Krysí výzkum

Ohaříci mají hodné čtenáře.

Čtenáře, kteří na ně myslí.  A jsou to nejen hodný, ale taky pozorně čtoucí čtenáři. A………. taky bádající. 

Protože.

Protože………….protože poslali Rumouškovi krysu. A ne jednu ale! Rovnou tři. A byly v tašce. Kterou jsem chtěla poctivě vrátit, páč hezkých plátěných tašek není až tak moc. Navíc ftipných. Neb ta taška je černá a na ní výborný reklamní nápis: O prsa lepší podprsenka, o podprsenku lepší prsa! Geniální slovní hříčka. Nicméně o tašku tady nejde. I když………..vlastně ano! Jde a to přímo v hlavní roli. 

Neb mi právě bylo řečeno, že tašku vracet nemám.

Protože……….

Protože si tak lze totiž ověřit to, co jsem tu psala před časem. A to, že je úplně jedno v čem krysu přineseme domů, neb to Rumíček (a před ním Ešusek) stejně odhalí. 

A to mi přišlo jako naprosto geniální nápad. Díííííky, milá Zuzucho, díky moc, za tenhle ftipnej nápad! Když jsem si tašku odnášela do kanceláře, hrozně jsem se v duchu smála  a plánovala, jak to hnedle po příjezdu provedu! Nejdřív jsem hrozně organizovala, jak to udělat, až  domů přijdeme, abych stihla šécko ošéfovat a pak mi došlo, že nic šéfovat ani nesmim! Musí to být jako jindy. Jen teda, jedno ošéfovat musím. Nebo to aspoň musím zkusit.

NATOČIT TO. Nezapomenout na to v tom maglajzu, co vždycky při vítání probíhá a pokusit se to natočit.  No a helejte…………. vono se to povedlo. A tak máte sami jedinečnou příležitost to vidět na vlastní oči 🙂 

Video, jak se dá v mém podání očekávat, není úplně v nejlepší kvalitě, ale jako důkaz snad postačí. Černý zakončení vzniklo nedopatřením, neb Bubiška se jevila nějako zdevastovaně. Naštěstí to byla jen rozespalost, ale v jejím podání to je občas o strach, ji takhle vidět. A tak jsem nestihla natočit ten úplně prvotní Rumouškův projev nadšení z nové krysy (ta která na začátku videa čučí z Tali tlamajzny je “letitá” rozuměj od Vánoc letitá 😀 krysa, jejíž útroby vidíte následně v dalším videu rozházený po kůchni) . No a takhle se nám Rumoušek radoval z badatelského vzorku Ikeácký krysy.

Co tedy bylo jediný tentokrát jinak, byla skutečnost, že Rumoušek nehamounil. Vystačil si s jednou krysou a ty ostatní, které jsem v tašce pověsila záměrně na kliku, aby jako byly dostupné  a které jsem monitorovala, tak o ty už pak nebyl zájem. Nicméně, máme důkaz místo slibůch, že ten rezatej škudibik odhalí Ikeáckou krysu i když přijde domů ve zcela jiném balení.

JEŠTĚ JEDNOU DÍKY MOC ZUZUCHO! Byl to skvělej nápad a já doufám, že poděkování v krabičce doputovalo. 🙂

 

7 komentářů u „Krysí výzkum

  1. …někdy ze mě padají infantilní veršovánky, dnes jedna vypadla:

    Když zasáhne Zuzucha
    a pošle krysy darem,
    tlamy jsou až u ucha
    a smýkají se cvalem předsíní i po sednici.
    Všichni hubu plnou plyše.
    Jeden bourá o lednici,
    jiný jen cupuje tiše…

  2. Petrs – při vší úctě – tohle NENÍ poezie 😂
    Že se něco rýmuje, ještě neznamená, že jde o poezii. Doporučuji portál “písmák”, oddělení poezie, tam mezi tím, co se veršuje, najdeš hotové perly, že budeš slzet. Nebo Kovyho kanál “hudební peklo” – texty českých cover verzí zahraničních hitů. Taky dobrý.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..