak fungujou dobře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..